ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Gençler aktif olamıyorum bu aralar işlerden dolayı yakında tekrar akacam ortamlara efsuncumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 senko said: Ben daggerfall dayim buralar sakin sessiz Sahil kenarinda fln yürüyorum guzel oluyor. bi dakka herhangi bi zonede gank var mi? yoksa samin dedigi gibi 2 zonda mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 normal bölgelerde pvp yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 google ettim ogrendim cyrodil denen provincedeymis sadece pvp simdi anlasildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 imparatorluğun başkenti ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Sam'in bahsettiği bölge Cyrodil. Ora dışında hiçbir yerde PVP yok. Cyrodil'de map i açtığınızda hangi kalede hangi grup nereye saldırıyor görebiliyorsunuz. O açıdan tek dolaşırken o an nerelerden uzak durmanız gerektiği konusunda bir fikir edinebilirsiniz. Raid konusuna gelince, dün yine o an aktif olan bizim guildden 4 kişi ile birlikte başka bir guild ile Normal Trial Run ( AA ) yaptık. Benim amacım eğlenmek olduğu kadar boss mekaniklerini/taktiklerini de öğrenmek. Öncelikle 8-10 kişi yetmiyor. Trial Run'da ilerleyebilmek için kesin olarak 12 kişiye ihtiyaç duyulan puzzle/teleport vs gibi detaylar var. Raid'in Trial'e göre 2 veya 3 ayrıldığı durumlar olabiliyor. Bizim guildde bu durumları kotarabilecek yeterlilikte eleman yok. Tek Tank benim, Sam var yeri gelince tanklık yapan ama onun dışında ciddi anlamda healerlık/tanklık yapan kimse yok. Adem,Xeno,Locus da hybrid buildleri ile hem heal hem dps yapıyolar ki zaten healer oynamak istemiyorlar. Trialler iyi build ( hem skill hem gear olarak ) isteyen yerler. Kısaca eğer haftasonu CP160 üzeri olan 12 kişiyi bir araya getirebilirsek bir normal trial run denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 trial dediğiniz wow'daki boss kesme olayı gibi mi? taktik maktik kasmak gerekiyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Ya trial yapılacaksa komple healerda olunur sorun değil maksat yeşillik olsun. İnsanlara görevde verilir set toplanır falan fıstık. Ya ben dd olcam falan olmaz yani eğer yapmak istiyorsa.İstemiyorsa bişi diyemeyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Ya casual oyun olsada casuali bir tik oteye goturup progress yapmak isteyen adama imkan veriyor oyun. Ben bu kadar tutacagimi tahmin etmiyordum oyunu simdi daha cok vakit harcamaya basladim dogal olarak. Acaba comar gibi zonelarda ANNEN WANTS YOU propagandasi mi yapsak yerli oyuncular icin cunku denk geliyorum herkes yapio kendi dilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yok ya. gerek duymuyorum ben, random recruit işini çok abartmayalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Aynen drama dönmesin sonradan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Osman kılıcımızı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Ben annene güveniyorum bu konuda. Alttan gelenler olarak anneni hakettiği yere taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 neme'nin dediği gibi, puanlarının ve inv'in bir kısmını healerlığa ayıracak insanlar lazım. ben de tank değilim ama oyun müsaade ediyor aynı anda ona yönelik spec yapmama. ve tam 12 lazım katılabilecek c160 üstü. (esasen ekipman da toplamış olmak lazım belli seviyede craft/drop) trial istiyorsanız tabii. unity100 said: yani capital cityde ve cyrodil gibi onemli bir yerde oyun oynamak icin bu kadar zahmete girilmesi gerekiyor? capital zaten cyrodiil içinde, başkenti. önemi de pvp'ye özel mekan olması. zahmetlik bir durum yok, zone chat'e lfg deyince random pvp raidlerinden birine davet ediyorlar. dağını taşını solo gezmek de mümkün ama riskli. ölünce geri koşmak hariç birşey kaybedilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Laf olsun diye alıp, hiç etmeyin. beleş binek. http://files.elderscrollsonline.com/cms/2016/07/c0d2bb463953d83b452f7faecf14cddc.jpg 9X9TAYJ3XRF7P9KGEKHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Kaptim ben, tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Binek için event yapsaydık, Duel den turnuva :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yalnız orta yere koyup "laf olsun diye almayın" demek, lol. bu forumda sahip olmadığı oyunun dlcsinin kodunu giren insan modelleri var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 kuduz köpek gibi duruyo bu ya geçen kızın tekinde yavru tilki vardı o çok tatlıydı sordum nerden buldun diye de cevap vermedi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Sam said: yalnız orta yere koyup "laf olsun diye almayın" demek, lol. bu forumda sahip olmadığı oyunun dlcsinin kodunu giren insan modelleri var ya. oyun olmadan redeem edilebiliyor mu ki? oyleyse gaben'in ayibi olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 edilmiyor işte. kodu girdim de oyun yokmuş ayylmao yazıyorlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 edilemiyor, edilemediğini de o şekilde tasdik ettiler işte forumda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Evet ana menüdeyim, ne tarafta ne açıyorum? #help #eso #engüçlüçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Aldmeri Dominion aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ya kozmetiklerini sevmedim ben oyunun pek. Bi ara costume kasıyım dedim o da meh belki dark bro's onun dışında adamın aldığı sorc outfit fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar