Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodborne

knox

Öne çıkan mesajlar

Cane lone survivor basladim.skill gidip ilerde sytche kullanicaktim guya. Izdirap neymis ogrendim. sonunda pes edip pasa pasa axe violent childhood actim. Cilem son buldu, cane ile 6 vurusta oldurdugum tasli herif 1 vurusta iniyor saka gibi.

Silah secimi pek muhimmis onu anladim. Skill, I lack.
Sosyal ağlarda paylaş

Alanlar sanırım DS 1 gibi hep içiçe. Yön duygusu zayıf biri olarak da çok sinir bozucu.

Boss'lara visceral yedirebiliyor muyuz ? Henüz denemeye cesaret edemedim.

Akşam olsun da eve gidip devam edeyim. Oyun harika olmuş ya. Bir de haberim yoktu oyundan nedir, ne değildir bilmiyordum. Çıktığı gün haberim oldu lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Father'ı da kestim

Beast moduna molotof saklayınca bolca da şansla (1hp'yle falan kurtuldum kombosundan) kesebildim

ağbi kafayı yiycem, ben 2. denememde 3% e fln düşürdüm, sürekli dodge yaparak molotof atmayı denedim, 4 kere interrupt etti dünyanın diğer ucundan saçma sapan hızlı hareket ederek ve öldüremedim. çıldırdım resmen, şans faktörü çok gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

bosslara visceral ben denedim. sanırım blunderbilmemne'de problem var father'a karşı, video izledim adam pistol ile deli gibi interrupt ediyordu combo başlamadan veya sürecinde ben basıyorum, timing mükemmel fakat mermiler içinden geçiyor ve hiçbir şey olmuyor. visceral yapamıyorsun ama gördüğüm kadarıyla en azından father'a, ancak hızını kesiyorsun biraz.

oyun sinir hastası etti ya, tam bir nefret aşk ilişkisi. PoE çıkıyor bugün, ona bakacağım biraz sakinleşiyim diye ehuehu.
Sosyal ağlarda paylaş

pc fan sesi değilde ortamdan ötürü kayıt cihazından gelen bir ses, biz bunu bayağı ilkel bir şekilde çektik asdfasd

dediğim gibi ben sabırsız adamım. pata küte dalan hp'yi pek umursamayan adamlardan o yüzden zorlandım biraz. item topluyorum bu arada ya, bilmediğim itemlerde mi var asdfasd

şişman sosis'i 3. denemede indirdim bu arada bingildak asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Sisman sosis nedir ya ben ilk kez oynayabildim bugun 2 saat gibi bir surede Father denen bossa geldim ilk o boss o sanirim kanalizasyon vs bulabildigim butun kestirmeleri hic olmeden actim.

Fatherda 3 kez potion kullandim mutant moduna gecti 2 kez vurdum o sirada telefon caldi optionsa bastim aliskanlik meger oyun durmuyormus :P Ilk kez olmus oldum boylece 6k ya yakin echo birikmisti o gitti iste o sirada PS4 update var sistem icin deyince kapattim oyunu.

Simdilik pek kasmadi gayet sakin sekilde oynayinca zor olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...