Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 totemic said: Hbo'dan gelen haberlere göre kitabı okuyanlara ufak bir suprizimiz var demişler obreyn vs mountain kapışmasında... spoilersız yazmaya çalışacağım ama yine de dikkat abi ufak sürpriz de malum sonuç yerine kelle kopar vs tarzı birşey olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 sostizm said: vay be tartışmanın düzeyine bak. Yürü be paticik :) Bi kaç sene sonra hangi yörenin ne yemeği meşhura gelmezsek ne olayım. bikac seneye ne gerek var, dorne da guzel dolma yaparlar, ve limonlu ordek iyidir kings landingde tabi ki limonlu kek ve tereyagli bildircin. bowl of brown icin de flea bottom a gitmek gerek. yemek kitabi bile var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Glatheros said: ohoo adam sezon finali spoilerini vermis bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yalnız öyle düşününce de yani... spoilerımsı adam kalmıyor lan sezon sonunda asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Popeye said: Glatheros said: ohoo adam sezon finali spoilerini vermis bile. ayıp olmuş bu. banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ne spoileri hacıtlar anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Kakabok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben joffreynin crossbowunu koydum hacı daha 2. sezondayım neden bahsettiğini anlamadım. Bu arada o redweddingdeki şarkı ne kadar güzel öyle, tam da yerinde çalıyorlar. Sanırım bi hikayesi de var bunun bilen anlatırsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Tabii, Joffrey'nin crossbowudur o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 şu spocanlar icin voteban acsakmi. ayip lan adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Popeye said: Glatheros said: ohoo adam sezon finali spoilerini vermis bile. sezon finali o değil hacılar raat olun.. final daha ıslak olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Final kalplerimizi taşlaştıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Glatheros said: ben joffreynin crossbowunu koydum hacı daha 2. sezondayım neden bahsettiğini anlamadım. Bu arada o redweddingdeki şarkı ne kadar güzel öyle, tam da yerinde çalıyorlar. Sanırım bi hikayesi de var bunun bilen anlatırsa güzel olur. Tywin'in babası çok da otoriter bir insan olmayınca Lannisterlara bağlı bir hane (Reyne) isyan ediyor. Tywin'de isyancıların yedi sülalesini Westeros'tan siliyor. http://awoiaf.westeros.org/index.php/The_Rains_of_Castamere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://i.imgur.com/taQYnXC.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bu sezon finali o kadar acaip ve değişik olacak ki, offf yhani. Herkes hep bir ağızdan yok artık diyecek, bu dizide bunu da mı gördük diyecek. Gördüklerinize kulaklarınız, duyduklarınıza gözleriniz şüpheyle yaklaşacak öyle bi final var. Kaç hafta var acaba bu finalin gelmesine? Çünkü gerçekten çok değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 axedice, senin düşündüğün final olmayacak yalnız. Sürpriz yabacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ne süprizi yapacaklarki..... Cercei vs Tyrion falan mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Söylerlerse sürprizi kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 değişiklik duel le ilgili değil mi? neden sezon finaline bağladık ki, bağlamayalım kendimi keserim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu ne amk ona sürpriz buna surpriz oldu olcak ned stark da ejderha olarak dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Emaleth said: spoylır gibi ama diil gibi ben mountain'ı hep itilmiş hep ezilmiş olan küçük kardeşi hound'un öldürmesini istiyom. ama herhalde oberyn dilimliycek kendisini :/ ya bunu ben de düşündüm dün ilk sezonda iki kardeş arasındaki gerilimi direk vermişlerdi (mountain'ın turnuva sırasında ser loras'ın üstüne yürümesi, hound'un gelip yolunu kesmesi, kılıçlar mılıçlar) bu ikisi tekrar karşılaşıp yarım kalmış işi bitirebilirler gibime geliyo. ama o zaman oberyn'in mortlaması lazım ve oberyn mortlarsa çok tatsız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Emaleth said: spoylır gibi ama diil gibi ben mountain'ı hep itilmiş hep ezilmiş olan küçük kardeşi hound'un öldürmesini istiyom. ama herhalde oberyn dilimliycek kendisini :/ aynen ablacım. bence o mountain'ın kazanması için bir başka sebep. ha bir de o adamı ancak ejderha öldürür o da var zxfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Aslında orda çok ilginç ve aceyip olaylar var. Böyle kitapları okumayanların hiç aklına gelmeyecek gerçekten insanı meraka sürekleyen bi kurgu mevcut bahsettiğin karakterlerin gelecekleri hakkında. Ama şimdi kitapları okumadığınız için hiç bişey söyleyemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar