Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Facebook linki öldürdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 LathspeLL said: Bir önceki ilişkim Tinder'dan olmuştu. 4 ay sürdü. Kız da oldukça tatlı, iyi bir kızdı. Denk geliyor güzel insanlar. Ama yani %98'nin kezban olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Daha ilk konuşmada melankoli takılanlar, "tek gecelik düşünüyorsanız sola swipe!" yazanlar... Ben de su anki sevgilimle Tinder'dan tanistim, 5 ay oldu bizim still going strong. O kadar andaval arasinda boyle insanlar bulabilmek muthis sans gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Sultan kurdish karisik yalniz. O cheekler direk kurt , ust taraf elazig falan. En nihayetinde kayilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 dark nipples. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 su sultani brazzers ten filan bir aramak lazim..coktan cevirmistir diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Hustler in ulke serileri var 6 czech teens, swedish falan gibi. Sunlarin tr versiyonu rahat yapilir aslinda da iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Erkeklerin %80'i kendi işinin patronu tinder'da. Kapadım, insanların çoğu dogru duzgun muhabbet edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Altina jetta verilen bankacinin kendini yonetim kurulunda sandigi ulkede normal boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 onların derdi muhabbet değil de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 tinderda muhabbet mi ediliyor ? https://cdn.meme.am/cache/images/folder984/984.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Ben ediyorum ya, tuvalet aktivitem benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Tatre_ said: Erkeklerin %80'i kendi işinin patronu tinder'da. Kapadım, insanların çoğu dogru duzgun muhabbet edemiyor asdasd kadınların çoğu da hayat okulu mezunu kendi işinin patronu da sen niye erkeklere bakıyorsun ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Ilgi alani erkekler demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 imamizer said: Tatre_ said: Erkeklerin %80'i kendi işinin patronu tinder'da. Kapadım, insanların çoğu dogru duzgun muhabbet edemiyor asdasd kadınların çoğu da hayat okulu mezunu kendi işinin patronu da sen niye erkeklere bakıyorsun ki asdf ahaha şunu okuyana kadar normal gibi okudum geçtim. haada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 selam tatyana. bu arada tinder geyiklerini özledim ama yükleyemiyorum kellem gider. her ne kadar çok hızlı gitmiyor muyuzcu kızlar olsa da cidden bizim memlekette bile sevişmek için güzel bir uygulama tinder. uygulamadan haberi olmayıp da tavsiyem üzerine tinder'da pompiklemedik kız bırakmayan çirkin erkek arkadaşlarım var. hatta bi tane arkadaşım bekarlığa veda niyetine kullandı gibi. bikaç ayda tinder'dan bir sürü kızla sevişince adam sonra gitti evlendi dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 bence sallamış arkadaşların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 imamizer said: LAN?! SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 masa said: bence sallamış arkadaşların. uykudan uyandigi bölümü yazmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 masa said: bence sallamış arkadaşların. alkhgdlkajshdalkjdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 hahahahah https://i.ytimg.com/vi/DCwgSdnkfgU/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xOOr6PCe1lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 arkadaş bi kızın tinder'ında görmüş. kız gözünün önünde 34 tane like atmış, 33'ü match olmuş ahdsfuashfu. türkiyede acaba erkek kadın oranı kaça kaç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 %50.2 si erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 50.3 oldu dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar