Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 HYPE VAR MI HAYP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bana oyunu övün efsabe diyin basim 190tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Off fatherda wipe yedim aksamdan beri. Cleric kestikten sonra pantalona sigmiyordu, yine sut dokmus kediye dondum normal mobtan korkar oldum. Abv bloodbobloodborne. Gervekten yapmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Father'ı da kestim Beast moduna molotof saklayınca bolca da şansla (1hp'yle falan kurtuldum kombosundan) kesebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BydGUl8Cfc4 kötü oldu ama yaptık bir şeyler :( souls serisini çok az oynamanın verdiği nobluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Cane lone survivor basladim.skill gidip ilerde sytche kullanicaktim guya. Izdirap neymis ogrendim. sonunda pes edip pasa pasa axe violent childhood actim. Cilem son buldu, cane ile 6 vurusta oldurdugum tasli herif 1 vurusta iniyor saka gibi. Silah secimi pek muhimmis onu anladim. Skill, I lack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Alanlar sanırım DS 1 gibi hep içiçe. Yön duygusu zayıf biri olarak da çok sinir bozucu. Boss'lara visceral yedirebiliyor muyuz ? Henüz denemeye cesaret edemedim. Akşam olsun da eve gidip devam edeyim. Oyun harika olmuş ya. Bir de haberim yoktu oyundan nedir, ne değildir bilmiyordum. Çıktığı gün haberim oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Wispy said: Father'ı da kestim Beast moduna molotof saklayınca bolca da şansla (1hp'yle falan kurtuldum kombosundan) kesebildim ağbi kafayı yiycem, ben 2. denememde 3% e fln düşürdüm, sürekli dodge yaparak molotof atmayı denedim, 4 kere interrupt etti dünyanın diğer ucundan saçma sapan hızlı hareket ederek ve öldüremedim. çıldırdım resmen, şans faktörü çok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bosslara visceral ben denedim. sanırım blunderbilmemne'de problem var father'a karşı, video izledim adam pistol ile deli gibi interrupt ediyordu combo başlamadan veya sürecinde ben basıyorum, timing mükemmel fakat mermiler içinden geçiyor ve hiçbir şey olmuyor. visceral yapamıyorsun ama gördüğüm kadarıyla en azından father'a, ancak hızını kesiyorsun biraz. oyun sinir hastası etti ya, tam bir nefret aşk ilişkisi. PoE çıkıyor bugün, ona bakacağım biraz sakinleşiyim diye ehuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 co-op u nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 DarKRideR said: https://www.youtube.com/watch?v=BydGUl8Cfc4 kötü oldu ama yaptık bir şeyler :( souls serisini çok az oynamanın verdiği nobluk var. oyun neden türkçe abi hahaha süt çocuğu ne abv 30. dk'a baktım bilerek, şişman sosise gidecek misin diye, kıh kıh güldüm kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Abi adam video yapmış ellerine sağlık ama ne item topluyorsun, cevrendeki seylere bakmiyorsun heal desen hak getire oyunun mantigi canın full gezmekte zaten :) birde pc fan sesi sanırım yayinda baya sizin kadar ben buradayim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 pc fan sesi değilde ortamdan ötürü kayıt cihazından gelen bir ses, biz bunu bayağı ilkel bir şekilde çektik asdfasd dediğim gibi ben sabırsız adamım. pata küte dalan hp'yi pek umursamayan adamlardan o yüzden zorlandım biraz. item topluyorum bu arada ya, bilmediğim itemlerde mi var asdfasd şişman sosis'i 3. denemede indirdim bu arada bingildak asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Sisman sosis nedir ya ben ilk kez oynayabildim bugun 2 saat gibi bir surede Father denen bossa geldim ilk o boss o sanirim kanalizasyon vs bulabildigim butun kestirmeleri hic olmeden actim. Fatherda 3 kez potion kullandim mutant moduna gecti 2 kez vurdum o sirada telefon caldi optionsa bastim aliskanlik meger oyun durmuyormus :P Ilk kez olmus oldum boylece 6k ya yakin echo birikmisti o gitti iste o sirada PS4 update var sistem icin deyince kapattim oyunu. Simdilik pek kasmadi gayet sakin sekilde oynayinca zor olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 abi bu oyunda Checkpoint nerde allah aşkına.. ilk bölümdeyim daha sonlara dogru gidiyorum ölüyorum hayda en başa.. nası bişey bu. bişeyi eksik mi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 1. bossta 2. check point, kapıları açınca bir yerden bir yere gidişler çok kolaylıyor, her yere gir çık kapıları aç ama onun dışında yine checkpointler uzun, 1. bosstan 2. boss a kadar yok, sprint atsan kısa yollarla bile 5 dk fln sürüyor gereksiz çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Checkpoint dedigin seyler yaktigin lamlabalar sen boss gectikce cikiyor anladigim kadari ile o yuzden oynarken once etrafi kesfetmekte ve butun kisa yollari bulmakta fayda var. Mesela kanalizasyondan asansorun oraya cikiyorsun boylece ilk dogdugun yerden hemen asansore gidebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bu oyunu yapanlar net ruh hastası Ortam&setting ve zorluk için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Kadronun buyuk baslari japon olacak o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Old yharnam da ki kule de ki Adam'ı öldürüp sonra bir sonraki checkpointi bulmaya çalışana kadar geçen sürede ve bulamayıp kapı ile bir önceki checkpointi Kısayol ile ulaşana kadar çektiğim stresi hiçbir şeyde çekmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Hay blood starved beastine ben yatıyorum. Abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Oyun cok keyifli ama grafikler direk PS3 bina tasarimlari fln olayi kurtariyor isiklandirma guzel ama onun disinda hepsi PS3 tier olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 üzerinizde 15den fazla insight olursa yaratıklar güçlenip yeni abilityler kazanmaya başlıyormuş. Haberiniz olsun harcayın. bu arada lvl alacak kadar blood echoes topladıgınızda gidip lvl alınca ( pata küte ilerlemek yerine) daha rahat ilerleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Wispy said: Hay blood starved beastine ben yatıyorum. Abv http://www.youtube.com/watch?v=aGMz4gfF6uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bazi streamlerde adamlarda 570k echo 40kusur insight oluyor o kadar insight nereden geliyor yaw :P bosslar flnda farmlanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar