Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime izlemeye başlayacağım, uzmanlar ne öneriyor?

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

Yumul şu listeye.

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121203060201/animu-mango/images/archive/7/7d/20121203231510!...animelist.jpg

Özellikle en sağ taraftaki bölümdekilerden ve onun hemen solundaki tavsiyelerden başlarsan daha iyi olur. Türleri karışık, ama hepsi güzeldir.
En soldaki bölüm ise türlere göre ayrılmış güzel animeler.

Liste çok güncel değil, bu listede olmayan yenilerden de bayağı güzel animeler var ama başlamak için bunlar daha uygun olabilir.
Yeni animeler/devam eden seriler için ise sezon topikleri filan var 2014 Bahar, Yaz filan gibi oralarda tavsiye arayabilirsin. Arada animeye özel konu filan da açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

absurt komedi(bolumler hem az hem kisa):
danshi koukousei no nichijou
yondemasuyo azazel san
detroit metal city

klasik uzun soluklu:
one piece
dragon ball(bunu izleyince butun power up shounen animelerini izlemis oluyorsun neredeyse fsjdlkfj)

komedi:
great teacher onizuka

spor:
hajime no ippo(en iyi animelerden biri fjsdlkfj)
slam dunk

efsane:
ghost in the shell stand alone complex
cowboy bebop
trigun
hellsing
claymore
berserk

bunlar disinda:
steins gate
tengen toppa gurren lagann
kill la kill
gintama(uzun)
fullmetal alchemist
basilisk
rurouni kenshin

tavsiyeler basligina git ama. dolu dolu orada.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi yeni başlayana kill la kill demeyin ya.. ttgl ve flcl izlettikten sonra klk deyin

bi de kareş sen ne görmek istiyorsun? mode ise mode, dramsa dram, mechaysa mecha nedir derdin? k-on verelim istersen damardan

k-on

ne istediğimi ilk postta yazdım dostum. güzel bir şiddet sunumu istiyorum dedim. aldığım cevaplar doğrultusunda samurai champloo izlemeye karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

One Piece, Naruto, Bleach, Dragonball filan gibi 500+ bölümlük animeler yeni başlayana tavsiye edilmez ya.

Bi kere çok net 100-200 saatini filan yer her biri. Ayrıca olaylar çooook yavaş ilerliyo, meraklı değilse sarmaz ya. Hepsinin pacingi rezalet.
Sağlam story arclar başladı mı cidden çok güzel oluyorlar ama yeni başlayana tavsiye edilmez işte.

İşte anca kısa animeleri izleyip, yetmedi ya daha yok mu dediği noktada tavsiye etmek lazım.
Belki Fairy Tail tavsiye edilebilir, o da daha 200 bölümü geçmedi diye ^^ (gerçi onun da pacingde sapıttığı yerler çok fazla var)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...