Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hmmpff bide ultima gibi etrafta plate armorlamı geziniyolar? hadı gecen sefer savastan cıktı bilmemneydi anladık, şimdi neden giyip cıkıyoki yola?
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ormanda pk çıkınca "durun inv'i açıp giyineyim bi dk" mi diyecek abi ehu
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 joefrey'i kimin öldürdüğünü anlamayan aptallar için bölüm yapmış adamlar lel.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ulan ben mi hiç hatırlamıyorum kitapları yoksa bu bölüm tamamen alakasız mıydı?
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi bu bölüm kendilerini aşmış adamlar. hani değiştirmişler değil,tamamen kendileri yazmışlar.en küçük ayrıntı dahil.uyuz oldum ya.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=BrTeAdH3iXs heh houndıda aryaya kestirsinler emenike. spark haklı bazen.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kendileri yazmışlar derken george weiner martin yazmıyor mu diziyi de
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yok, arada bolum yaziyo, 2. bolumu yazmis galiba bu sezon.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yok olum adamların senaristi var.şu devamlı çıkan 2 dallamadan biri hatta sanırım
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Saeros said: kendileri yazmışlar derken george weiner martin yazmıyor mu diziyi de sen kolyeden iş çıkmaz diyordun değilmi bak benim dediğim çıktı tek bir tanesi yok
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi taşşak mı geçiyorsun sen benimle
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 GRRM / HBO allah belanı versin ya.
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi olay ne ileriyi cok dagitmadan yazabilecek/om atabilecek olan ?
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 diziyi değiştirmeleri çok koymuyor bana, hani kitapta okuduk zaten değişiklik olsun şaşıralım, öyle jon'lu kısımlara filler eklemeleri sıkıntı değil bence. ama o en sonda herifler direk kitaplardan spoiler verdi sanırım ona kıl oldum biraz sdf
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 s04e04 Kaf karışıklığı olmasın diye babaannenin resmen BEN ÖLDÜRTTÜM KIZIM ANLASANA demesi çok düşünceli bir davranıştı.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 harbi son sahnede yazılmamış olanı spo ettiyseler amk ya. doğru mu bu? nese ben en başta bi uyuz oldum zaten. yok lekesiz generalinin gözlerinin dolması (yazık la çüksüz di mi bu adam bi de, karıya da dolanamıcak), yok tüm şehrin temsili bir master linç sahnesi ile ele geçirilişi. neydi la o sahne, total war & civ cutscene'leri bile daha ayrıntılı bundan. snow bi göte gelme sahnesi yaşayacak orası kesin, thorne ve locke anlaşması var gibi. hatta biraz daha hayal gücü kanırtacak olursam kardeşini kurtarırken kurtlar da onları locke'tan kurtarır diye sallıyabilirim. umarım şaşırtacak bişey olur. cercei tek başına kaldı ona sevindim bi.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 adamlar zevkine bölüm çekmiş lan :D
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sonda spoiler olması bir yana, anladığmı kadarıyla asıl şöyle olmuş: HBO'nun sitesinde synopsis'de sonda görünen kişi için bilmemne bilmemne demişler, sonradan synopsis'den ismini çıkartarak biri diye değiştirmişler. O ismini verdikleri de kitapta ismi geçiyor ancak efsanelerde, çocuk masallarında geçiyor. O gerçekten var demek, hem de diziye koyacak kadar önemli demek, ileriye yönelik(daha yayınlanmamış kitaplara yönelik) önemli ipuçları veriyor.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kitaplar whitewalkerların masal değil gerçek olduğunu anlatarak başlıyor, tabii ki masallarda geçen kralları vs. de gerçek olacak. Spoilerlık bişey yok, dizifagleri gibi böööeeaaaa spoiler ağlamayın. Bölüm o kadar kötüydü ki plebler olarak bile beğenmemişsiniz, ben sanırım artık diziyi seven tarafa geçiyorum. Haterlık ayağa düştü mirim
Öne çıkan mesajlar