Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

divxplanet

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

herkesin bi güzel ekmeğini yediği ama karşılığını vermediği bir site daha. döt gibi kaldık di mi, yani kalmadık da, en azından siteye girmeye çalışırken kalıcaz bi süre. turkcealtyazi var da ne bilim alışkanlıktı divxplanet. bari arşivi bi yere koysalar.

nese popcorn mis gibi tr altyazı çekiyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Korsani engellemenin yolunun altyazidan gitmek oldugunun farkina gec vardilar ama artik teker teker altyazi sitelerini kapatip, sunuculara el koyacaklar.

Eger korsana yardim etmek istiyorsaniz bu sitelerden birinin arsivini torrent'e atin.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

NolaxThensbane said:

altyazıyı nereden indirecez lağn!

abi
iki
dakika
durun
ve
dusunun

http://www.opensubtitles.org/tr
http://www.turkcealtyazi.org/
http://www.subscene.com

saçma bir atar olmuş

bu siteleri zaten biliyorum ancak hiçbiri divxplanet gibi altyazı veremiyor
arama motorları dandik
altyazılar dandik
kalitesi dandik

https://youtu.be/7TlclXll7jY?t=1m18s
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Altyazilari filmin telifli, filmin diyaloglari iste, nasil ilgisi yok? Izinsiz cevirmek de telif hakki ihlali. Cok kolay tum o altyazi sitelerini kapatabilirler, altyazilarin barindigi sunuculara el koyabilirler. Tek cozum decentralized tracking ki orada da kullanicilara tek tek gidebilirler. Usenet olabilir yapisi geregi ne indirdigin gorunmediginden ki zaten bu aralar populerligi tekrar artis gosterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ingilizce öğrenmek için fırsat doğdu işte ne istiyorsunuz ahahasdf

konuşulanları hiç anlamıyoersanız ingilizce alt yazı bulun win-win

ben ingilizce biliyorum, konuşuyorum, etkinliklerde falan full anlıyorum ingilizce okudum zaten vs vs, southpark falan sıkıntı yok

gel gör hollywood filmlerini anlamıyorum. büyük ihtimal amerikan jargonunda baya bi kendilerine göre deyim olmasından. bazen de aksanı anlamıyorum duymuyorum vs. alt yazı ile sync iyi oluyor o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Altyazilari filmin telifli, filmin diyaloglari iste, nasil ilgisi yok? Izinsiz cevirmek de telif hakki ihlali. Cok kolay tum o altyazi sitelerini kapatabilirler, altyazilarin barindigi sunuculara el koyabilirler. Tek cozum decentralized tracking ki orada da kullanicilara tek tek gidebilirler. Usenet olabilir yapisi geregi ne indirdigin gorunmediginden ki zaten bu aralar populerligi tekrar artis gosterdi.

hayır madem telif ile ilgili.. o zaman neden sadece divxplanet kapatılıyor. turkcealtyazi neden duruyor. teknolojileri orada bitiyor mu ? yasaysa herkese yasa. neden kavga eder gibi tek siteyi kapatıyorlar. buna uyuz oldum kapatıyorum mu yoksa öteki gözden mi kaçıp gidiyor ? her türlü saçma
Sosyal ağlarda paylaş

ekşisözlükte elemanın biri yazmış 5 senedir reklam yok falan diye.

divxplanet'ın iğrenç sesli reklamları beni adblock kullanmaya itti yahu, nasıl reklam yoktu? Hadi reklam almıyorlardı diyelim, bu kadar tıklanan bir siteye reklam alamamak da ayrı bir yöneticilik fail'ı.

her ne olursa olsun yazık etmişler siteye.
Sosyal ağlarda paylaş

change.org
divxplanet.com

son zamanda giden en populer olanlardan.

ikisinin de aslinda cok masrafi olmamasi gerekiyor.

misal divxplanet'in adsense'den para kazanmasi icin kimsenin adblock kullanmamasi gerekiyor, popcorn + kodi vs. gibi arayuzler reklam zaten gostermiyor.

netflix kullanmayan ve pc kullanicisi olanlar da zaten adblock kullanan daha bilgili kitle.

altyazi sitesinden para kazanmak ancak bagislarla mumkun olabilir bence business plan olarak, hukuki olarak da bagis toplayabilir mi bilmiyorum? hani ufak kartpostal parasi yapsinlar en basitinden, 10 tl altyazi.org/dixplanet kartpostali
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Korsanin kapatilmasini sacma bulani anlamiyorum ben de. Sacmalik nerede burada? Ingilizce konusan ulkeler disinda da korsanin en buyuk enabler'i altyazi siteleri zaten.

Eger Divxplanet sahipleri cidden korsani destekliyorsa altyazilarini tpb'ye atsin. O zaman adamdirlar. Site de ben de son girdigimde reklamliydi bu arada, iyi para kaldiriyorlardi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...