Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 herkese teşekkür ederim. bütün cevapları değerlendirdim arkadaşlar. sonuç olarak isteklerimle bağlantılı olan animelerden samurai champloo isimli olanına başlamaya karar verdim. kötü mü ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yok güzel tercih. sonra cowboy bebop'a bakarsın ekürisi zaten. bence daha iyi hatta http://www.youtube.com/watch?v=mrdKi1wOb4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Xenus said: yok güzel tercih. sonra cowboy bebop'a bakarsın ekürisi zaten. bence daha iyi hatta http://www.youtube.com/watch?v=mrdKi1wOb4A tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Yumul şu listeye. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121203060201/animu-mango/images/archive/7/7d/20121203231510!...animelist.jpg Özellikle en sağ taraftaki bölümdekilerden ve onun hemen solundaki tavsiyelerden başlarsan daha iyi olur. Türleri karışık, ama hepsi güzeldir. En soldaki bölüm ise türlere göre ayrılmış güzel animeler. Liste çok güncel değil, bu listede olmayan yenilerden de bayağı güzel animeler var ama başlamak için bunlar daha uygun olabilir. Yeni animeler/devam eden seriler için ise sezon topikleri filan var 2014 Bahar, Yaz filan gibi oralarda tavsiye arayabilirsin. Arada animeye özel konu filan da açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Hentai den basla, sararsa animeden devam edersin. Gerci ben sarmayan tentacle gormedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ^ igrenc bile degilsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 absurt komedi(bolumler hem az hem kisa): danshi koukousei no nichijou yondemasuyo azazel san detroit metal city klasik uzun soluklu: one piece dragon ball(bunu izleyince butun power up shounen animelerini izlemis oluyorsun neredeyse fsjdlkfj) komedi: great teacher onizuka spor: hajime no ippo(en iyi animelerden biri fjsdlkfj) slam dunk efsane: ghost in the shell stand alone complex cowboy bebop trigun hellsing claymore berserk bunlar disinda: steins gate tengen toppa gurren lagann kill la kill gintama(uzun) fullmetal alchemist basilisk rurouni kenshin tavsiyeler basligina git ama. dolu dolu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi yeni başlayana kill la kill demeyin ya.. ttgl ve flcl izlettikten sonra klk deyin bi de kareş sen ne görmek istiyorsun? mode ise mode, dramsa dram, mechaysa mecha nedir derdin? k-on verelim istersen damardan k-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Kesinlikle FLCL'den baslamalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bunların hepsini bulabileceğimiz türkçe altyazılı bir yer var mı? Yoksa torrenttir ingilizce alt yazıdır idare mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 FLCL ne be. 6 aydır flm izliyorum ama? code geass izle /tamam buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Şu biraz daha kaliteli gibiymiş http://imgim.com/recommendation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 BabacumMostors said: abi yeni başlayana kill la kill demeyin ya.. ttgl ve flcl izlettikten sonra klk deyin bi de kareş sen ne görmek istiyorsun? mode ise mode, dramsa dram, mechaysa mecha nedir derdin? k-on verelim istersen damardan k-on ne istediğimi ilk postta yazdım dostum. güzel bir şiddet sunumu istiyorum dedim. aldığım cevaplar doğrultusunda samurai champloo izlemeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ay savaşçısı denemek lazım sararmıki openinge baktım şimdi kız animesiymiş ondan tv de izlememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Civcivhead said: Şu biraz daha kaliteli gibiymiş http://imgim.com/recommendation.jpg hikaye bunlar. baktım one piece yok. one piece alayına gider bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 one piece sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 One Piece, Naruto, Bleach, Dragonball filan gibi 500+ bölümlük animeler yeni başlayana tavsiye edilmez ya. Bi kere çok net 100-200 saatini filan yer her biri. Ayrıca olaylar çooook yavaş ilerliyo, meraklı değilse sarmaz ya. Hepsinin pacingi rezalet. Sağlam story arclar başladı mı cidden çok güzel oluyorlar ama yeni başlayana tavsiye edilmez işte. İşte anca kısa animeleri izleyip, yetmedi ya daha yok mu dediği noktada tavsiye etmek lazım. Belki Fairy Tail tavsiye edilebilir, o da daha 200 bölümü geçmedi diye ^^ (gerçi onun da pacingde sapıttığı yerler çok fazla var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 birşey merak ediyorum, bu animelerin tarz ve ya gruplarına göre isimleri vardı, bir listesi var mı onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Lectre said: one piece sucks. atin bu adami bolumden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 http://galeri12.uludagsozluk.com/510/yav-he-he_574861.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 FATTOYO NO MERO NUNKİTSU FAYAMURA TOPUNU ZU SİKURO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 5 yıl aradan sonra ilk defa anime izliyorum, hunter x hunter güzel gidiyor baya sıkılmadan aktı gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ShadowFury said: One Piece, Naruto, Bleach, Dragonball filan gibi 500+ bölümlük animeler yeni başlayana tavsiye edilmez ya. ben katilmiyorum buna. gayet baslangic animeleri su saydiklarin ve cogunluk bu serilerle basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Toradora bence en iyi baslangic animesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar