Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 İlk Kaptan Amerika Marvel ortalamasında gayet iyi bana göre, Winter Soldier ise Iron Man 1'le beraber (hadi belki bi de biraz GoTG 1) Marvel'larda zirveyi paylaşabilir. Civil War ortalama, ama sondaki Migros otoparkında liseli kavgası kıvamındaki toplu dövüşleri çok bozuyor. Thor'un filmleri genel olarak kötü, ama onu "geyik" bi kafada farklı izlemek lazım heralde. İlk iki Avengers'ı da sevmemiştim ben pek, çok karakter var ve bariz odaklanamıyorlar diye. Iron Man 2 çok çok güzelken 3 de biraz mehti, sanırım Josh Whedon çok beceremiyor bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 winter soldier god tier digerleri subjektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Winter Soldier, Dark Knight'tan sonraki en iyi çizgi roman filmi net şekilde. MCU'daki açık ara en iyi film, hiçbir falsosu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Goering said: 8/10 2018 yabanci film oscar'i aday adayim. oyunculuklar ve sanat yonetimi efsane. zaten cannes'de en iyi oyuncu odulu'nu almis... DOGMAN (2018) (tu) iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 mcu filmlerini naçizane sıralamam: 1- iron man 2 2- iron man 3- avengers 3 4- avengers 5- thor 6- captain america civil war 7- captain america 8- avengers 2 9- doctor strange 10- capn winter soldier 11- ant-man 11- spider man 12- ant-man 2 13- thor 2 14- iron man 3 15- hulk 16- thor 3 500- gotg 501- gotg 2 999- black panther kara panter tam dcu tier böyle, maalesef zencili olmasa murica bombalardı. zencili diye yere göğe koyamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 http://tr.web.img4.acsta.net/c_215_290/pictures/18/05/21/16/31/1104775.jpg İyi film dün izledim. Müslüm'ü izlemedim ama yanında çok dramatik kalabilir. Aynı tarz iki film. Eğlenmek ve müzik dinlemek için birebir. Sinema salonunda konser keyfii. Son ses. Miss. Ekstra bir bilgi yok quenn hakkında fakat freddie'yi ekstra ucübe gösterdiklerini düşünüyorum. Yine de emin değilim. Sahneye çıkınca değişiyor adam ve bu da bir film nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Sam said: mcu filmlerini naçizane sıralamam: 1- iron man 2 2- iron man 3- avengers 3 4- avengers 5- thor 6- captain america civil war 7- captain america 8- avengers 2 9- doctor strange 10- capn winter soldier 11- ant-man 11- spider man 12- ant-man 2 13- thor 2 14- iron man 3 15- hulk 16- thor 3 500- gotg 501- gotg 2 999- black panther kara panter tam dcu tier böyle, maalesef zencili olmasa murica bombalardı. zencili diye yere göğe koyamadılar. Bone msj i diye geldim Ilk kez yanildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 mokoko said: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91S8cP2LaPL._SY445_.jpg bu film nasıl bu kadar övüldü ya? sırf içinde zenci var diye mi cidden? baya kötüydü resmen 2 seferde bitirebildim. thor filmleriyle beraber mcu içindeki en kötü filmdi bence. cgi'ları bile berbattı lan filmin. ztn muhteşem bi senaryo falan beklemiyoruz ama birazcık ayakları üzerinde dursun, cgi'ı düzgün olsun her türlü gideri olur. sırf hype'ına aldanıp iyi heralde falan diye uçaktaki versiyonunu izlemeyip yüksek kalite indirip izledim, izlemez olaydım. tam uçakta izlerken uyumalık filmmiş. sonunda benim gibi düşünen biri... yani hiç bir ekstrası yok zenci filmi diye yıkıldı ortalık... klasik marvel filmi. michone'u tanıyana kadar canım çıktı sadece dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 yani başta anlam veremedim de sonu toparladı. o da bi garip toparladı. 7/10 Alicia ve Eva Green aşkına izledim ama gereksiz dram. derinlik olmayınca bu tip dramlar zorlama oluyor. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 http://images.mymovies.net/images/film/cin/350x522/fid18887.jpg güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 8/10 klişeler mevcut olsa da analog fotoğraf sevenler için güzel film. güzel dialoglar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2018/10/outlaw-king-poster.jpg Braveheart'in resmi olmayan devami gibi, hatta bazi oynayanlar ayni rollerde, onun hemen arkasindan devam ediyor konu. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 babasi cuzzamli olan herif mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 babasi bu https://vignette.wikia.nocookie.net/epicrapbattlesofhistory/images/e/ed/Braveheart_Campbell.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Babası cüzzamlı herifi o satıştan sonra kaldırmışlardır ortadan ya... Bu zamanda olmaz da o zaman da olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTRkNjQyMWEtN2YwYy00MzVkLWEyMTEtN2Y3MWZiOGFkZWY2XkEyXkFqcGdeQXVyMzQwMTY2Nzk@._V1_SY1000_SX675_AL_.jpg ahahah tam olmasi gereken gibi bir film lan. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bohemian Rhapsody 10/10 Uzun zamandir izledigim en guzel filmlerdendi. Queen benim donemimin grubu olmamasina ragmen, butun sarkilarini ezbere bilip sanki donemimin sanatcilariymis gibi buyumusum. Bu kucuk nokta bile aslinda ne kadar kuvvetli bir grup olduklarini hatirlatti bana film esnasinda. Muzik nerden nereye gelmis diyorsun film cikisinda. ( evolution resmini ekleyip sonuna justin bieber koyasim geldi) Malik ( Freddy MErcury'yi canlandiran aktor) cok sahane ( hatta SA-ha-ne) bir oyunculuk cikarmis, gitmeden okumustum epey bir positif yorum ama bu kadar uyum dusunmemistim. Bu arada o kadar begendik ki, 4 seansindan cikip, 10.30 seansina tekrar bilet alip girdik. ( arada baska seanslarda vardi ama dolby kalitesi degildi, oyle de seciciyiz(!).) Kisacasi cok muthis guzel bir 2 saatti ( yani x2, 4 ), Queen severlere onermeme gerek yok dye dusunuyorum, zaten izleyeceklerdir. https://static.stereogum.com/uploads/2018/09/queen-bohemian-rhapsody-soundtrack-1536163276-640x640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bende bugün 15,10 seansında izledim cinemaksimumda ve tam 25 dakika reklam izledim. Film güzeldi lafım yok ama 25 dakika reklam mı olur? Ardından ne yaptım 17,50 olan müslüm filmine 18,00 de bilet aldım ve yemek yemeye gittim. Filme girdiğimde 18,15 lerdeydi ve yeni yeni film başlıyordu. Müslümde güzeldi ve o yorumlarda söylendiği gibi değil. Jiletcisinede yer veriyor , varoşunada 23 kasım çıkacak deliler güzele benziyor. Fırsat bulursam gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 deliler filminden şüpheliyim ya. nedense böyle 3. sınıf bir tv dizisi kafasıyla çekilmiş gibi geliyor. kanal d'de bi dizi vardı eskiden özlem tekin şeytan kadını oynardı falan tam o kafa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Cinemaximumda kasadaki elemana dorun abi kac dakka reklam diye söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Reklamı hamburgerci bile söylüyor. "Abi rahat ol filme yetişirsin canını sıkma" dedi ve dediği çıktı :) İşin aslını söylemek gerekirse Bohemian Rhapsody ye girme fikri falan yoktu ve 14,40 da müslüm vardı ve ben yarım saat olmuş diye böyle karar vermek zorunda kaldım. Yarım saatin 25 dakikası reklam olduğundan bir şey farketmezmiş. Eskiden 10 dakika falan reklamdı , uzun süre gitmiyorum sinemaya ve suyunu çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 battle drone battle drone evet battle drone, izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Sam said: mcu filmlerini naçizane sıralamam: 1- iron man 2 2- iron man 3- avengers 3 4- avengers 5- thor 6- captain america civil war 7- captain america 8- avengers 2 9- doctor strange 10- capn winter soldier 11- ant-man 11- spider man 12- ant-man 2 13- thor 2 14- iron man 3 15- hulk 16- thor 3 500- gotg 501- gotg 2 999- black panther kara panter tam dcu tier böyle, maalesef zencili olmasa murica bombalardı. zencili diye yere göğe koyamadılar. deadpool izlemedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 https://snag.gy/9otSwE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 aman ne önemli. bol bol marvel izleyin post atacak kadar bile takatiniz el göz koordinasyonunuz falan kalmasın inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar