Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç şekli topiği (MEN)

Ren

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli said:

_Rave said:

sanssizsansli said:

bak bu da saçım varken ki halimdi 1 sene önce.
kılım da var bol bol.

etli ve kıllı adam resmi

http://imgim.com/189784_10151083821506367_583858659_n.jpg

25 kişiye tecavüz edip ardından yurtdışına kaçmak için pasaport için biyometrik fotomu çektirdin kardeş?

yalnız şu arkadaş çok kasmış becerememiş.
sen çık git lan beceriksiz hiç komik değilsin sdf

sevmedinmi?
ne biliyim moruk.insan soyunup portre biyometrik foto niye çeker bi anlam veremedim başka.
Sosyal ağlarda paylaş

o saçlar gidici abi :( gogo minox

Esh said:

2 sayfa olmus kimse mat wax dememis

this. iki senedir kullanıyorum hiç pişman olmadım sdfsvf. dolgun gösteriyor bi de ince tellilere bonus. uzayınca yağlı gibi görünüyor yalnız. o zaman da erkek gibi kestiriyosun gidip.

o değil de berber dalgınlığımdan faydalanıp almancı tıraşı çakmış bana :/ yanlar kısacık üstler nerdeyse kesilmemiş falan. bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

2 ayda bir kez 1 numara kestiriyorum.

7 sene uzun saçla gezmiştim, uzun saçları arkada topladığım için kestirdikten sonra direk yukarı fırlıyor. Apaçi saçı gibi, millet de "abi ben jöleyle yapıyorum, böyle olmuyor diye" bana ağlıyor len...

Kısa saç, kafa rahat. Neyse dökülmesinden her türlü iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

abi wax max jöle gibi bilimum şeyi günlük hayatta kullanmayın la.
gerek yok, eskidendi hepsi. doğru modeli bulun, ki modayı da takip etmek gerekli, takılın.

çok özel bi ortam vardır. o zaman max saç sprayi kullanılabilir belki de.. hiç bana göre değil..

ps.bu arada saçlarım dalgalı- kıvırcık arası öyle düz müz değil fakat bi şekilde kendi tarzım var ama..
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

abi wax max jöle gibi bilimum şeyi günlük hayatta kullanmayın la.
gerek yok, eskidendi hepsi. doğru modeli bulun, ki modayı da takip etmek gerekli, takılın.

çok özel bi ortam vardır. o zaman max saç sprayi kullanılabilir belki de.. hiç bana göre değil..

ps.bu arada saçlarım dalgalı- kıvırcık arası öyle düz müz değil fakat bi şekilde kendi tarzım var ama..

modelle ilgisi yok abi ince telli saç kafaya yapışma eğiliminde genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Hay allah kahretsin.

Dun yeni bir marka deneyeyim diye Dax Wax aldim.

Elim kirilaydi almayaydim. CIKMIYOR. Ne elimden ne sacimdan cikmadi lanet sey. Uzak durun ya da sadece onemli gunlerde kullanin. Saci guzel yapiyor ama cikmiyor lan delirecem.

onun özel şampuanı var sanırım.bide öküz gibi değil azcık azcık uçlara sürmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ahah evet abi biliyorum o çileyi.elindeki bitene kadar sürecen kafaya mecburen.en kolay öyle geçiyo

bide mavisi var sanırım onun yapışmıyo ele.daha sıvımsı bişey.sertleştirmiyo pek.

mesela ben 6 yıldır aynı kutu daxı kullanıyorum.daha bitmedi sdfs.ki nerdeyse hergün sürüyorum azcık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...