Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 anladım, ne bileyim gördüğüm bütün sorclar lightning lightning lightning diye gidince, az daha izleyeyim karar vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Storm Skilleri AOE vurdugundan PVE de tercih ediliyor. Frost / Flame daha çok single dps oldugundan PVP de tercih ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Ya belli meta buildler var min-max'lanmış herkes onu takip ediyor işte. Her patchde yeni fotm buildler ortaya çıkıyor nerflenen bufflanan skiller falan oluyor... PvE PvP akayım çok elit bir player olayım üst klasmanda top koşturayım diye bi gayen yoksa her türlü custom build işine yarar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Bir de mesela her classın vurduğu elemental damage farklı. Mesela sorc lighting ağırlıklı, dragonkight fire falan. Sorca hep lighting skilleri görmen ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ben bu oyunda lvl kasamıyorum questler cok az exp veriyor coğu git gel konuş vs vs. Nette araştırma yaptım biraz en efektif lvling için grind diyorlar hep low lvl charla efektif grind yapılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Yeni adam için en hızlısı quest. Grind olayı için training set lazım. Devam et quest yapmaya. Hızlıca level kasıp ne yapcan tadını çıkara çıkara kas işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 grindla oyunu öğrenemezsin zaten. training seti bu arada oyunun başında toplamaya başlayın. ne tip armor giyeceğinize (hangi slotlara ne giyiliyor belli zaten level kasarken) göre gidin ah'den levelına bakmadan alın. gidin sonra onu research edin. her gün bir parça research edebiliyorsunuz. 1 haftada tam training seti yapabilir hale geliyorsunuz. ondan sonra gear craft edersiniz 5 levelda bir işte. full training giymek çok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Morrowind BETA notları yok ortada millet forumlarda ağlıyor sürekli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 open world pvp var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sadece iki devasa zone pvpye açık ama oralar world pvp, başka türlüsü yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ANNEN için hangi faction'a giriyoruz ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 farketmez, pve yapabiliyoruz beraber. pvp yapan da az kişi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Ben bunu ilk çıktığında almıştım da tekrar bir bakayım diyorum. O versiyon üzerine neleri almam gerekiyor düzgün oynamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 direk yükleyip başlayabilirsin oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 IC ve orsinium'u oneriyorlar dlc olarak. Ama dlcsiz de bir sure rahatxa oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 patch öncesi annen populasyonu 3-4e düştü kimseler yok. Morrowind ile baya yeni bir oyun bekliyorum ben açıkcası özellikle şu Yüksek CP = Skill anlayışı değişirse süper olucak. Onun dışında oyun hala güzel ya her gün yapıcak bişi çıkıyor 3 ay oldu sanırım contenti tüketemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Oyunun genel itibari ile millette bir durgunlaşma var. Her MMO da her expansion öncesi olan birşey bu. Sistemler değişicek, yeni şeyler gelecek diye insanlar peşinde oldukları şeyleri bırakıp molaya çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 valla bende caldwell skillerini topluyorum fırsattan istifade sp her daim lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Yine kuş olmuş kılas balans. Millet demoralize olup rage quit çekmiştir ondan boştur ortalık ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Kafam mi cok guzel o yuzden mi bilmiyorum ama craglorndaki skyreach pinnacle ve skyreach hold dungeonlarina girin yapin yapmadiydaniz lutfen. Acayip keyifli. 2 saat suruyor ortalama. Group dungeon ama tek yapin yapabiliyosaniz yada en fazla 2 kisi. Daha fazlasi cok kolaylastirir. Zorluk seviyesi tam ayarinda aslina solo yuksek cp level icin. Biraz kendi basiniza tanklayabiliyor olmaniz lazim ayni anda bikac mobu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Low levellere orada exp için grind yapıyorlar. Oradaki bazı bosslar sololanacak gibi değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ben indirimde shadow of mordor buldum, biraz ona odaklandım açıkçası biraz; onu bitirdikten sonra aktif geri dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ben şahsen persona5'i hala bitiremedim, hatta 1-2 oyun daha araya karıştı filan diye günlük girip mount train edip, trade guildden atılmayacak kadar satış yapıp çıkıyorum. hani bırakma niyetim yok henüz yoksa ama zaman yetmiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 jonq said: Low levellere orada exp için grind yapıyorlar. Oradaki bazı bosslar sololanacak gibi değil ama. Iste o yuzden 2 kisi dedim ama solo da yapiliyor ben magicka templarla yaptim. Yeni patch gelince solo imkansiz olur gerci. Pledge dungeonlarindan kat kat daha guzel olmus. Bitane daha var bu arada skyreach catacombs onu unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar