zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 evi otel olarak kullanan bi kedim vardı, evde doğdu ama zamanla kız peşine koşmaktan gelmez olmuştu.bi gün eve geldiğinde basamıyodu ayağının üstüne, daha öncede olmuştu böyle bişey iyileşti sonra. sonra baktık geçmiyo ayak, iyice morardı, götürdüm veterinere röntgen falan çekildi, kırıkmış ayağı röntgen http://i.imgur.com/ey7NdJR.jpg alçıya alındı, 10 gün kadar alçıda kaldı, bu da yetmezmiş gibi idrar yolları iltihaplandı.hayvan resmen kan işemeye başladı. 5 gündür gidip geliyoruz veterinere idrar yolları için, serum, sonda falan.bugun kolundaki bandajı değiştirelim dediler, açarken bi koku geldi, meğer çürümüş hayvanın bacağı, kırık damarları etkilemiş, alçı çıktığında mosmormuş ayağı.kesilmesi lazım dediler.az önce aldım geldim hayvanı ön bacağı yok artık. acayip koydu bu bana, o kadar beklemeyip, geçer diye, daha erken götürseydim olmıcaktı böyle bişey. bu da zibidinin fotoğrafları kesilmiş hali değil http://i.imgur.com/dcs2OLG.jpg http://i.imgur.com/G8zSN01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 :( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 :( çok fenaymış ya geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Kız kardeşimin kedisinin de benzer öyküsü var. Kız sokakta trafik kazası geçirmiş, ölmek üzere bir kedi bulup hastaneye götürmüştü, orada bacağı kesildi, sonra serumlar, iğneler. İdrar yolları da iltihaplandı aynen. 5-6 ay kızın evinde yaşadı, bir ara iyi oldu epey ama kaybettik sonra. Kontrolü hiç bırakmayın, tamamen iyileşmiş görünce bile fark etmediğiniz bir şeyden aniden hayatlarını kaybedebiliyorlar. Aynı insanlar gibi hayatları boyunca sürekli kontrol gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Geçmiş olsun, sen yine elinden geleni yapmaya çalışmışsın. Buna benzer bir durum yaşadı arkadaş, ben de aynı sıkıntıyı hissediyorum kediyi gördüğümde. Fakat veterinerde üç ayaklı bir kedi var mesela, gayet mutlu ve memnun hayatından. Umarım toparlar seninkisi de, koşuşturur etrafta eskisi gibi. Bozma moralini, bakımlarını yap ilgini göster. İyileşsin tripod title ı da verirsin. Not: Ütü masasının kılıfını değiştir her şeyin sebebi o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 üzüldüm ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 tatsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 4 ayak üstüne düşemeyecek lan :( geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 geçmiş olsun yumak gibiymiş kedi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 kesikli foto yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hic acmasaydin keske su konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 aquila said: kesikli foto yok mu? Troll'ün de bi seviyesi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 terbiyesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hayvanlar hiç takmıyor öyle şeyleri. normal aynı psikolojide devam ediyor. çok gördüm kuyruğu bacağı kesik kedi köpek. tripod koymuşlardı birinin adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 teşekkür ederim hepinize.ya alışır elbette, insan yine de kötü oluyor.şimdi inceden uyanmış yürürken zorlanıyor falan.kendi kolum kesilse bu kadar üzülmem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Geçmiş olsun. Yukarıda da denmiş hayvanlar bizler kadar eksikliğini (hele de evde yaşayacaksa bundan sonra) hissetmiyorlar bildiğim kadarı ile. Yalnız bundan sonra dietine dikkat et hem kilo almasın hem de böbrekler için bol su içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ibretlik paylaşım bence ders çıkarılmalı karı kız peşinde koşarken neleri kaybedeceğinizi görün gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Çok üzücü bir durum ama gerçekten kediler için tek bacağının eksik olması herhangi bir sorun yaratmıyor. Bizimde vardı 3 bacaklı bir kedimiz. Diğer kedilerin yapmadığı şeyleri yapıyordu. Hep en tepede takılırdı. Atlama hoplama zıplama top kovalama gibi konularda hiçbir sorunu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçmiş olsun hacı ya bizim sokakta da var yıllardır tek ön bacağı olmayan kedi farkında bile değil galiba. büyük kavgalara girmiyor pek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 baya kendine geldi ya, hatta sanırım kapıya zıplıyo bırak gidicem diye.tahminimden daha oynak şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 çok geçmiş olsun valla hayvancağıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar