Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Xenocide said: kablosuz oynanıyo o ya, gogula rocksmith 2014 with no cable yaz anlatıyor mevzuyu. bi exe dosyası var onu indircen oyunu oradan çalıştırıcan. abi peki performansı nasıl olur. Ben Guitar Rig'e bağladığımda gitarında dandikliğinden pek iyi performans alamıyordum. Rocksmith'te nasıl olur ki? Yani kablolara da bkatım pahalıymış. Bilsem almazdım oyunu sadfasd direkt box girerdim gitarlı adam gibi gitarımda olurdu asgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Redeagle said: Soimyr said: to buy skyrim or not to buy skyrim.. 5 dolar. Dlc'leri hekırzlasan bile achievementine kadar çalışıyor. 5 dolar. Milyon tane modu var. Skyrim ve Morrowind'deki contenti eklemeye çalışan mod ekipleri çalışıyor. 5 dolar. ENB diye bir teknoloji sayesinde oyunun kendisinde olmayan görüntü ve ışıklandırma efektlerini oyuna ekleyebiliyorsun. Böylelikle makinen yettiği kadar next-gen görüntülerle oynayabiliyorsun. 5 dolar. ve 5 dolar :F düz skyrimi zaten alırım %75 off iken. derdim legendary edition ı alıp almamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yahu Skyrim modları için Legendary Edition mı lazım, yoksa sadece Skyrim ile mi çalışıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Seru said: http://store.steampowered.com/sub/46028/ şuna tekrar dikkat çekiyorum fiyatlandırma da bir hata var ilgilenenler bir baksın. farcry 3 17 dolar farcry franchise pack 14 dolar içinde farcry3, blood dragon, farcry 3 deluxe content, farcry 2 ve farcry 1 var. Fiyatlandırma da hata yok. Far cry 3 indirimi bitmiş. Paketin devam ediyor. 7.5$'dı dün. Calm down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Apis said: Yahu Skyrim modları için Legendary Edition mı lazım, yoksa sadece Skyrim ile mi çalışıyorlar? her mod farklı yazıyo ne istedği official seyler olmadıgından mod derken workshop olanları mıs oruyosun ama yok kurtadma vampir felanı diyosan oda duz skyrimde oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Deathblade said: Seru said: http://store.steampowered.com/sub/46028/ şuna tekrar dikkat çekiyorum fiyatlandırma da bir hata var ilgilenenler bir baksın. farcry 3 17 dolar farcry franchise pack 14 dolar içinde farcry3, blood dragon, farcry 3 deluxe content, farcry 2 ve farcry 1 var. Fiyatlandırma da hata yok. Far cry 3 indirimi bitmiş. Paketin devam ediyor. 7.5$'dı dün. Calm down. neyine calm down canına yandığım. paketteki tek oyunun 17 dolar olup diğer 3 oyunla beraber aldığında 14 dolar olmasının neresi doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Biri %40 indirim. Birisi %60 küsur. Yanlışlık dediğin olay, aynı indirim oranına sahip olsaydı olurdu. Adamlar paket olanın indirim süresini uzun tutmuşlar, hepsi bu. Basic Math 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 önce her oyuna %40 yapmış daha sonra indirimli fiyatların üzerinden %63 daha yapmış o yüzden zaten yazdım buraya. tabiri değiştirelim farketmez sonuçta oyunla ilgilenen için bir fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Apis said: Yahu Skyrim modları için Legendary Edition mı lazım, yoksa sadece Skyrim ile mi çalışıyorlar? modundan moduna değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Elder Scroll oyunlarinin gorev paketleri genelde oyunun kendisinden daha iyi oluyor bence, onu da unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Evet, dragonların üstüne çıkıp boyunlarını kesip akan kanlarında dansetmekten sıkıldığımda, imdadıma evlat edinip villa diktiğim addon koşuyor mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 The Skyrims 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Age of un hdsini de aldım amazondan 2.5 dolarese, ikinci oyunum oldu witcher1den sonra. İyi gidiyorum bu indirimde aferim bana. Şu skyrimi alsam mı ya zamanında ilaçlısını oynayıp şikayet etmiştim, şimdi bütün xpaclerle birlikte oynar skyrim topiğini game of thrones topiğine çeviririm her daim bişeyi beğenmeyip. Mmm evet evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 DarKRideR said: Xenocide said: kablosuz oynanıyo o ya, gogula rocksmith 2014 with no cable yaz anlatıyor mevzuyu. bi exe dosyası var onu indircen oyunu oradan çalıştırıcan. abi peki performansı nasıl olur. Ben Guitar Rig'e bağladığımda gitarında dandikliğinden pek iyi performans alamıyordum. Rocksmith'te nasıl olur ki? Yani kablolara da bkatım pahalıymış. Bilsem almazdım oyunu sadfasd direkt box girerdim gitarlı adam gibi gitarımda olurdu asgasdf yani orjinal kabloyla performans nasıl oluyor bilmiyorum. Ben line in'e jak girerek yapıyorum, ses kalitesi meh olsa da notaları algılıyor baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 terraria alınır mı ya nedense böyle oyunlardan zevk almıcakmışım gibi artık. hayvan gibi bilgsiayar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tatava yapmadım aldım 63mb oyun ne la sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bir indirim dönemi daha andropoza girmiş yaşlılar gibi para saçtım. 3 günde 150tl harcamışım. daha oynamadığım bir dünya oyun ve oyun oynayacak zamanım olmamasına rağmen kendimi durduramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 AoE alıp oynayacaklar beni bi eklesin beraber atalım. Troublesomez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Killer said: terraria alınır mı ya nedense böyle oyunlardan zevk almıcakmışım gibi artık. hayvan gibi bilgsiayar var başta ben de öyle düşünmüştüm ama terraria çok çok iyi. şu paraya bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 flash saleların hep dandik indie oyunlarca işgel edilmesi iyi oldu pek bişi almadım lol, günlük harcama ortalamam +-10$ dayanın sadece 8 gün kaldı, http://i.imgur.com/tQH3PlF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bide terrariada şöyle bi adam var reviewlerde.. 10,256.3 hrs on record Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 rocksmith'i almasam benim de 3 günlük total harcamam 15 dolar mı neydi asdfasd biraz pişman olmadım değil aslıdna da asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Şu oylamayı rpg kazansa bari jade empire+ bg2 çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 terraria minecraft kafasında dimi ? amaç yok. oynadım az da bu aralar bitirmeli oyun bkaıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar