Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bingildak said: 70 tl'e alamayanlar düşünsün hacı gabe in dildosundan artan parayla, bir tanede bu arkadaşa yaptıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben zaten hep 50 dolarlik aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Pcgamer 87 puan vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ucuza alanlarda oyunda paranız arttıkça kk dan çekicekmiş o aradaki farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 NEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 alamadık düşünüyoruz, napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ^___________________^ türkiye abi fırsatlar ülkesi gördün mü affetmiycen asdasd sonra böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Norak said: ucuza alanlarda oyunda paranız arttıkça kk dan çekicekmiş o aradaki farkı olmayanlara da haciz gonderip oyundaki settlerlerini filan kaldiracakmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 arala inat bedavaya sunmus reloaded. gecici bir sure gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 forumda 2k oyunlarını korsanlamak serbest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 üşüyoruz gamen reis reloaded çöküyor üstüme üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 forumda korsan muhabeti, grup isimleri, çıktı, düştü muhabbeti halen yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 daha iyi ve goze batar oldu senin yazi :) saka saka. pardon btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dun almadigima oyle bir pismanimki of ofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok su birkac gunde sam harbiden yaslandi.kasla goz arasinda omrunden 1-2 gun goturduk ..kendi adima ozur dilerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 forumun başına yasal sorunlar çıkabilir diye bilhassa bu konuda taviz vermemem için bana buranın modluğu verildi, forum hepimizin ortak faydalandığı bir ortam olduğu için sıkıntı çıkmasın maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Öyle saçma fiyatlandırma mı olur, türkiyedeki distribütor 300 tl yapıyorum lan dese , fiyatı 300 liraya mı çıkaracaklar steamde. Hayır steamin de büyük ihtimalle vurdumduymazlığı var burda, hem hater kazanıyor hem de tr den çok sayıda müşteri kaybediyor,zaten zar zor millet yeni yeni korsanı bırakmaya başlamışken steam sayesinde,eski ortamlara geri dönülecek.Gider herhangi bir siteden usd ile yarı fiyatına alırım nerdeyse.Böyle durumda steamin bir tavan fiyat belirlemesi lazım, oyunun ABD'deki yada fakir EU zonedaki fiyatını geçmeycek şekilde.Siz kafanıza göre takılın fiyatlandırmada biz hiç karışmıyoruz tarzı bir sözleşme olduğunu zannetmiyorum aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 steam, 2k, aral http://replygif.net/thumbnail/915.gif kısa ve öz alırsan ekime almazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Redeagle said: http://www.youtube.com/watch?v=IydX8R2xxe4 Biraz atlayarak izledim, 340 turn oynamış ve 45. dkda vardığı sonuç şu: said: Is it a good game? YES. I would say so. I would say that it is a good addition to the civilization series. BUT it has not succeeded in getting away from what civilization has to offer. I don't really believe that the game is diffrent enough from Civilization 5 to necessarily warrant a full price purchase, unless you are really -really- entranced by the theme. Tahmin ettiğim gibi. Ha bile bile aldım 75 TL'ye inmişken, çünkü o entranced derken bahsettiği benim ehue. Xpacler olmadığı için bazı konularda civ5ten geri bile kalmış, kalan noktalarda gameplay çok benziyor diyor özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ahaha dün almadım lan... cuma alırım dedim... laptopu şirkete götürür DL ederim dedim... parasında değilim de... kendi koca popomu kaldıramadığıma kızıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aksini beklemek yersizdi abi zaten 2-3 extra feat farklı setting similar gameplay civ olduğu için gidiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 170 ne yaw... Euro ile bile 112TL ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Arkadaşın gazına dün aldım, iyi ki almışım, o da ben alınca gaza geldi aldı yırttık :). Daha da almam, kinguine giderim. 170 TL ne be haduahsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben hiç civilization oynamadım. zevkli mi? hangisiyle başlayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benim pcde hala smax yüklü. onun hatrına dünkü fiyata aldim ama onun yarısı kadar derin bişi olmayacağı da malasef belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar