Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 mavi takima verdi benide. Bir baktim kaybedenler kulubuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 DoGMeaT said: ben bütün summer sale kartlarını markete attım hatta gaza gelip birikmiş tüm kartları attım ne işime yarıyor abi, steam profilim level atlasa nolur atlamasa nolur [baba modu]para tuzağı bunlar[/babamodu] bana virsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Age of Wonder 3'ü bekliyorum şu indirimde haydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nedir bu renk işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 go go red team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 foil kart 3.5 dan okutuluyor veri nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Silphatos said: alpha oyuna 30 dolar verip destekleyen adam mezarcı olamayacağı için sallamaz bu indirimleri isterlerse %75 yapsınlar hacı o iş öyle işlemiyor. insan psikolojisi gereği otomatik kazıklanmış hissediyorsun. o anda "30 dolara değer" diye düşünmüş bile olsa, insan mantıklı bir yaratık değil, hisleri baya bir şeyin önüne geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Eu 4'ün son eklentisi Wealth of Nations ucuzlar mı sizce? Yoksa fazla mı yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Elan_Morin said: Yeşil ilk gün ikinciydi ya, iyiydi baya. Kırmızı da sonuncuydu. dun gece ben baktigimda purple in hemen ardindan red geliyordu ve cok yakindilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sabonis said: Silphatos said: alpha oyuna 30 dolar verip destekleyen adam mezarcı olamayacağı için sallamaz bu indirimleri isterlerse %75 yapsınlar hacı o iş öyle işlemiyor. insan psikolojisi gereği otomatik kazıklanmış hissediyorsun. o anda "30 dolara değer" diye düşünmüş bile olsa, insan mantıklı bir yaratık değil, hisleri baya bir şeyin önüne geçiyor bana prison architect i ilk ciktiginda daha menuleri bile calismaz iken 29.99 a aldiktan sonra 10 dolar gormek feci koymustu gecen indirim sezonunda ornegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ya multi atılcak ne oyun gelir önümüzde ki günlerde? paydayi alıp ay başında da diabloyu alasım var, şimdi yarın başka bişiler falan gelir pişman olurum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Nigger_of_the_sand said: Eu 4'ün son eklentisi Wealth of Nations ucuzlar mı sizce? Yoksa fazla mı yeni? ucuzlar,daha geçen gün %25 indirim yapmadılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ben bu dükkanda hiç bir şey satamıyorum ya. halbuki geçende yeni oyun da aldım. nabmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ahaha bu team şeysine para baronları daldı kesin, kırmızıdan 11500 puan çalıp mora 12476 ekletmişler yuh =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 DoGMeaT said: abi yeşile atılmış olarak en baahtsız benim heralde bizim takum full fakir,zerre puan toplayan fln yok Yok ben de yeşildeyim :) Hergün değişecek sanıyodum bi de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 realm pride işte. (:P) şu ana kadarki indirim maceram. HAKKEŞOU KAİTEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ov yeee http://i.hizliresim.com/A2W7nX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ya bu stolen olayı nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 BlackRose said: DoGMeaT said: abi yeşile atılmış olarak en baahtsız benim heralde bizim takum full fakir,zerre puan toplayan fln yok Yok ben de yeşildeyim :) Hergün değişecek sanıyodum bi de :/ dun ikinciydik pes etti gavur whaleler sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Kırmızıyı satıp mora gelenler var ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 DarKRideR said: ya bu stolen olayı nasıl oluyor? Summer kart serisini tamamlayıp badge yapınca token gelme şansı var, şu takımın rengine geçme felan diye, bunların yanında şu kadar puan ekle ve ya puan çal tokenlarıda çıkıyor. Zaten pazarda satıyorlar sanırım, parası bol gelen adam onlardan alıp karşı takımın oylarını alıyor yoksa aynı anda 12000 oy çalma imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 lan kırmızı sonuncu olmuş gene adsf yok la 1.ymişiz eski tab açıktı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pink yaptı beni fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi ana sayfada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar