Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

sleeping dogs u aldım,.

silah satın alamıyosun. milletin elinden alıyosun ya da para çantalarından çıkıyor.
araba kontrolleri pek gerçekçi değil. ve çeşit az.
melee combat yakuza batman serisi rip off başlarda keyifli ama sonra biraz tekrarlıyo.

onun haricinde baya bi içerik var. 32 saat gameplay'im var. genelde bu tarz open world oyunların sonunu getiremem ama oturdum oynadım yani. o paraya değer. bi de collection falan çöp uzak durun hiç bir dlc'ye gerek yok. son olarak sakın klavye ile oynama oyun beni gamepad ile oyna diye ağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

Norak said:

sleeping dogs u aldım,.

silah satın alamıyosun. milletin elinden alıyosun ya da para çantalarından çıkıyor.
araba kontrolleri pek gerçekçi değil. ve çeşit az.
melee combat yakuza batman serisi rip off başlarda keyifli ama sonra biraz tekrarlıyo.

onun haricinde baya bi içerik var. 32 saat gameplay'im var. genelde bu tarz open world oyunların sonunu getiremem ama oturdum oynadım yani. o paraya değer. bi de collection falan çöp uzak durun hiç bir dlc'ye gerek yok. son olarak sakın klavye ile oynama oyun beni gamepad ile oyna diye ağlıyor.

zodiac tournament dlc'si güzel bi. baya bruce lee homage yapmışlar.
http://www.youtube.com/watch?v=YTBchh5FLY4
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada son 2 sale'da uyguladığım taktiği söliim.

steamtrades'e gidip, indirime giren oyunu yazıyorum. oyunları ucuz yerlerden alanlar, dota/tf2 key'lerine karşılık satıyorlar bunları. böyle böyle, normal indirimin üstüne %33 falan ekstra indirimli alıyorum oyunları. bence oldukça başarılı.

mesela az önce transformers2'yi 5 dolara satın almış oldum, normalde 15 dolar. 6-9 ay sonra falan max düşeceği nokta 5 dolar zaten bu oyunun, bundle'a falan da girmez kolay kolay. her oyunda bu kadar farketmiyor ama bence değiyor, çok uğraşmıyorsunuz zaten bu tipler paso online oluyorlar, çat diye cevap veriyorlar alıyorsunuz oyununuzu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Desqpio said:

borderlands serisini oynamadım, Borderlands 2 + Borderlands GOTY ($9.99) alsam diyorum da, Borderlands 2 GOTY'da altıyüz tane dlc var. onlar olmadan oyunun kendisi akar mı acaba?

ya da almayayım mı lan hiç. öf.

borderlands fena degil de baya repetitive. 1 ve 2 yi tum GOTY lerle arka arkaya oynarsan pis bayarsin

bi de oyunun quirky'ligini biraz asiri ve cok kasinti buluyorum ben sahsen.

overall paraya degen bi yapim ama
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bu arada son 2 sale'da uyguladığım taktiği söliim.

steamtrades'e gidip, indirime giren oyunu yazıyorum. oyunları ucuz yerlerden alanlar, dota/tf2 key'lerine karşılık satıyorlar bunları. böyle böyle, normal indirimin üstüne %33 falan ekstra indirimli alıyorum oyunları. bence oldukça başarılı.

mesela az önce transformers2'yi 5 dolara satın almış oldum, normalde 15 dolar. 6-9 ay sonra falan max düşeceği nokta 5 dolar zaten bu oyunun, bundle'a falan da girmez kolay kolay. her oyunda bu kadar farketmiyor ama bence değiyor, çok uğraşmıyorsunuz zaten bu tipler paso online oluyorlar, çat diye cevap veriyorlar alıyorsunuz oyununuzu :D

bende tomb raider goty + kingdom of amalur 5 dolara aldım keyim olsa daha ucuza gelcekti steamtrades akar
Sosyal ağlarda paylaş

Desqpio said:

borderlands serisini oynamadım, Borderlands 2 + Borderlands GOTY ($9.99) alsam diyorum da, Borderlands 2 GOTY'da altıyüz tane dlc var. onlar olmadan oyunun kendisi akar mı acaba?

ya da almayayım mı lan hiç. öf.

bl1 bitirmiştim tüm achivementler coop. oyun tekrarlıyodu kendini ama coop keyifli oluyor.

2 oynamadım hiç 45 dakika falan nette gezdim. borderlands 2 goty alın diyolar (özellikle şu tiny tina dlc'si için) bir de üstüne upgrade pack 2 level cap'i 72'ye çıkarıyomuş, skilleri arttırabiliyomuşsun ben de öyle aldım. onun haricinde genel kanı goty harici diğer dlc'lere hiç gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...