Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaza az kaldı

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Ben de BJJ'ye başladım çömez olarak, Judo gi aldım boyuma göre yokmuş 2 metrelik sipariş ettim, 1.82 boyla anca girdim. Rezillik. (:D

Biraz pişeyim BJJ gi alırım kilo da adama döner.

He yine görsel bir gelişme olmaz, zaten fonksiyon olsun, estetik olmamaya alıştım zaten.

Ayı Mino forever...
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

estetik olmamaya alıştım zaten.

Ayı Mino forever...

Yalnız iradesi olan adama estetiği artırmak çok kolay. 6 ay sabredip günde 1 saat ağır kardiyo (sürekli sınırlarını zorlayacaksın) , üstüne bütün vücudu çalıştıracak makina hareketleri, üstüne şekerli ve beyaz unlu herşeyi kesmek. Al sana mino gone, gerisi bired pitin hangi vicud halini istediğine bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Mino said:

estetik olmamaya alıştım zaten.

Ayı Mino forever...

Yalnız iradesi olan adama estetiği artırmak çok kolay. 6 ay sabredip günde 1 saat ağır kardiyo (sürekli sınırlarını zorlayacaksın) , üstüne bütün vücudu çalıştıracak makina hareketleri, üstüne şekerli ve beyaz unlu herşeyi kesmek. Al sana mino gone, gerisi bired pitin hangi vicud halini istediğine bağlı.

Jiu Jitsu'da rolling bayağı kardiyo kastırıyor zaten, öyle bir hamlamışım ki, pestilim çıkıyordu az daha. Bir süre salt BJJ egzersizleri ile ısınayım, artık kesmediğinde ekstra kardiyoya girerim.

Tavsiye ederim herkese bu arada, neredeyse yüzme gibi bütün uzuvları çalıştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...