_Rave Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sanssizsansli said: _Rave said: sanssizsansli said: bak bu da saçım varken ki halimdi 1 sene önce. kılım da var bol bol. etli ve kıllı adam resmi http://imgim.com/189784_10151083821506367_583858659_n.jpg 25 kişiye tecavüz edip ardından yurtdışına kaçmak için pasaport için biyometrik fotomu çektirdin kardeş? yalnız şu arkadaş çok kasmış becerememiş. sen çık git lan beceriksiz hiç komik değilsin sdf sevmedinmi? ne biliyim moruk.insan soyunup portre biyometrik foto niye çeker bi anlam veremedim başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 mi ayrı yazılır. gaylik olsun diye yaptım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 kıçına kadar uzatanlara üzülüyorum. yıkıyorum çıkıyorum modelinde olduğu için her yıkayışta en az 15dk basıyor olsam haftada 6 yıkamadan 1.5 saat kazanç. ha saçlar dökülmüyor olsa ben de 1 senelik falan uzatırdım büyük ihtimalle ama cidden kısanın rahatlığı bir ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 o saçlar gidici abi :( gogo minox Esh said: 2 sayfa olmus kimse mat wax dememis this. iki senedir kullanıyorum hiç pişman olmadım sdfsvf. dolgun gösteriyor bi de ince tellilere bonus. uzayınca yağlı gibi görünüyor yalnız. o zaman da erkek gibi kestiriyosun gidip. o değil de berber dalgınlığımdan faydalanıp almancı tıraşı çakmış bana :/ yanlar kısacık üstler nerdeyse kesilmemiş falan. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Wax dediğin biryantin gibi yağlı mı? Hiç dayanamam ya huylanırım yağlıysa, eskiden uzunken çok jöle basardım kalıp gibi olurdu asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 olm ne güzel şeyler var lan toz nedir sdsdfs. http://www.youtube.com/watch?v=aCDlVaNf3H8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 niye pudra sekeri dokuyo lan adam kafasina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 evet başlığa (MEN) yazmasaydın topiğe kızlar doluşacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 neden men yazıyor spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2 ayda bir kez 1 numara kestiriyorum. 7 sene uzun saçla gezmiştim, uzun saçları arkada topladığım için kestirdikten sonra direk yukarı fırlıyor. Apaçi saçı gibi, millet de "abi ben jöleyle yapıyorum, böyle olmuyor diye" bana ağlıyor len... Kısa saç, kafa rahat. Neyse dökülmesinden her türlü iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 6 ayda bir 3 numara kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi wax max jöle gibi bilimum şeyi günlük hayatta kullanmayın la. gerek yok, eskidendi hepsi. doğru modeli bulun, ki modayı da takip etmek gerekli, takılın. çok özel bi ortam vardır. o zaman max saç sprayi kullanılabilir belki de.. hiç bana göre değil.. ps.bu arada saçlarım dalgalı- kıvırcık arası öyle düz müz değil fakat bi şekilde kendi tarzım var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 saç dediğin 5 e vurucan işte rahat rahat gezicen ya. waxmış modelmiş ne gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 KillJoy said: abi wax max jöle gibi bilimum şeyi günlük hayatta kullanmayın la. gerek yok, eskidendi hepsi. doğru modeli bulun, ki modayı da takip etmek gerekli, takılın. çok özel bi ortam vardır. o zaman max saç sprayi kullanılabilir belki de.. hiç bana göre değil.. ps.bu arada saçlarım dalgalı- kıvırcık arası öyle düz müz değil fakat bi şekilde kendi tarzım var ama.. modelle ilgisi yok abi ince telli saç kafaya yapışma eğiliminde genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 o zaman kısa kestirmeyeceksin. ince telliyse, ara makastan katien uzak duracaksın vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Aynen azmana dönüşmedikten sonra 3-5 arası saç en rahatı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Hay allah kahretsin. Dun yeni bir marka deneyeyim diye Dax Wax aldim. Elim kirilaydi almayaydim. CIKMIYOR. Ne elimden ne sacimdan cikmadi lanet sey. Uzak durun ya da sadece onemli gunlerde kullanin. Saci guzel yapiyor ama cikmiyor lan delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 adam dax almış abi sen ortaokulu okumadan liseye terfi edenlerden misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Yok ilkokuldan sonra MIT'ye aldilar beni direkman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ben bundan kullaniyorum. Tabi benim sadece yanlar hafif acik. Ortaya az, biraz da yanlara serpistirdim mi 10 yas genclesiyorum sanki. Ustune de saca hacim verem sac spreyi sikiyorum, ucusmasin diye. http://www.youtube.com/watch?v=V4nzE_s1enQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 MrLevie said: Hay allah kahretsin. Dun yeni bir marka deneyeyim diye Dax Wax aldim. Elim kirilaydi almayaydim. CIKMIYOR. Ne elimden ne sacimdan cikmadi lanet sey. Uzak durun ya da sadece onemli gunlerde kullanin. Saci guzel yapiyor ama cikmiyor lan delirecem. onun özel şampuanı var sanırım.bide öküz gibi değil azcık azcık uçlara sürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sactan cikarken cok zorlamadi da, elimden cikarirken ne cektigimi bi ben bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ahah evet abi biliyorum o çileyi.elindeki bitene kadar sürecen kafaya mecburen.en kolay öyle geçiyo bide mavisi var sanırım onun yapışmıyo ele.daha sıvımsı bişey.sertleştirmiyo pek. mesela ben 6 yıldır aynı kutu daxı kullanıyorum.daha bitmedi sdfs.ki nerdeyse hergün sürüyorum azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bazen açık khal drago misali, bazen kapalı samuray gibi. ne öyle tinerci gibi kısa saçlı lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar