Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ehliyeti olmayanlar hemen yarin kursa yazilsinlar. Yeni duzenleme geldi, bundan boyle ekliyet aldiktan sonra iki yil boyunca stajyer surucu oluyorsun ve yaninda deneyimli bir surucu olmadan (yil hesabi ile, stajyer olmayan iste) trafige ciktiginda ehliyetsiz trafige cikmissin gibi islem goruyorsun. Hemen bu hafta kursa yazilirsaniz bu duzenlemenin disinda kaliyorsunuz ama. Kosun derim ehliyet yoksa. Ayrica stajyer surucu iken hata yaparsan, kaza yaparsan cezasi daha agir sanirim. Ehliyeti almaya kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bunu bi 10 yıldır diyorlar.bende 4 yıl önce kayıt yaptırırken aynı şeyi söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben işe başladıgımda 2008 burdaki kursta yazıyodu STAJYER ONCESI SON DONEM diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Oldu sonunda ama, Haziran'da bir sinav var, ondan sonraki sinavlarda girecek olanlar stajyer olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bunu bizim arkadaşın annesi, ehliyet hocası kendisi, tamamen insanlar ehliyet alsın diye kulaktan kulağa yayılan bi yalan demişti. bilmiyom ne kadar doğru n ekadar yanlış ama benim aldığım vakitlerde de böyle bi söylenti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ya onun takibini pek yapamazlar gibi.şuan bile trafikte olan 10 kişiden 4 ünün ehliyeti yoktur alksfhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Yeni kanun yururluluge giriyor ama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2004 te aldım lan ehliyeti alırken aynen bu yüzden kayıt olmuştum, yazın sıcağında mal gibi kurs peşinde koştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Yaş oldu 29 hala heves edip almadım ehliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Kıbrısta ezelden beri var L işareti koyuyorlar plakaya ''Learning'' manasına geliyormuş. bir kıbrıslı arkadaşa dedim neden Ö (öğrenci / öğreniyor) harfi koymuyorsunuz diye. O da bana ''O zaman o sürücüye Öküz derler'' dedi. ben de durur muyum yapıştırdım cevabı ''lan şimdi de Lavuk derler'' diye.. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende 2004'de aldım öyle kaldı ya istanbulda araba kullanma fikri o kadar uzak ki bana ancak çocuk mocuk olacak işte veya evlenip barklanınca zorunluluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 halk efsanesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 çaktırmasana ya ben de ben solemısım gibi yediricem işte millete. asdf harbiden şehir efsanesi lan kıbrısta bu.. herkes kendi söylemiş gibi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ben martta girdim.O zaman da bu son, hazirandaki sınavda stajyer oluyorsun demişlerdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2006 here same same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yıllardır çıkacak diye ehliyet aldı millet. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2003 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben de diyim bari 2007de aldım ehliyeti bana da demişlerdi çabuk al stajyer olacak 2008de alanlar diye fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 pics or didnt happen bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 asdsadsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tam tarih bellimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2000'de aldım ehliyeti. same old shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar