Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

abi biraz abarttınız cidden şu eleştiri işini. dayz fanboyu gibi durmadan video postlamalar falan.

yahu xaenin seni bilmiyorum ama şu oyunu eleştirenlerin yüzde 90'ı yürürken öldükleri dayz'i aylarca oynadı. merdiven çıkmamak için binaların ikinci katına bakmıyordu bile insanlar ölürüz yanlışlıkla diye. sonra ayda bir patch gelince (ki artık yedi yılda bir patch geliyor.) sevinir oldular.

h1z1 şu anda bildiğin alpha yani. animasyonlar yok, grafikler berbat, içerik çok kısıtlı. fakat aklınızın almadığı şey direkt olarak bu oyunun bir mmo olduğu. yani dayz gibi yüz yılda bir değil, muhtemelen adamın da dediği gibi haftada bir bug fix, yeni içerik vs gelecek.

airdrop olayının ben şu anda yalnızca early access'e özel olduğunu düşünmek istiyorum. muhtemelen ücretsiz olarak oyun piyasaya sürüldüğünde bu sistem de ya kaldırılacak ya da istendiği gibi çalışacaktır. air drop'un olayı bildiğin clan savaşı yaratmak. üzerine para da kazanacaklar. eğer dedikleri gibi uzak bir noktaya düşecek ve hunger games yaşanacaksa, ben kabulum oyunda böyle bir şey bulunmasına.

ha diyeceksiniz ki sunucuda en az kişinin olduğu zamanlarda girer atarsın airdrop'u alırsın eşyaları. buna da bir çözüm getirilebilir. şu anda konuyu daha da uzatmamak için buraya yazmıyorum ama en az dört farklı fikrim var mesela nasıl işlevsel hale getirileceği ile ilgili. en basiti de dediğiniz gibi ateşli silahlar yerine maksimum balta vs verir oyun. zaten pro olan adam airdrop'suz da okunu yapıp çılgın atacağı için sorun olacağını düşünmüyorum.

ve son olarak da ekleyeyim, oyunu hala almadım. manyak değilim ne olduğuna bakmadan oyunu alacak kadar. bekliyorum bir süre daha, en azından ilk şikayetlere çözüm getirsinler, community'yi dinleyecekler mi, istediklerimizi yapacaklar mı görelim. ona göre alırız ya da almayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben oyuna bir laf etmiyorum, airdrop olayını eleştiriyorum sadece.

Oyuna eleştirimi anca oynadıktan sonra yapabilirim, ama böyle dolandırıcıların oyununa para verecek halim yok. Sadece oyun bana biraz cookie cutter geldi, çok arcade. O da izlediğim videolardan yola çıkarak yaptığım bir yorum. Eminim güzel özellikleri vardır ama ne olursa olsun airdrop olayı her şeyi gölgeler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan ister istemez önyargıyla yaklaşıyor önceki fiyaskolardan sonra, early access oyunlardaki yapımcı yaklaşımı da direk etkiliyor bu piskolojiyi, mesela ben oyunu ingame markette sadece kozmetik ürünler satılacak diye aldım, sora hop airdropta silah fln olayları çıktı, reputasyonu birinci derece etkiler bu oyuncu gözünde, niteli steam forumları yıkılıyor bu konu üzerine. Oyun alfa tabiiki bişiler eklenecek sony fln diyorsun ama şu reputasyon olayı aklını kurcalıyor insanın.
Sosyal ağlarda paylaş

airdrop tam bir facia şu an. fakat onun da istenildiği gibi çalıştığını düşünmüyorum. gerçi 60 lira ödeyenlere boşuna mı verdik lan 60 lira dedirtmemek için de şimdilik böyle bir ayar çekilmiş olabilir.

zaten eğer kafaları azıcık çalışıyorsa, ilk günden çığ gibi gelen tepkilerden sonra düzenleyeceklerdir bazı şeyleri.

dediğiniz gibi bekleyelim, bir süre geçsin sonra oynanır mı oynanmaz mı görürüz işte.

airdrop eleştirisine sonsuz katılıyorum ama. eğer p2w olacaksa oyun, allah belalarını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...