bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 troll o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 o bu değilde arkadaş 10 tane eu serverı açan kafayı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ahah steam reviews'a yes//no dışında funny gelmiş, iyi bari lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yüzde 61di olumlu yorum, 59a düşmüş. Sapık gibi takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ben de - yi verdim valla. Gaz olsun adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 guzel olabilecek oyunu icine edebilmek bravo soe... airdroplara ayar cekilene kadar pve server'da oynayim dedim ama adamlar avrupaya bir tane pve server acmamislar lel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Yemek lootu nerdeyse hiç yok, berry toplayabiliyosunuz ormandan fln o da sadece +2 veriyor ve enerji cok hızlı dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.animated-gifs.eu/war-bombs/0033.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yay nasıl yapıyoruz :P. az önce ölünce çıktım. Peşimde okçu vardı bir tane. Elimdeki zopayla öldüreyim diye kaçıyor gibi yapıp köşeye saklandım ama paltayı sapladı kafama. http://www.youtube.com/watch?v=RMNWZa__0a0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 "Until the nameplates are COMPLETELY removed from the game, this is an MMO death match at best." HAHAHAHAHA NAMEPLATE Mİ VAR ABİ GERÇEKTEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ay ölecem gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Airdroptan sadece silah ve mermiyi cikarsalar hatta balta falan ekleyebilirler melee olsun, hicbi sorun kalmaz. Akil edebilecekler mi bakalim o kadarini. Supply dedigin pirinc olur bulgur olur komur olur lan. Silah ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 3 gün öncenin streami 40.50'ye gelin, sonra birlikte gülelim. http://www.youtube.com/watch?v=w1o1wLkbfTU&start=2442.056&end=2450.424#t=2450 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 YOU CAN'T GET THEM OUT OF A CRATE BİLE DİYOR ADAM AHAHAHAHAH Sergei Titov 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Densiz said: yay nasıl yapıyoruz :P. Woodstick ve cloth discoverla, sora craft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dedim bi bekleyin almayin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 nekro demişti arkadaşlar keşke almasaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi biraz abarttınız cidden şu eleştiri işini. dayz fanboyu gibi durmadan video postlamalar falan. yahu xaenin seni bilmiyorum ama şu oyunu eleştirenlerin yüzde 90'ı yürürken öldükleri dayz'i aylarca oynadı. merdiven çıkmamak için binaların ikinci katına bakmıyordu bile insanlar ölürüz yanlışlıkla diye. sonra ayda bir patch gelince (ki artık yedi yılda bir patch geliyor.) sevinir oldular. h1z1 şu anda bildiğin alpha yani. animasyonlar yok, grafikler berbat, içerik çok kısıtlı. fakat aklınızın almadığı şey direkt olarak bu oyunun bir mmo olduğu. yani dayz gibi yüz yılda bir değil, muhtemelen adamın da dediği gibi haftada bir bug fix, yeni içerik vs gelecek. airdrop olayının ben şu anda yalnızca early access'e özel olduğunu düşünmek istiyorum. muhtemelen ücretsiz olarak oyun piyasaya sürüldüğünde bu sistem de ya kaldırılacak ya da istendiği gibi çalışacaktır. air drop'un olayı bildiğin clan savaşı yaratmak. üzerine para da kazanacaklar. eğer dedikleri gibi uzak bir noktaya düşecek ve hunger games yaşanacaksa, ben kabulum oyunda böyle bir şey bulunmasına. ha diyeceksiniz ki sunucuda en az kişinin olduğu zamanlarda girer atarsın airdrop'u alırsın eşyaları. buna da bir çözüm getirilebilir. şu anda konuyu daha da uzatmamak için buraya yazmıyorum ama en az dört farklı fikrim var mesela nasıl işlevsel hale getirileceği ile ilgili. en basiti de dediğiniz gibi ateşli silahlar yerine maksimum balta vs verir oyun. zaten pro olan adam airdrop'suz da okunu yapıp çılgın atacağı için sorun olacağını düşünmüyorum. ve son olarak da ekleyeyim, oyunu hala almadım. manyak değilim ne olduğuna bakmadan oyunu alacak kadar. bekliyorum bir süre daha, en azından ilk şikayetlere çözüm getirsinler, community'yi dinleyecekler mi, istediklerimizi yapacaklar mı görelim. ona göre alırız ya da almayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Yok abi ben oyuna bir laf etmiyorum, airdrop olayını eleştiriyorum sadece. Oyuna eleştirimi anca oynadıktan sonra yapabilirim, ama böyle dolandırıcıların oyununa para verecek halim yok. Sadece oyun bana biraz cookie cutter geldi, çok arcade. O da izlediğim videolardan yola çıkarak yaptığım bir yorum. Eminim güzel özellikleri vardır ama ne olursa olsun airdrop olayı her şeyi gölgeler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dayz hepimizi köktü abi. Tasolarimizi caldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 benim de keyfim kaçtı açıkcası bu kadar negatif yorumdan sonra ama 15tl'yi de her türlü çıkartır bu haliyle bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 DAYZ YE 45$ VERDI BU INSANLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 İnsan ister istemez önyargıyla yaklaşıyor önceki fiyaskolardan sonra, early access oyunlardaki yapımcı yaklaşımı da direk etkiliyor bu piskolojiyi, mesela ben oyunu ingame markette sadece kozmetik ürünler satılacak diye aldım, sora hop airdropta silah fln olayları çıktı, reputasyonu birinci derece etkiler bu oyuncu gözünde, niteli steam forumları yıkılıyor bu konu üzerine. Oyun alfa tabiiki bişiler eklenecek sony fln diyorsun ama şu reputasyon olayı aklını kurcalıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 warz'ye para verdim, 10 dakka karanlik ormanda kosup daha da acmadim. archeage'e par verdim onu gene oynadik biraz. bundan sonra forumda hypelanan oyuna para verirsem, verdigim eli kessinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 airdrop tam bir facia şu an. fakat onun da istenildiği gibi çalıştığını düşünmüyorum. gerçi 60 lira ödeyenlere boşuna mı verdik lan 60 lira dedirtmemek için de şimdilik böyle bir ayar çekilmiş olabilir. zaten eğer kafaları azıcık çalışıyorsa, ilk günden çığ gibi gelen tepkilerden sonra düzenleyeceklerdir bazı şeyleri. dediğiniz gibi bekleyelim, bir süre geçsin sonra oynanır mı oynanmaz mı görürüz işte. airdrop eleştirisine sonsuz katılıyorum ama. eğer p2w olacaksa oyun, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar