Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aday sürücülük 1 Ocak'ta başlıyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ehliyeti olmayanlar hemen yarin kursa yazilsinlar. Yeni duzenleme geldi, bundan boyle ekliyet aldiktan sonra iki yil boyunca stajyer surucu oluyorsun ve yaninda deneyimli bir surucu olmadan (yil hesabi ile, stajyer olmayan iste) trafige ciktiginda ehliyetsiz trafige cikmissin gibi islem goruyorsun.

Hemen bu hafta kursa yazilirsaniz bu duzenlemenin disinda kaliyorsunuz ama. Kosun derim ehliyet yoksa.

Ayrica stajyer surucu iken hata yaparsan, kaza yaparsan cezasi daha agir sanirim. Ehliyeti almaya kadar gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıbrısta ezelden beri var L işareti koyuyorlar plakaya ''Learning'' manasına geliyormuş. bir kıbrıslı arkadaşa dedim neden Ö (öğrenci / öğreniyor) harfi koymuyorsunuz diye. O da bana ''O zaman o sürücüye Öküz derler'' dedi. ben de durur muyum yapıştırdım cevabı ''lan şimdi de Lavuk derler'' diye.. bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...