Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 fargo sevdiğim filmlerdendi. buna da başlıyorum bakalım bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ABİ NASIL İNSANLAR BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 20 dk içinde izlicem heyecan bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Red said: fargo sevdiğim filmlerdendi. buna da başlıyorum bakalım bu akşam. beraber başlayalım. kaçta başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lester katıksız bilmem ne evladı sinirim geçmedi hala ya vay şerefsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 OHA LESTER ADAM DEĞİLSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şimdi true story mi değil mi ? herkes başka bir şey söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 true storylerin birleşimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lester tam bir .. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 haha iyi güldüm ha, çok güzel bölümdü. Zaman atlaması falan geyik gelmişti ama affettirdi. Abi hiç bir şey gerçek değil, 1 milyon doları bulacağım diye donup ölen japon kadına dönmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Red said: fargo sevdiğim filmlerdendi. buna da başlıyorum bakalım bu akşam. senin neyi sevip sevmeidğin milletin çok da şeyinde. leon sevmeyen adamsın vizyonda hellban atsalar bişey kaybetmeyiz sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sus kız. öyle deme vizyon bölümü taklitlerimle doldu. ne filmlere 3 falan veriyorlar sdhfdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 acaba lester asansörden kaçmasa, cesetleri taşımaya yardım etse malvo onu öldürmeye çalışır mıydı? malvo çok garip çünkü ne tepki vereceğini tahmin edemiyorsun ahah. asansörde lester'ı da vurabilirdi. paradan vazgeçti o anda. nasıl bir adam abi bu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 lester kalsa fitness hocasıyla aynı muameleyi görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi malvo naaptı neden bi anda neyse boşver diyip milleti vurdu bi ben mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi adam piskopat. dürtüleri ağır basınca gözünü kırpmadan takip ediyor. lester de ben bi bok oldum diyip yine eline yüzüne bulaştırdı. kuş beyinli herif. belli ki bi olay dönüyor orada, adamın ne oldugunu biliyosun, niye anlamamakta ısrar ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 2008'den beri foruma üye, hala spoiler kullanmayı öğrenememiş böylelerine bonziyi takmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ne anladın olm o cümleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 arcane said: acaba lester asansörden kaçmasa, cesetleri taşımaya yardım etse malvo onu öldürmeye çalışır mıydı? malvo çok garip çünkü ne tepki vereceğini tahmin edemiyorsun ahah. asansörde lester'ı da vurabilirdi. paradan vazgeçti o anda. nasıl bir adam abi bu ahah. anladı lester olmadığını, ondan öldürdü hatunu. zaten arabaya uzun uzun baktı orası da kıllandırdı beni. lester'ın öyle taşaklı hareket etmesi de hoşuna gitti bence. alıp gidecek lester''ı yanına yaver edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 dediğin gibiyse harbiden çok iyi. ben de o ihtimali düşündüm ama değildir herhalde dedim kapişon kapalıydı falan. lester'ın yaverlik şansı şu an için yok ahah malvo totosunu çizecek onun. ama bana da senaryo o yönde gider gibi geliyor. malum şimdi FBI elemanları da geldi ikisinin de başı belada. muhteşem bi ortaklık olabilir ahah. diziyi izlerken komedi dizisi izler kadar gülüyorum bazen. çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bingildak said: 2008'den beri foruma üye, hala spoiler kullanmayı öğrenememiş böylelerine bonziyi takmalı ya harbiden ne gibi bir spoiler anladın sen onu acıkla, acıklayamazsan bonziyi takıcan mı gururla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 arcane said: dediğin gibiyse harbiden çok iyi. ben de o ihtimali düşündüm ama değildir herhalde dedim kapişon kapalıydı falan. lester'ın yaverlik şansı şu an için yok ahah malvo totosunu çizecek onun. ama bana da senaryo o yönde gider gibi geliyor. malum şimdi FBI elemanları da geldi ikisinin de başı belada. muhteşem bi ortaklık olabilir ahah. diziyi izlerken komedi dizisi izler kadar gülüyorum bazen. çok iyi ya. Bence tam tersi, adam ters köşelerle işi götürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 çekirge 3 kez sıçrar. lester kaç kez göreceğiz sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 izledigim tum film dizi vs icindeki evil karakterler icinde ilk 3 e oynar cok rahat malvo. pure evil herif muhtesem. yes or no ! net. birde tam icimden malvo seytanin vucut bulmus dunyada gezen halimi cikacak derken, cennet bahcesinde yedigim elmadan sonra en lezzetli turta demesin mi :) lan dedim. bu yilin ikinci bombasi true dedectives'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kanuni şeytan şeysi hiç aklıma gelmemişti. elemanı yoldan çıkarması, bildiğin başarılı ama kötü bir adama dönüştürmesi falan. muhtemelen dizinin sonunda fbi ve hatun polis enseleyecek lester'ı. malvo kaçacak bir şekilde. kaçarken de lester "senin yüzünden falan derse, "hepsini yapmayı sen seçtin ben hiç bir şey yapmadım" diye gülerek gider falan. bildiğin insanı kandıran şeytan hikayesi çıkar ortaya mecaz olarak olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar