Apis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Oyun oynanabilir kıvama geldi mi? PC'de son durum ne bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 PS4'te hala çılgın fps düşüşleri var. Ayrıca henüz sevemedim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 PC'de durum ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 LathspeLL said: PS4'te hala çılgın fps düşüşleri var. Ayrıca henüz sevemedim oyunu.off tam da farcry bitince oynarim diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 fizban said: LathspeLL said: PS4'te hala çılgın fps düşüşleri var. Ayrıca henüz sevemedim oyunu.off tam da farcry bitince oynarim diyodum. Far Cry multi dene, çok keyifli, co-op'ta yapalım beraber. Multisine sardım ben baya, oldukça basit ve dandik aslında ama 2 farklı takım dinamiği keyifli, "nasıl çaktım ama" satisfaction'ı da var. Unity'de Arno'yu yine tanıtmadan ana hikaye peşinde koşturuyorlar. Karakterin sağlam bir intro'su yok bence. Biraz daha detay verse, bilgi verse sonra yavaştan olayları örse keyifli olabilir. Şimdi oyunun başında çat assassin olduk, master olduk falan. Herifin tipi de inanılmaz benziyor bana, millet "aa sen" diyor, facebook bile arnoyu "sen misin?" diye tag'liyor ama işte bağdaşamadık karakterle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Assasin's Creed kitaplarını okuyacak olsam ilk okumam gereken hangisi veya daha doğrusu okuma sırasını yazar mısınız. İlk kitabı Rönesans olarak buldum doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed_(book_series) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ezio'nun kitaplar direk oyunun hikayesi ama Desmond'lı kısımlarını çıkarmışlar. Sonrakiler daha farklı hikayeler anlatıyor oyunlardan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 http://images.bluegartr.com/bucket/gallery/305cad83edaabcdd98b9d5105fa4531e.png ezio demisken dursun surda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 "I assure you, I'm not a movie character" my sides Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ubisof http://i57.tinypic.com/2i9l75x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Steam'den preorder ettim ve daha 15 dakika oynamadım oyunu, 6-7 update olsun artık sallamadıkları noktaya gelelim belki bir şeye benzer diyorum. Neyse geçenlerde bir mail geldi, "abi sen preorder etmiştin ama biz sıçtık batırdık valla kusura bakma, al sana beleş oyun" diye seçenekler sunmuş. Farcry, The Crew, Watch Dogs falan çıkalı epey zaman olan hitler. Crew seçtim aldım, "insanlık etmişler hayret" dedim. Sonra haftasonu Steam'e Ubisoft Weekend gelmiş, benim Season Pass'le beraber US fiyatına 200 TL'ye falan aldığım oyunu 100 TL'ye düşürmüş. Yeni çıkan Rogue indirim listesinde bile yok. Unity + Rogue diye paket var, Rogue'a denk gelen indirim kuş kadar. Yine çakallık üstüne çakallık yani, insanlık falan etmemişler, onu anladım. Madem beni Unity'de mağdur ettin, çıkalı 6 ay olmuş diğer rezil port oyunlarını değil de bir sonraki AC oyununu ver beleş. Pre-order ettiğime göre ben AC fanıyım yani, banane Farcry'dan. Bu da böyle bir anımdır. Son anda aklıma geldi bugün claim ettim expire olmasına 11 dakika kala. TLDR: Ubi bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Filmden ilk.. http://www.gamesradar.com/michael-fassbender-assassins-creed-movie/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ben daha yeni black flag oynuyorum bitmek üzere bunu sorayım dedim. baya yerden yere vuruluyordu zamanında teknik olarak; şimdi düzeldi mi? düzeldiyse hikayesi nasıl oynamaya değer mi? konu ilginç gibi fransız ihtilali fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 düzeldi. daha iyi oldu yani. sweet fx diye bir program ile oynadım ben gene de, visualları up'lamak için. paris cidden 1:1 ölçüde falan bu arada. ac'lerde her şeyi bitiren adamım, ben bile bir noktadan sonra eh dedim. sadece haritanın kuzeyini bitirmek saatler alıyor yani. güneyinde de yarısını falan yaptım, bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 df said: ben daha yeni black flag oynuyorum bitmek üzere bunu sorayım dedim. baya yerden yere vuruluyordu zamanında teknik olarak; şimdi düzeldi mi? düzeldiyse hikayesi nasıl oynamaya değer mi? konu ilginç gibi fransız ihtilali fln. hem modern day hikayesi hem de Arno'nun hikayesi kötü bence. Hiç sarmadıydı beni. Fransız ihtilalinin çok içinde değil birde Arno. Biraz daha arka planda kalıyor o olaylar gibi diye hatırlıyorum. Arno'da çok kıl bi karakter hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ac serisindeki klasik tail vs gibi görevlerden bıktığım için black flag gibi iyi hikaye olanında bile zor dayanıyorum o zaman unity e bulaşmayayım hiç. black flagi de one piece, black sails vb korsan konseptini sevdiğim için oynadım. adamlar eğilme bile koymamışlar bırak sürünmeyi fln sonra stealth kastırıyorlar görevlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Black flag'ın en iyi kısmı assasinlerle alakasız kısımları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar