Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1


DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

said:

Smedley: "Başka oyunlarda yapamayıp H1Z1'de yapabileceğiniz bir özellik de, etrafınızda gördüğünüz her şeyi ateşe verebilmek olacak. Ağaçlara kadar her şeyi yakabileceksiniz ve bu çok eğlenceli olacak." diyerek ateşin oynanışta büyük bir etken olacağını belirtti.

H1Z1, ayrıca oyuncunun durumuna göre değişiklik gösteren bir zombi yapay zekası bulunduracak. Smedley bu özelliği " Zombilerin kendine has yapay zekası olacak. Öyle önceden programlanmış olmayacaklar, kendilerini de düşünecekler." Diyerek açıkladı.

Oyunda şu ana kadar tüm oyunlarda görülmüş en derin crafting sisteminin de bulunacağını söyleyen Smedley, " Eğer bir araba bulursanız aküsünü de, bujisini de bulmak zorundasınız. Dalga geçmiyoruz, bu oldukça zor bir oyun olacak eğer zor oyunları sevmiyorsanız bu oyunu oynamayın." diyor.

Oyun alanının PlanetSide 2'den çok daha büyük olacağı söylenilen H1Z1'in 4 veya 6 hafta içinde erken erişime sunulması bekleniyor.
ALINTI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Planetside 2 başarılı bir oyun. Buna patlar gözüyle bakmamak gerekiyor. Eğer ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa iyi birşey çıkabilir.

hatta planetside gibi bir oyun var mı? havada onlarca uçak kapışıyor, yerde tank zerg, karınca sürüsü gibi ilerleyen askerler.

planetside 2 den öylesine bir video


"friendly fire" açık bir oyun. Videoyu çeken adamın bir olayı yok. Oyuna yeni başlamış veya sıfır bir hesap ile çekmiş. Hesabında hiç birşeyi olmadığı gibi yeteneğini vs. de kullanmıyor. Atmosferi görün diye şeetdim.

http://www.youtube.com/watch?v=YfkK51dYUbI



ek: TUTAR LAN BU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ps4e de çıkacak pcye de..;



@bck

Eğer simulasyon olarak değerlendireceksek H1Z1 ekibi bir tarafıyla gülüyordur asıl. H1Z1'de görüp görebileceğin en geniş craft sistemlerinden biri, devasa büyüklükte bir harita, kendi şehrini inşaa etme imkanı, dinamik hava durumu ve değişken mevsimler, çok geniş bir araç çeşitliliği, elementlerin aktif kullanılması gibi birçok şey var. Ki bunlar o beceriksiz streamlerinden öğrenebildiklerimiz. Adam gibi bir stream yapıp oyunu gösterseler daha çok bilgimiz olabilir oyunla ilgili. Ve bunların hepsinin başında oyunun AAA ve f2p olması geliyor tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...