aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 benim oldugum taraf kaybediyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 radiant'ın mid daha bi ferah daha bi geniş. jungle'a kaçma imkanı falan iyi. diğer tarafın mid ganke daha açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi madem böyle ben niye direda kazanıp radide kaybediyorum lan hakkaten de herkesin radi yüksek sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Radiant 55 dire 48 ASDASDFASDASFDASFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Beyler Ekleyin Takımımızdan 2 kişi attık adam arıyoruz steam: nixniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bu Elder Timebreaker'in fiyati noolmus, $100'i gecmis son bir kac gundur haha. Bendekini satayim bari bir kac oyun alirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 oha harbi niye coşmuş o o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 birçok değerli item'ın fiyatı düştü, kutularını anahtarsız indirimli satmaya başladılar. Millet herhalde kutudan düşmemiş item'lara abandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stabiloji Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 aynen ya çoğu item düşmüş ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu ne lan ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=-DhOFZQot24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Dendi rockstar olma yolunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 her nerdün rüyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stabiloji Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 beyler oyun çöktü demin.yeni bug falanmı anlamadım, naga sirenle nezaman q bassam oyun 5-6 saniye çöküp geri geliyor.1/10 giden bir lionla bensiz çeviremediler tabi.Ben bu olayı ticket atsammı lose falan gider belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 practice ile girip dene bi daha olcakmı bakalım at ticket da tabi olursa ekran kartıyla ilgili falandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ticket atsan bile anlamaz bu gerizekalılar 1-2 kere dene bug varsa dev foruma yaz 1 yıl sonra fixlerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 adamin göz pinarlari kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ahahahahahfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ti4 chestleri player set vericek tahminlerimce battık ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 stabiloji said: beyler oyun çöktü demin.yeni bug falanmı anlamadım, naga sirenle nezaman q bassam oyun 5-6 saniye çöküp geri geliyor.1/10 giden bir lionla bensiz çeviremediler tabi.Ben bu olayı ticket atsammı lose falan gider belki ? belki ses dosyalarındandır. bi kere bende olmuştu böyle bi sorun warcraft3'te, archmage ne zaman ölse oyun çöküyordu. sesleri kapatınca sorun olmuyordu sdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 esl one turnuvası başlıyor birazdan , adamlar stadyumu kapatmış turnuva için http://www.twitch.tv/esltv_dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 hahah tidehunter cosplay imiş of ne sevimli http://i.imgur.com/8bfhAUc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 dfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 jahrein de sunuyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 jahreinden dinliyorum ben fnatic maçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 link var mı jahrein için ? BAZETV olan o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar