sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 samaella said: sercanı bulmak için male aramaya başladım tinderda. sercani bulmak (2017) 9.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kart zampara tanımının tam karşılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 çok iyi bir dost, yardımsever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Adam senden yakisikli diye cekemiyosun abi bunu hepimiz biliyoruz -Deno- said: Offf Sercan ile Facebook konuşmalarımıza baktım. Aman tanrım Sercan ya. Nerde burdaki elit adam, nerde ordaki 'BOŞTA GIZ VAR MI'cı. Bir ara gir de bak konuşmalara, LİSTE BİLE ATMIŞIM NASIL BİR YOKLUK ASDFSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Abi benden yakışıklı tek bir adam var bu forumda o da sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hadi biri birini siksin artık yeter bu kadar blue balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Ben bile ganj nehrinin derinliklerinden gelmiş halimle denodan yakışıklıyım, çok da önemli bi kriter değil o. ben (temsili) Ama biz buraya sercaın yakışıklılığından bahsetmeye geldik konu sapmasın. Geçende resmini çekerken ayfonun merceği çatlamış, resmen kaldıramamış çene çizgisinin sanatını. Böyle bir insanüstü varlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 http://i.hizliresim.com/p0Vm50.jpg soldan 2. yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 sonunda geldi foto islanan ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 En sağdaki roket mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ben sercan tunch darkrider sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 yok yok bu sitedekilerin algısında hakkaten bir kırılma var, ya da yakışıklı dediğiniz adamı gizlice siz yakışıklı buluyorsunuz ama böyle söyleyebiliyorsunuz anca. yedek kaleci gibi normal adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 tipten ziyade mimikler ses tonu falan da önemli ya, dümdüz fotodan adam tartılmaz. belki iki cümleyi yanyana getiremiyor, veya iki lafından biri beşiktaş falan, çok var böyle adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 cirkinler karmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 dark şenol güneş'e benziyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 mokoko said: dark şenol güneş'e benziyormuş Adamin nefretinin nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 goldbären said: belki iki cümleyi yanyana getiremiyor, veya iki lafından biri beşiktaş falan, çok var böyle adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 apple seni sola kaydırdım pampa sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 tunch un gideri var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 O guzel insanlar atlarina binip gittiler Kaldik raki masasinin tunchuna, besiktas sohbetinin d*rkina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 şimdi gömlekli olan dreagloth mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Gömmeli olan dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 oha ne yürümüşünüz lan, yankı ameliyat oldum, kas yaptım, nereye başvuruyorum. Can izmir`e geliyorum biliyosun, hem de evine, bence dikkatli ol, ben çok değiştim çocuklar, sakin bir insanım artık, bunu okuyan kızlar lütfen dikkate almayın yazılanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 dana22 said: tunch un gideri var ya.. bi de iki nokta koyunca çok hisli bir mesaj çıkmış ortaya seviyosan git konuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 applev0dka said: http://i.hizliresim.com/p0Vm50.jpg soldan 2. yakışıklı Offf Tunç'cuğum da orda. Darkrider ile çok yakın ortak arkadaşımız var ama hiç görüşmedik lan. Apple zaten başka konuda tartışmalık. Sercan da o gün muhtemelen eve kırmızı et almayı unutmuş ondan çıkmış gibi. Her gün et yiyor şerofsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar