Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polandball

Feamer

Öne çıkan mesajlar

@di eyvallah di sağol

@axedice
"Burdan izleyin şu adamlara zırnık kazandırmayın" bide böyle demiş bide. komiklik şakalıklar falan yapasın gelmiş anlaşılan. işin komiği bide sağdan soldan mesajlar gelmeye başladı haber yapar mısınız falan diye, para pul istemeden yapıyoruz, daha reklam eklememişiz siteye adam bize para kazandırtmıycakmış

he büyüksün agam devam :) eyvallah desteğin için
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

baltazar ayıp ediyon ama.

Ya ne biliyim sizin siteniz olduğunu, killer ve doğu avrupalı panpalarıdır falan diye bakmadan giriştim ben. Ama şimdi o rageler o patlamalar, söyle bana haksız mıyım asdasadd. Adam türkiye niye gelişmiyor aha kanıtı muhabbetine bile girdi zerre yanıltmıyor (:D
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

ahmedinejad said:

baltazar ayıp ediyon ama.

Ya ne biliyim sizin siteniz olduğunu, killer ve doğu avrupalı panpalarıdır falan diye bakmadan giriştim ben. Ama şimdi o rageler o patlamalar, söyle bana haksız mıyım asdasadd. Adam türkiye niye gelişmiyor aha kanıtı muhabbetine bile girdi zerre yanıltmıyor (:D

ha ben yaptığım için öyle yazdın yani. türkiyede bişey gelişmiyo diye tabi tavır alırım tabii. sonuçta benim olduğunu anlamışsın sitenin.

şimdi sizin sitenizmiş aa diyosun. demekki benim projem bakıp geçebilirdin de? facebooka bi like ya da siteye bi visit de kazandırabilirdin? onun yerine direk karalamaya girmişsin

bak, adam gibi bok atarsın, kötülersin lan site bok gibi, adam buraya link koymuş zuaa falan diye. tamam alıştık senin de kendince bi tavrın var yerli, bide killer'ın işi ya kötülemeden olmaz. ama oturup indexletmek, bu adama para kazandırtmayınlar falan adilikten başka bişey değil.

bide ben sinirlenince "oo bakın haklıymışmı" tribine girme. emeğimi karalıyosun. gülüp geçeyim mi ya haha şakacı çocuk diye?

neyse. bu kadar haterimin olduğu forumda kendi projemi niye paylaşıyosam, benim onu kendime sormam lazım önce
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel eyvallah doğru diyosun tamam harbi baya yeto duruyo eyvallah da o niyetle yapmadım. o niyetle yapmış olsam bile şu tavır yanlış.

facebook gruplarına falan postluyodum yazıyı, elde facebook linki, dedim patide poland topiği vardı ateşle oraya. dalgınlığıma gelen bir durum. ben sanki bilmiyorum burda buna hem eleştiri gelicek, üzerine zaten facebook sayfasını beğenen fazla insan olmaz burdan. kaç sene olmuş patide vakit geçireli.

Suark sağolasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer da diyor ki diğer sayfalara koyarken facebook linkini de buraya koyuverdim arada, özellikle yaptığım, hit/para kazanmak için yaptığım bir şey yoktu diyor. Direkt linki atıp gitmiş adam. Gerek yok bu kadar laf çakmaya, patidaşın patidaşa yaptığını hökümet yapmiyi :). Gerçi onlar daha beterini yapıyor düşününce de olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...