Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Derken cevap geldi.

said:
Hi
I'm really sorry to see that you experience these problems. Indeed the game is region locked and it is not sold in Turkey anymore. Im afraid i have to issue a refund on it.

Refund ettiler.

LoL adamlar oyunu komple EU sayfasından kaldırdılar. :)
Mesaj tarihi:
vpn ile steam'den satin alirsan gaben tokatliyor da aktive edersen bir sey olmamasi lazim

ben sr3 almanya'da sansurlu diye ingiltere'den getirtip, vpn ile kutudan cikan key'i aktive etmistim mesela bir sorun cikmamisti (forumlarda bir cok alman da ayni sekilde ingiltere key'i aktive ediyordu)
Mesaj tarihi:
Xenus said:

ee key duruyor ama sende değil mi? revoke falan edebilirler mi acaba yoksa git bi us account aç, aktive et yardır :P

Oyun library den kayboldu keyi copy paste de yapmadım bir yere kaybettim şansımı :/
Mesaj tarihi:
Aynen. Ben de yine steamde bize kapalı olan bişeyi (batmanin biri miydi hatırlamıyorum şimdi ama) başka bi yerden alıp keyi aktive edince sorun çıkmamıştı. Hatta oyunun store linkine bile gitmiyodu ama çalışıyodu.
Mesaj tarihi:
abi o olay farklı. steamde GFWL yüzünden bize kapalı o oyunlar yoksa region lock yok. keyler ROW olduğu için aktivasyon sorunu yoktu. burda regionlar farklı ama hellhound'un dediği gibi vpn ile aktive edilebilinir. siteden oyunu kaldırmışlar bu arada. ben henüz keyi generate de etmedim büyük ihtimal hata vericek şimdi.
Mesaj tarihi:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/202237/internetten-oyun-indirmek-gunah-mi-nihat-hatipoglu/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_logo

indirim mindirim ama gaben yazmış mı acaba "oyunları indirin, hakkımı helal ettim" diye lan :( :( :(

günaha girmeyek durduk yerde
Mesaj tarihi:
Steamin 75 milyon kullanıcısı var lan falan filan diyoruz da redditin de hayvan gibi nolifer komünitesi var.

Ben sadece kırmızının ödül aldığı günlerde 1er puan yaptım 50-60 cente ki gelen summer card onu karşılamasaydı yapmazdım muhtemelen ahah. Level 10 bile değildim oylamadan bir anda 8-10 tane kart birden geldi sdfd.

Meanwhile redditden random herif;
http://i.imgur.com/By9IUJU.png

Şunun gibi 20-30 tane adam yeter de artar zaten bırak milyonları kullanıcıları :p
Mesaj tarihi:
özellikle son gündeki ayarı görmemek için çok değişik kafalarda olmak lazım. o sayaçların legit olduğuna dair hiç bir kanıt yok. siz reddit steam'i yendi hihihi demeye devam edin, sanki kazanan valve değilmiş.
Mesaj tarihi:
Ben tam aksine forum sitelerini gözünüzde çok büyüttüğünüzü düşünüyorum. Valve kesinlikle ayar üstüne ayar çekti. Hem "herkes kart alsın, katıldığını düşünsün" amacındaydılar. Hem de "herkes bir gün kendini önde görsün o gruptakiler abansın, para harcasın" diye düşünmeleri çok doğal.
Mesaj tarihi:
diyorum işte reddit'te içinde 300 comment olan thread ile nereye varacaksın 70 milyon kullanıcı karşısında allah aşkına.

istediği kadar nolife olsun. sonuçta reddit'ten bihaber bir sürü nolifer da var steam'in 70 milyon kullanıcısı içinde :D

ha gerçekten manyak gibi popüler bir topic var idiyse ve onu atladıysam ben eyvallah bir ihtimal olabilir ama onbinlerce hayvan gibi puan kasan adam olması lazım reddit'ten, steam'i etkileyebilmek için..
Mesaj tarihi:
Tori said:

Steamin 75 milyon kullanıcısı var lan falan filan diyoruz da redditin de hayvan gibi nolifer komünitesi var.

Ben sadece kırmızının ödül aldığı günlerde 1er puan yaptım 50-60 cente ki gelen summer card onu karşılamasaydı yapmazdım muhtemelen ahah. Level 10 bile değildim oylamadan bir anda 8-10 tane kart birden geldi sdfd.

Meanwhile redditden random herif;
http://i.imgur.com/By9IUJU.png

Şunun gibi 20-30 tane adam yeter de artar zaten bırak milyonları kullanıcıları :p

2400 puanı 20 ya da 30 ile çarptığında çıkan sonucu, steam summar sale'in herhangi bir gününde çıkan puanlar ile karşılaştır sonra konuşalım.
Mesaj tarihi:
2400 * 30 = 72.000

İlk günlerde 70-80k farkla kazandı takımlar hep.

"Valve fixliyor sonuçta bir dayanak yok bir şey yok" 'la gel sen bence, burdan KARİZMA LAF ATTIM OH OH olmamış pek.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan adres alma ihtiyacınız varsa veya kargolama için viabox sitesini tavsiye ederim. Komisyon ve gizli ücretler gibi hiçbir extra ödeme gerekmiyor.
  • Yeni Oluştur...