yazuach Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Storeda guilds and glory diye bi bundle var. Gold editiona yükseltiyor normal accountu. Bütün dlcleri falan açıyor. %50 daha ucuza geliyor dlclerin toplam fiyatından. Onu al alacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 ooo lezzetliymis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Benim Accountta oyun ilk çıktığı dönemlerde sub'dan biriken crownlar kalmıştı. One Tamrielden sonra Crown Store da 5000 crown'a "4 pack DLC" verdiler. O şekilde aldım, baya ucuza geldi. Bence oyuna yeni başlayacaksanız standart contenti oynayın. Standart content den bahsettiğim 3 factiona da ait 3 bölgeyi de 2-3 ayda bitirebilirsiniz. O arada da özel günlerde böyle bir DLC pack gelince ki mutlaka Morrowind release olmadan önce çıkarırlar, o zaman ucuza alırsınız. Tek tek almayı düşünüyorsanız ilk alacağınız Orsinium DLC olsun. Content açısından bana göre en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Standard comtent bayagi bir yetiyor acele etmeyin. Hem oyunu da gorursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Eso Gold ( 50% ) - 86 TL Steam de. İşte bir fırsat geldi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 %67 iken alsaymışım keşke normali, pahalı geldi şimdi indirmemişler çok fazla %40 sadece. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Ben aldım %50 indirimle. Akşama eve gidince download a başlıcam bakalım ne kadar sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 oyun 70 gb falan bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 He ya gördüm. Ondan dedim ne kadar sürecek diye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 değişiklik olsun diye ben de bakacaktım sonra ayın 9'unda 70 gb dl yapmanın etkilerini düşündüm ve ay sonuna öteledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 AKK yi icat eden internet sağlayıcılarımıza bir çift lafım var... Ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 abi standart'tan golda upgrade falan olayı yapsalardı ya efffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 O diil de şimdi bişey geldi aklıma. Gold edition yerine Kinguinden falan standart edition alıp eso plus (aylık subs) almak mantıklı mı? XP bonus vs için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bence aylık subs mantıklı. şunları veriyor 10% exp bonus unlimited craft bag (ki bu bayaa op bişey) costume dying access to all dlcs 1500 crowns per months subbed Özel günlerde falan dlc-6-pack tadında indirimler oluyor, birikmiş crown vs varsa atlıyosunuz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Contentten yararlanmak istersen sürekli açık tutman gerekecek 3 aydan sonra zarar etmeye başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Steamden 60GB indirdim. Play dedim, launcher install %100e geldi bisey olmadi, tekrar denedim. Yine olmadi. Steamden verify integrity of game files dedim. Fail diyerek herseyi tekrar indirmeye basladi. Haliyle kota da bittigi icin 4 gun download surecek diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 o aslinda tekrar indirmiyor gibi bisi vardi.gerekli olanlari indirecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Yok abi bildiğin klasörü boşaltıyor. Gözümle gördüm yani.. 2.5 gün sürecekmiş. Hayırlısı ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 bu arada şu anda gamersgate'de daha ucuz standard edition, 36₺. sanırım oradan alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Standart öyle de eso plus aylık abonelik 42TL mi ne. İki aya gold editiondan daha pahalı oluyor yani. Ben de düşündüm de onu gold alıverdim ama oynamak nasip olmadı daha. Downloaddan sonra bi de launcher çalıştırıp patch indiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 dungeon finder cok iyi ya giriyorum 2 tane dungeon atiyorum yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Oyun almaya değer mi şuan zevkli midir? Komple dlc pack almaya değer mi yoksa standart yeterli mi? Canım sıkıliyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 oyuna tekrar bi girip bakasım var ama tekrar 50-60 gb indirmeye değer mi diye düşünüyorum bende D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ad3m said: Oyun almaya değer mi şuan zevkli midir? Komple dlc pack almaya değer mi yoksa standart yeterli mi? Canım sıkıliyeee sabahtan beri şu konuya girip aynı şeyleri düşünüyorum. Wow baydı raid gir mc+ gir vs vs diye. contenti yavaşça kasabileceğim gezip görebileceğim hafifte bir end-game i olsa bana yeter ama lvling keyifli olması gerek tabi. aydınlatın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ben de dün oyun içi videoları ve yorumları inceledikten sonra gold edition a 80 tl bayılıp aldım. bi 52 gb iniyor şu an ancak bi 35 gb de dlc ler tutuyor sanırım. bi kaç güne oynayabilir olur. paticik guild i vs var mı? dungeonlar questler beraber yapıldığında daha zevkli hale geliyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar