Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bir kere invade attım. 20 hp pot biraz pvp de saçma olmuş. 10 dk falan sürdü. 2 tane de yancı summmonlandı. World'un sahibini kestim diğerleri de beni kesti. Pot kullanımına bir çare bulunursa pvp çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 oyunun sonlarındayım, artık gibip bir bakayım dedim, bir mektup vardı üzerinde yazan yere gittim cinematic girdi ve forsaken castle chainhurst diye bir yere gönderdi büyük ihtimal side quest. Direk oyunda ki en güzel yer ama aynı zamanda sinir edici bir zorluğu var şu coop u bir deneyim dedirtti sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ya bu loading sureleri nedir hakkaten ya ds de de uncharted gibi instand load olmuyodu ama bu kadar da degildi bunun duzeltilmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Patch ile duzelecek o ben millete yardimin bokunu cikardim sanirim Vicar Ameliadan sonrasini daha oynamadim ama lvl 39 oldum sonu yok mu bunun :P Bir de level artsa bile cok bir esprisi olmuyor yani ben halen ayni seviyede gibi oynuyorum dinamik lvl olayi var mi moblar icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Eileen the crow npc'si buglanan var mı ? İlk sefer konuşup bütün dialogları tükettim, sonraki spawn olması gereken yerde yok. Gidip 10.000 soul verip badge'i bile aldım gerek olmamasına rağmen, yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Level 63 unseen village biri varsa coop gına geldi artık :) bune arkadaş boss larda bu kadar zorlanmıyoruz LEVEL aralığı 48/80 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Al işte o kadar kastık ettik gelen boss a bak şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 http://m.ign.com/articles/2015/03/31/someone-finished-bloodborne-in-44-minutes 35 ve 44 dk bitirmis birileri.. Update: According to the comment section below, Twitch streamer Irey_tv has completed the game in 35:26 minutes. Check out his run here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Duplicate glitch varmış onu yapmış. 1M blood echo topluyor bir kaç dakikada. Sonrası koşturmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Level neredeyse hicbir ise yaramiyor sayet lvl 1000 fln yapmaya kasmazsaniz :P Ayric adam mapleri aciyor oyundaki ana bosslar ile savasmiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Level nerede bir şeye yaramıyor. Yapmayın lütfen. Lvl 15'le gidip amelia'yı kesmek mi kolay, level 50-70 neyse kesmek mi. Adamın biri glitchsiz 1 kusur saatte temizledi, father'ı da keserek. Onunki efsane kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Father kesmek muhim degil ben ilk 3 bossa kill hic kill vermeden geldim zaten. 12 boss + 7 great one kessinler 1 saatte oyle konusalim. Bir de mumkunse glitch kullanmasinlar. Level ise yaramiyor deme sebebim soft cap olayi var kimisi 25 kimisi 40dan sonra arttsa bile 1 puan fln etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 patch gelmiş. loading ile ilgili bir şey yazmıyor ama deneyen oldu mu var mı bi fark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 uzamış bence loadingler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 shiny golden coinler ne işe yarıyor? satmalıklar mı? birde gascionne beast form geçemiyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 onlar kaybolmamak icin, gectigin yerleri markla diye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Oyun fena halde dark, souls serisinden daha bir dark :( Viola Yharnamda küçük bir kız çocuğunun, sizden ailesini bulmanız rica ettiği ufak bir quest serisi var hatırlarsanız. Kızın babası da Gascoigne. Kızı cathedral'e göndermiştim ama ulaşamadan ölmüş. Babası annesini öldürdü, bizde babasını öldürdük küçük kızın ahhhhhh kabus gibi bir side-quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya beyler rom the spider kestikten sonra the one reborn kesmeye yahargul'e gidiyorum. aşağıdaki boss fighta girmeden önceki yaratıklar değişmemiş. domuz falan var boss kapısı kapalı duruyor. Bug falan olmuş olabilirmi oyunda . ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 rom'i kestikten sonra, eventi trigger'lamasi gerekiyor normalde bende oyle oldu. rom rom oldukten sonra, bir npc beliriyor hemen orda beyaz elbiseli red moon bakarak aglayan sonra bir cutscene giriyor ve kendini birden cathedral ward da buluyorsun. bu saydiklarim gerceklesti degil mi oyununda? forseke said: Oyun fena halde dark, souls serisinden daha bir dark :( Viola Yharnamda küçük bir kız çocuğunun, sizden ailesini bulmanız rica ettiği ufak bir quest serisi var hatırlarsanız. Kızın babası da Gascoigne. Kızı cathedral'e göndermiştim ama ulaşamadan ölmüş. Babası annesini öldürdü, bizde babasını öldürdük küçük kızın ahhhhhh kabus gibi bir side-quest. kucuk kiz viola o kizin annesi ve evet inanilmaz acikli bir hikayesi var. hatta daha sonra bir ablasinin oldugu ortaya cikiyor kizin evine gidince ablasiyla karsilasiyorsun o sana kiz kardesini soruyor. kurdeleyi verirsen ayri bir event basliyor, sonunda ablasida intihar ediyor. cok fena cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bitirip sıkılan varsa gta5 takas yaparım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 küçük kız onu iosefka nın kliniğe gönderdim ben. sonra gittiğimde geldi burda tedavi ediyorum onu filan dedi iosefka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Iosefka ile ilgili agir spoiler vericem ona gore, Iosefka kendisi choir uyesi. choir, insanlarin uzerinde pis deneyler yapan healing church'un elite uyelerindan olusan bir grup. Iosefka'ya kimi gonderirsen uzerlerinde deneyler yapiyor. kucuk kiz RIP anlicagin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 sdf ya öbür mekandaki de hani çok normal durmuyodu. böyle içi kemik dolu vazoların arasında gönder buraya insanları koricam ben onları demesi hiç inandırıcı gelmediydi sdf daha da iosefkaya göndermem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Iosefka Onun diyalogları şüpheliydi, bu kadın bir dolaplar çeviriyor ama ne dedirtiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 http://i.imgur.com/e3eWnUH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar