Mino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ben de BJJ'ye başladım çömez olarak, Judo gi aldım boyuma göre yokmuş 2 metrelik sipariş ettim, 1.82 boyla anca girdim. Rezillik. (:D Biraz pişeyim BJJ gi alırım kilo da adama döner. He yine görsel bir gelişme olmaz, zaten fonksiyon olsun, estetik olmamaya alıştım zaten. Ayı Mino forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 daha kimbilir neler şoptu da anlaşılamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 beyler adamın üstüne gitmeyin herkesin fotoşap kursu alacak parası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mino said: estetik olmamaya alıştım zaten. Ayı Mino forever... Yalnız iradesi olan adama estetiği artırmak çok kolay. 6 ay sabredip günde 1 saat ağır kardiyo (sürekli sınırlarını zorlayacaksın) , üstüne bütün vücudu çalıştıracak makina hareketleri, üstüne şekerli ve beyaz unlu herşeyi kesmek. Al sana mino gone, gerisi bired pitin hangi vicud halini istediğine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bired pitin fayt kılabtaki hali abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 sequo gercekten harvard mevzunu aileden gelme zenginligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 sguo'nin Hocasi http://s14.postimg.org/4e6h28gkx/hulk.jpg 2011-2012-2013 Ortam bukme sampiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Çift camın arasında mı kalmış bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Ben nassi olmusum kizlar? Ps bile degil cepten yaptim. http://s18.postimg.org/as0kf1cqx/Pics_Art_1398014703130.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bel ideal tam kırmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 benim belime benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 axedice said: Mino said: estetik olmamaya alıştım zaten. Ayı Mino forever... Yalnız iradesi olan adama estetiği artırmak çok kolay. 6 ay sabredip günde 1 saat ağır kardiyo (sürekli sınırlarını zorlayacaksın) , üstüne bütün vücudu çalıştıracak makina hareketleri, üstüne şekerli ve beyaz unlu herşeyi kesmek. Al sana mino gone, gerisi bired pitin hangi vicud halini istediğine bağlı. Jiu Jitsu'da rolling bayağı kardiyo kastırıyor zaten, öyle bir hamlamışım ki, pestilim çıkıyordu az daha. Bir süre salt BJJ egzersizleri ile ısınayım, artık kesmediğinde ekstra kardiyoya girerim. Tavsiye ederim herkese bu arada, neredeyse yüzme gibi bütün uzuvları çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bende yazaym ; Sabah 1 sigara, 1 bardak sütlü nesgayfe Öğlen Az çorba, pilav üstü kuru üstü 1,5 döner Akşam Sigara, kola, cips dota 2, game of thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adam post atamıo. forumu mu bıraktı acaba. vicdanım sızlıyor. http://stream1.gifsoup.com/view/489736/dwight-crying-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Jaegerjaquez said: her hafta 1 pack çıkarsan 6 pack yeter bence şimdilik OFz ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ;P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 NERDESİN SEKOCAN YAZ GELDİ http://www.youtube.com/watch?v=Q2Wszp1WvXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Adam çılgın gibi çalışıyor bence. Gelip orjinal foto atacak rezil olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Adamin skinde değil, bi size dert oluyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 resimlerine bakıp duş alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 anlamadığım, o kadar steroid bastı niye vücut olmamış? koyduğu resim gerçekten saçma küçük o kadar steroide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Belki steroidler de photoshop ürünüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aquila said: Adamin skinde değil, bi size dert oluyo bunlar. He ameke umurunda olmayan adam ahanda şöyle vücut yaptım diye photoshopla kasıp buralara foto koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 benim omuzlar daha geniştir yata yata güzel baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ad3m said: Belki steroidler de photoshop ürünüydü. ooo twist gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar