Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Odeon said: hadi uo oynayalim abi Oynayalım, Oynayalım da, adam akıllı T2A setup kapanmayacak server lazım Toygun. Yoksa uyduruk server çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ben bi Ultima üzerinden oyun yapıyorum takip edin isterseniz : D Oraya bekleriz :D Şuan bacağımı kırdığım için hareket edemiyorum ama 2 tane coder buldum çok hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz içeriklerde. Sonrasında ise alpha bi server acıcaz. : D https://forum.paticik.com/read.php?42,8418179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illuminati Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Biraz sabredin. Çok yakında gerçek ve yeni Ultima Online gelecek. Kesinlikle noktasına kadar aynı olacak. Çoğu kişininde beklediği gibi bilmeyenlere de "Bekleyin sabredin" demek için yazıyorum. http://shardsonline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 oyun nasıl? ultima online havası var mı? ben denemek istiyorum oyun şu haliyle çok güzel geliyor bana. Hesabıyla oynamayan, denemek için verebilecek olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Sl21oPOawM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 grind olayını reasonable yapsalar güzeldi bu aslında ama çok fezla grind var hem skill hem item yapma açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 grind derken hangi olayı grind? ağaçtan odun kesmek falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 gelsenize ya şu oyuna. nerde bu ANNEN ruhu.. bi ben kaldım geriye. devilspact olarak iyi bir grubumuz var, 50 kişiyiz şuanda. cbt2 pazartesi başlıyor. bizimle oynamak isteyenler, şu forma 2 tıklatsınlar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRfHNY5HBHfNZyqmW6TZ8TKWfOWEs1dvzFLwuetDj2Rn8tYg/viewform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ben gelicem ama casual olarak takılıcam arada heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 o sorun olmuyor artık, casuelde olsan çook geri kalmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 RRa said: gelsenize ya şu oyuna. nerde bu ANNEN ruhu.. bi ben kaldım geriye. devilspact olarak iyi bir grubumuz var, 50 kişiyiz şuanda. cbt2 pazartesi başlıyor. bizimle oynamak isteyenler, şu forma 2 tıklatsınlar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRfHNY5HBHfNZyqmW6TZ8TKWfOWEs1dvzFLwuetDj2Rn8tYg/viewform ben oynarim. forumu doldurmaya cok usendim ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 wipe'dan önceki son durum nasıldı? build önerileri var mı? ona göre boşa silah fln kasmayalım. baya birşey değişmiş snaırım var mı bir liste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 bide önceden veteran pack filan alanlara ve beta1'de harcayanlara beta2'de harcadığı goldu ve 30day premium geri gelecek mi direk yoksa vermiolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 veriyolar. en son grindi baya azalttilar diye biliyorum learning pointle cat cut aciyosun herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zIuNOEtgNeY0C0TV9lGM0XupcMWz7YY8KFNZXPvM2Sc/edit?pref=2&pli=1#gid=2060540548 şuradan bakabilirsiniz son haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 2 gun sonra mı yani yeni beta? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 aynen 1 ağustosda legendaryler giriyor 2 ağustos epic paketler 3 ağustosda da veteran paket almış olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 gene mi full reset ? fazla uzadı bu oyunun betası :/ ondan sıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 aynen full reset ama oyunu bambaşka bir oyun yaptılar, herşey değişti. wipesız gelemezdi bu kadar değişiklik. 1.5gb patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 beleşe davet ederlerse ben bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ooo alıştın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 alışmaktan değil de eğer dramatik değişiklikler yaptıysa göstermesi gereken taraf yapımcı bence oyuncu değil. 2 hafta open beta yapsın, değişiklikleri görelim. eğer son aldığı şekilde buysa ve hoşumuza giderse veririz parası neyse. X ürünü alıyorsun, süreçte Y oluyor oradan Z e dönüyor. belki ben X halini beğenip aldım yani. adamlar ufak tefek fine tuning yapmıyor direkt business plan falan değiştirdiler. çok dramatik değişimler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 aynen dediğin gibi bi open beta yapması gerek. şuanki closed beta 2 diye geçiyor ve open beta yapmıycaz direk relase dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 RRa said: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zIuNOEtgNeY0C0TV9lGM0XupcMWz7YY8KFNZXPvM2Sc/edit?pref=2&pli=1#gid=2060540548 şuradan bakabilirsiniz son haline baya çok silah gelmiş claymore'u merak ettim mesela direk charge koymuşlar hoşuma gitti baya. curse açarım diodum gene ama farklı çok şey var, melee denerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 wipe durumu hakkında son bilgileri alabilir miyim ? Olmayacaksa ona göre tekrar başliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar