Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 60 yuro etmez!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 artik her oyuN 60 avro isine gelirseeee. Benim gelmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 hersey yıne doom 3 tekı gıbı boru gıbı, netlik yok oyunda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Doom 4 multiplayerını sevmeyen arkadaşları Overwatch'a alalım. ikisi de €60 sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 doomun multisi baya kötü duruyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kötü zaten, durmasını geç. bildiğin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Flassh said: doomun multisi baya kötü duruyo ama e ben ne anlatıyorum sabahtan beri, Doom multiplayer yönünden kayda değer seri olmadı hiç. öte yandan Overwatch multi açısından çok daha fazla şey vaadettiği için onu alın diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 single player oyunada 60€ verilmez. ben en iyis burger yiyiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 çok iyi fikir bence de, hatta hepimiz öyle yapmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=f8aU4MYDsOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Yine reklama geldim kehkehkeh Alın mis gibi fiyat; http://www.kinguin.net/7en/bkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 meh. easy ayarı very easy geldi. normal ayarı hard geldi. sanırım brutal mode gibi yapalım bol düşman olsun diye uğraşmışlar. ama bu sefer çabuk ölen ve fazla damage veren düşmanlar olmuş. shotgunın mermisi çok az. armorum full olsa da ben farkına varmadan bitiyor. armor giyince damage indicator gidiyor sanırım, anlaşılmıyor kalkanın neden gittiği. oyunda düşmanlarla kapışıyorum, öldürüyorum. sonra ilerlediğim zaman sürüsüne bereket health pack ve armor çıkıyor karşıma. geride bir sürü armor ve ammo bırakıp ilerliyorum. sanırım oyunu tasarlayan adamların aklında bölüm içerisinde ordan oraya koşturup armor ve ammo toplamak yatıyor. o yüzden böyle bir zorluk sistemi kullanmışlar. ama yine de saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 TB sevmiş oyunu ama bi Overwatch değil... https://www.youtube.com/watch?v=Ogy87-6D4jQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Sp direk doom iste millet multisini sevmedi de hangi doom un multisi var ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Oyun cok keyifli ya. Ama indirimde falan alin bence. Multisini oynamayacaksaniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OipJYWhMi3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ne güzel vidya yapıyo bu herif ya yine 1 saat izledim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 oyunu aldım g2a'dan, 2 saattir falan oynuyorum. ilk izlenimim, gerçekten single multiden daha başarılı olmuş. hatta ilginç ki movement speed daha fazla multiden. alanlarda invisible wall kıvamında şeylere rastlamadım. doom 3 o konuda beceriksizdi. kısıtlanmış koridorların dışına çıkamıyordun, bunda daha özgür olmuş. mass combatlarda gümbür gümbür çalan heavy metaller sağlam gaza getiriyor. bi de oyun direk başladığı andan itibaren aksiyona sokuyor. doom3'teki gibi oraya gidelim buraya gidelim şunlarla konuşalım sonra olaylar sarpa sarsın yok. silahları da teker teker hızlı bi şekilde veriyor. daha şimdiden plasma gun'ım var hah. chainsaw'ın kullanımını değiştirmişler. 3 kullanımlık instant kill gibi olmuş, chainsawla öldürdüğün düşmandan normalden daha fazla ammo ve health düşüyor. chainsaw fuel bulursan 3 hakkı fulluyorsun. grafikler de şahane. optimizasyon güzel, herşey ultra 90-150 fps arası falan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 gpu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Gtx 970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 gtx970'le güzel çalışsın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 da yine de ultranın ultrasında hiç fps drop olmamasını beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 960var ben de medium-high fln oynatır heralde benimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 müzikler çok tatlı olmuş ya. glory kill olayını da başta yadırgamıştık da, o da tatlı olmuş aslında. glory kill yaparken müziğin içine vicuuuuuv diye bir efekt koyması, sonrasında hissettirmeden müziğin kaldığı yerden devam etmesi falan çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 asfdsfg skyrim easter egg'i olduğunu biliyordum da, arrow to the knee ile beraber görünce daha hoş oldu. http://i.hizliresim.com/X4WoD6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar