Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Northern Shadow


Seru

Öne çıkan mesajlar

konusunu bulamadım greelight'da gördüm bugün yapımcıları iki türk.

trailer baya ilginç duruyor. fakat oyun hakkında çok bilgi yok, tech demo mu kasmış herifler dedim. grafikler falan baya above average durumda. ilgi çekici.

trailer

https://www.youtube.com/watch?v=vpvitAQGPIg

greenlight

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=264849384

website

http://www.northernshadow-game.com/home.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Northern Shadow is a first person perspective RPG where you can build and manage your own kingdom.

Game starts after the great defeat of ther Northern Kingdom, at the hands of an unknown enemy. Some of the survivors have travelled to distant lands in hopes of rebuilding the now fallen kingdom.


Features
Your kingdom, your people
Build and improve your own city. Communicate with other kingdoms, negotiate trade agreements and build alliances. Defend your city and your lands.

Classic RPG systems
In combat, depend on your own skills, rather than statistics on your character sheet. Use spells or weapons, you can play the game your way.

Living World
Living economy allows you to see the ripples of your own actions all around the world. Your steward will take care of your city while you are gone.

Explore
Discover worlds both above, and beneath the earth. Find precious mineral veins and other treasures.


Sitede açıklama bu. Dövüş Gothic 3 seviyesinde olur büyük ihtimal. Hükümran Senfoni çıkacaktı bir ara o noldu :D Aynı kaderi paylaşırlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steam Greenlight'ta.

Görüntüler güzel, oyunun içeriği de fena değil gibi. FPS açılı, rpg, strategy ve biraz sand-box bir oyun gibi.

Greenlight sayfasındaki oyun açıklamaları c/p:

Northern Shadow, kendi krallığını kurup yönetebildiğin, birinci kişi gözünden oynanan bir RPG’dir.

Oyun, Kuzey Krallığı’nın bilinmeyen bir düşman tarafından büyük bir yenilgiye uğratılması ile başlar. Hayatta kalan insanların bazıları, yıkılmış olan krallığı tekrar kurmak umudu ile uzak diyarlara kaçmak zorunda kalırlar.

Özellikler

Senin krallığın, senin halkın
Halkının yiyecek, yakacak, barınma, güvenlik gibi ihtiyaçlarını karşılayacak kararları vermen gerekiyor. Kendi şehrini kur ve geliştir. Başka krallıklarla iletişime geç, ticaret anlaşmaları yap ve ittifaklar kur. Şehrini savun ve topraklarının güvenliğini sağla.

Yetenek odaklı RPG sistemi
Yetenek bazlı savaş ile, sadece karakter puanlarına bağlı olmadan mücadele et. Değişik silahlar ve büyüler ile nasıl oynayacağını kendin seç. Kendin, veya askerlerin için üretim (crafting) yapabilirsiniz

Yaşayan Dünya
Yaşayan ekonomi ile verdiğin kararların etkisini tüm dünyada görebilirsin. Şehrin başında olmadığın zaman, şehrin vekilharcı, geri gelene kadar şehiri önergelerin doğrultusunda yönetir.

Keşif
Hem yerüstündeki hemde yeraltındaki dünyayı keşfet. Değerli maden damarlarını ve diğer hazineleri bul ve koru.

Oynayış
Sadece kendi karakterinizi kontrol edebilirsiniz. Minyatür haritadan yer belirleyip, vekilharç veya işçiler ile konuşarak bina yapabilirsiniz. Çevre toprakları devriyeler ve özel görev almış askerler ile koruyun. Asker etkinliği, eğitim ve silah/zırh kalitesi tarafından belirleniyor.

Şehirleriniz değişik mallar üretebilir, ve dilerseniz bunları başka krallıkla satabilirsiniz, ancak bunun için öncelikle tüccarların kullandıkları yolu güvenli hale getirmeniz gerekmekte. Bilgisayar kontrolündeki diğer krallıklarla ister savaşa girin, ister ittifaklar kurun.

Oyunda (dialog) seslendirmesi bulunmamakta, ancak değişik dallara ayrılan ve genişleyen bir hikaye mevcut.

Oyunun web sitesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...