barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 UBRS'de raid olarak girdiğimiz zamanlar shaman ile offtank olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Şimdi bu yeni timeline da kael'thas, lady vashj illidan falan daha outlande hiç gelmediler di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Oh be tırt pandalardan bezmiştik, her yer orc olsun! Çok net oynanır, inşallah vanilla kafasıyla bişiler yapmışlardır da 6 ayda bezmeyiz. Shamanla akmalı diyorum daha şimdiden canım çekti. :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Şimdi bu yeni timeline da kael'thas, lady vashj illidan falan daha outlande hiç gelmediler di mi?bi yerde illidanın redemption'ını göstereceklerini söylüyordu blizzden birileri.Bence ileriki expansionlar için bunların önünü açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 downwhereiam said: DRaGoN_SLaYeR said: Şimdi bu yeni timeline da kael'thas, lady vashj illidan falan daha outlande hiç gelmediler di mi?bi yerde illidanın redemption'ını göstereceklerini söylüyordu blizzden birileri.Bence ileriki expansionlar için bunların önünü açtılar şu olay olursa oyuna geri dönerim. illidan hayranıyım raidini bitirir çıkarım adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 R9 295X2 im le wow oynarsam bütün gün baya yazık olur karta... :( ama yaptım pre orderimi bide shop gelmiş ne var ne yok aldım shopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yaw hala leş grafikler hemde makyajlanmış halidir bu alınmaz gibin.. pandayı protesto edip almamıştım iyide yapmıştım ama bunda kararsızım açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bingildak said: oyunda bir ara sharpening stone vardı, yapar kesici silahlar üzerinde kullanırdın. dmg verirdi, kılıç parlardı falan. bu da böyle bir anım. oyunda bş ara boş şişe alıp poison yapardın silahlara sürmek için şimdi skill olarak geliyo ak buda benim bi anım LOCKPICK KASIYODUK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 o değilde loot geliyor oyuna haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Oyunda bi ara mass buff icin malzeme kullaniyoduk bu da benim bir anim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 felwooddan havuçla bi zombırtı toplardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 selam thistle tea severler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 raiddeki 39 kisiye teker teker healthstone tradelemek buda benden. raid oncesi shard falan farmlardim ne eziyetti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 raide paladini sadece buff atsın diye alırdık biz, bu da böyle bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 silahlar için skill kasardık unarmed fullerdik sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 benim sulalem varyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Şimdi bu yeni timeline da kael'thas, lady vashj illidan falan daha outlande hiç gelmediler di mi? timeline konusunda böyle kafa karışıklıkları var gibi duruyor izah edeyim. * Garrosh bulunduğumuz timeline'ı Kairoz'un timeless isle'den topladığı (bize farmlattığı) skimsonik itemler sayesinde terk eder. (detaylar için Warcrimes romanı) * Garrosh babasını ikna eder felblood içilmez. (Guldan and the stranger ve cinematic trailer) Iron Horde doğar. * dark portal yaratılır, ama güç olarak warlock'lar ve fel energy yerine "muhtemelen" Kairoz'un sağladığı bişey kullanarak günümüzdeki Azeroth'a bağlanır. (Caverns of Time'da ki infinite dragonflight tarzında timeline'ı değiştirmek için yapılan bir hareket. * ancak orc'ların felblood içmemesi, demonlarla iş birliği yapmıyor olması bizim zamanımızda doğrudan hiç bir etkisi yok, hatta bizim bildiğimiz dreanor-outland'e de etkisi yok. o sebeple azeroth'ta ki felblood içmiş orclar vs. hep yine aynı kalıyor, hatırladıkları tarihçe bizim bildiğimiz klasik warcraft tarihçesi halen. WoD bizim için gelecek ve bugün olarak var oluyor, geçmişimize bir etkisi yok. ancak yapılan hareketler alternatif dreanor'un geleceğini değiştirecek türden bir şey. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--bLl809H4--/1964gewqnly8vpng.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 illidan ve tayfasinin zamaninda gittigi ve bulundugu outland. biz bu ek paket draenor'a gidiyoruz yani gezegeninin daha parcalanip outland halini almadigi. ner'zhul'un gotu kurtarmak icin portal ustune portal acip draenor'un agzina daha sicmadigi zamana gidicez lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Heh vanilla anıları, çantanın bir kısmında ek malzemeler mapple seed ler felan, raid sırasında biterse rezil olurdunuz. Birde huntersanız illa ki bazı raidlerde okunuzun bittiği olurdu =p genelde de tepki 'wtf what is going on' olurdu, sonradan quiver ın boş olduğu ortaya çıkardı hehe. Birde tabi ammo nun çeşidini değiştirdiniz mi onu yaya sürüklemeden kullanamama geyiği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Quintessence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Aylarca raid yapıpda MC ye exalted olunamamasıda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 En buyuk aci locklarindi shs, zaten dunya kadar sey farmlamak gerekiyor raide gircem diye bir de ustune soul shard farmliyorlardi. Bir de o vanish ve blind powderlari yuzunden %100 mount alamadim 1 sene ki o da ayri hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Cenarius yaşıyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Gelecek olan expansion WarCrimes kitabı ile mi paralel? Bir de son zamana kadar olan Warcraft tarihçesinin özet bi hali var mı bir yerde? Eskiden vardı bişi ama Wotlk zamanında falan bitiyordu galiba özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Şu baya başarılı bir özet, bana öğretmişti WC oynamamış biri olarak. http://www.youtube.com/watch?v=bQ__nRnO2mE Elemana mesaj attım "çok beğendim, scriptini verirsen credit mredit eksik etmeden Türkçe altyazı gömeyim buna, çok uzun kulakla kasmak için" diye ama sallamadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar