Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

District 9
7.7/10

1 haftadır deli hastayım gözlerim yanıyor acıyor bilg başına geçemiyorum, kaç gün oldu bilmiyorum da sonunda bitirebildim 20-30 dakikalık sekanslar halinde.

Hep ertelediğim filmlerden biriydi. Sonunda aradan çıktı. Zamanında niye izlememişim acep.
Mesaj tarihi:
Netflix'e yeni eklenen belgesellerden biri. ( aslinda sahte belgeselmis galba, bir artistin sergisi icin cekilmis mocumentary diye gecen bir film)
Ama gorseller iyiydi.

Treasures from the Wreck of the Unbelievable -2017
Mesaj tarihi:
Overdrive - 5.2/10

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMDExMTAzYmEtZjMwOC00MjIxLTkyNjMtOTZjOWIwMTI0YTc0XkEyXkFqcGdeQXVyMjU3NTI0Mg@@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Yağuşuhlu bebeler, taş hatunlar, bol klasik araba fantazisi, "bakın ne kadar da cool üst sınıf zengin bebesi hırsızlarız, ortamımız şahane" pohpohu, başarısız plot twist, zayıf oyunculuk, daha zayıf yönetmenlik.

Hani böyle "cool" olmaya çalışan, sağda solda gördüğünü özenip tekrarlayan ama içi boş olduğundan ne yapsa oturmayan hep eğreti duran veletler vardır ya, hah işte bu film tam öyle olmuş.

Hatunlar güzel, ama kurtarmaya yetmemiş.

Boş vakitte kendini vererek izlemek için iyi seçenek değil, ben yolculukta güzel filmi harcamamak için ortalama film bakarken bulup izledim, o zaman anca işte götürüyor.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi film yok yalnız piyasada farkındamısınız bilmiyorum. zamunda bile boş.

o nasıl iş yahu. piyasada çekilen her filmi bitirdiniz torrent sitelerine f5 mi basıyosunuz
Mesaj tarihi:
Thor da film degil ki ya
Cerezlik bisi

Gecen sene cok supriz yerlerden cok supriz filmler geldiydi, bu sene de oyle olur umaim
Hep raw gibi filmler gelsin sdg
  • Yeni Oluştur...