Utk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Manchester by the sea,içler acısı bir film hakikaten. nerdeyse yüzüm gülmedi film boyunca. etkileyici bir senaryo Casey Affleck'i sevdiğimden izledim biraz da. Tek başına değil ama bir tek oyuncu denilebilecek kişi sanırım. Izlemeye değer,sağlam bir psikoloji istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 hicbirsey seyretmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Herkes bir gün bu mesajı yazacak ! ( Ben de yazdım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 moana çok güzeldi ya, her an tekrar izleyebilirim ^^ zaten you're welcome dinleyip duruyorum her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bu hafta sinema haftası yapıp baya popülere kaydım. http://onlinefilm.co/uploads/film/2017/03/logan-izle-488.jpg xmen hayranıysanız gidin izleyin. benim gibi süper kahraman filmlerini sevmiyosanız ı ıhhhh. biraz da puanına aldandık dedim acaba batman gibi bişi mi çıkacak ama. 6/10 buna yazmıştım zaten, animesinin hayranıysanız gitmeyin, sonra boşu boşuna sağda solda haterlık yapmayın. cyberpunk hayranlığınız daha ağır basıyosa gidin. 7/10 https://forum.paticik.com/read.php?11,7899667,page=13#msg-8643901 http://www.impawards.com/2017/posters/life.jpg buna da yazmıştım shit tier 3/10 https://forum.paticik.com/read.php?11,8632890,8645780,page=2#msg-8645780 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 7/10 shallowstan iyiydi. klostrofobi + köpekbalığı kısaca, cage diving yaparlarken vinç boşalıyor, 47 metre derinlikte mahsur kalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kısaca derken. sonunda noluyor onu da söyle bari de boşuna izlemeyek ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ne alaka be? filmin ilk 15 dakikası ile konuyu anlatmak ne zaman bokunu çıkarmak oldu? red kesin leon'u da aslında izlemeyip plot'tan beğenmemiştir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 drlanbn said: Akıcı bir filmdi, eğitim sistemi eleştirisi gibi. 7/10 geçen hafta izledim bunu, 2 saatliğine dalıp gideyim diyorsanız etkileyici bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Red said: kısaca derken. sonunda noluyor onu da söyle bari de boşuna izlemeyek ahha. filmin girişi abi bu zatem.taken da adamın kızı kaçırılıyor kadar bi spo anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 _Rave said: Red said: kısaca derken. sonunda noluyor onu da söyle bari de boşuna izlemeyek ahha. filmin girişi abi bu zatem.taken da adamın kızı kaçırılıyor kadar bi spo anca. kız kurtuluyomu noluyo onuda sölede boşuna izlemeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 han solo dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 7. gey animasyonu diye önyargılıydım ama güzelmiş. 7.5 meh beğenmedim nedense. baydı. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 lel martin bu ne ya http://images.desimartini.com/media/main/original/2017-2/8fff7047-1fda-43ad-9d11-d809d4dce550.jpg atmosfer falan cok iyi. japonlarda oynamış 5/10 karakterler ve anlattıkları o kadar yanlışki , ya bu heralde propaganda filmi degildir dedim durdum ama sonunda oraya baglamaya calıştı gene. ulan ibneler sizin aptal inadınızdan o kadar köylü fakir şu bu öldürülmüş durmuş, hadi siz bagımsız gittiniz filmin başında bundan önce devletler politik hamle olarak kullanmışlar sizi, japonlarda yutmamışlar, anlıyo sandıgınız zaten anlamamış.. tapınaktaki konuşma zaten bölgesel dini inanç degişimlerinin özeti gibiydi. bu kadar olayın üstüne bende film özür niyeti taşıyo diye izledim lel. ferrera karakteri üzerinden böle olmıycak yavaştan sakince nesil nesil halledelim bu işi gibi bişi gelcek dedim oda olmadı. kylo ren ve açlık sefalet icinde yaşayan jap hristiyanlar, ilk hristiyanların romada arenalarda öldürüldügü halde isayı inkar etmeyen toplulukların yansıması ama anlatım aşırı iki yüzlü. sonuç olarak ada da dinin yayılması halkın vatikana, batıya baglanması anlamına geliyor, herkez bizmi gitsin hilafeti devralıyoruz hadi by desin. bölge yöneticilerininde gene elini kolunu baglayan batılı devletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 nesini eleştirdiğini anlamadım. hangi ikiyüzlü kısmını demek istedin anlamadım. herkesin popisi kendine gibi bir anlam çıkarmıştım. mesaj kaygısı ne ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 film baya hoorspu cocu japonlar diye bagırıyor, sütten cıkmış akkaşık demiyorum ama engizisyonun babası adamlar, diger avrupa ülkeleriyle adım attıkları topraklarda yerli bırakmamış adamlar böle bişeyle cıkınca komik geliyor. film japon yapımı özeleştiri olsaydı bu kadar laflamazdım, aşırı politik geldi şu haliyle. ortada rahibin yaşadıgı dram var, ama kaynagı kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 http://www.impawards.com/1998/posters/truman_show_ver1.jpg seneler olmuştur izlemeyeli, özlemişim. negzel film ya lol şu sahneye bayılıyorum https://www.youtube.com/watch?v=BCJyGy6AFJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Nocturnal Animals'ı dün izledim ben de, güzel film. Ancak asıl etkileyici fikrin uygulanması biraz sığ kalmış. Tom Ford tarzını oturttu bu filmle, hoşuma da gidiyor ama sırf estetik için yapılmış bazı şeyler zorlama kalıyor. Doğal değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 baya güzel bi documentary. iki arkadaşın peruda bi dağda başlarından geçeni anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 3/10. overrated. emma stone yerine başka koyacak insan mı bulamamışlar. leş mimikler leş oyunculuk patates bir surat. filmin konusu zaten yeşilçam filmlerinden hallice. kısacası filmde bir bok yok. arka fondaki yeşil perde mi bu kadar övgü aldı anlamadım. müzik kullanımı güzeldi bir tek. o da zaten müzikalde olsun bi zahmet. diyecem ama city of stars'ı film boyunca 850 defa dinletmeleri ondan bile soğuttu. çok kötüydü cidden. 2 saatlik zaman kaybı. ryan gosling zaten ryan gosling. notebook'ta neyse burda da o. son dönemde en çok nefretimi kazanan film oldu. sinemada imax falan gitsem kendimi affetmezdim. neyseki snoopy var. neyini bu kadar övmüş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 oturup tek başına romantik film izledin de o yüzden bu kadar doldun di mi lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ahahha su filmi izlemedim hala ve izlemek istemiyordum bir turlu. Hislerime tercuman olmussun. Red said: 3/10. overrated. emma stone yerine başka koyacak insan mı bulamamışlar. leş mimikler leş oyunculuk patates bir surat. filmin konusu zaten yeşilçam filmlerinden hallice. kısacası filmde bir bok yok. arka fondaki yeşil perde mi bu kadar övgü aldı anlamadım. müzik kullanımı güzeldi bir tek. o da zaten müzikalde olsun bi zahmet. diyecem ama city of stars'ı film boyunca 850 defa dinletmeleri ondan bile soğuttu. çok kötüydü cidden. 2 saatlik zaman kaybı. ryan gosling zaten ryan gosling. notebook'ta neyse burda da o. son dönemde en çok nefretimi kazanan film oldu. sinemada imax falan gitsem kendimi affetmezdim. neyseki snoopy var. neyini bu kadar övmüş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Raylen said: oturup tek başına romantik film izledin de o yüzden bu kadar doldun di mi lan hahahah no my friend. yanlış tespit. kız arkadaşım ilk 20 dakka hala filmi kapatabiliriz çok geç değil diyordu. ama ben meraktan sonuna kadar izlettim sdfs. izldedim ki iyice nefret edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 HIDDEN FIGURES 9/10 Cok guzeldi, gercek bir hikaye. Soguk savas sirasinda uzay yarisinda amerika'nin NASA calismalarinin uzerine yogunlasan filmde, kadin erkek esitsizliginden tutun da toplumsal irk ayrimina ve calisma , basari, zeka ve hatta bilim ile bircok sinirin kaldirabilecegini gosteren bu uc kadinin hikayesi. Katherine Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjQxOTkxODUyN15BMl5BanBnXkFtZTgwNTU3NTM3OTE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar