akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Tom's Hardware incelemesi Epic fail Bilmiyenler için bu site çok saygın bir sitedir ve genellikle oyun incelemesi yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Wolas said: Giovanni said: Abi oyunda yapraklar oynamıyor dalglar yok vs. çok statik bir grafik var rahatsız ediyor diyorlar doğru mu? şu oyunda oynamayan tek şey koşarken benim kadının koca memeleri Hah işte Archeage'de onlar öyle bir oynuyor ki tahmin edemezsin :D Karakter yarattıktan sonra oyuna girince bir süre inceledim hatta niye bu kadar fazla "oynak" yapmışlar diye, birazcık abartmışlar orda da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 asian klasik ya lineage 2'de cast ederken darkf elf bounce'unu hala hatırlarım asdsad http://i1.ytimg.com/vi/wqwjTyA3opQ/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qwjrW4Zw2y0 jolemsi, nasil bir kitleye hitap amaclanmissa artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Selamlar. Oyunda 12 kişik PVE dungeonları yapan bir guild var mı? Oyun genellikle PVP üzerine dönüyor gibi, PVE progress yapan yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 shoutlar var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Elderscrollsturk sitesinin guildi var kalabalik onlara bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ben gireyim şunların guilde bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Cooldragon said: Selamlar. Oyunda 12 kişik PVE dungeonları yapan bir guild var mı? Oyun genellikle PVP üzerine dönüyor gibi, PVE progress yapan yok gibi daha çıkmadı 12 kişilik dungeon. pvp üstüne kurulmuş bir oyun, pve bekletisiyle başlama oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Kanuni said: Elderscrollsturk sitesinin guildi var kalabalik onlara bir bak. Aynen,guild kalabalık üyeyim ben de. Gerek Guild Store gerek bilgi paylaşımı yüksek bir guild.Vet10 çoğu üye.isterseniz gl ile irtibata geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 daggerfall tarafindasiniz degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 SweetFX Giovanni said: http://tamrielfoundry.com/topic/sweetfx-elder-scrolls-online-improved-graphics-mod/ abiler şunu gördüm bi bakin bakim http://www.youtube.com/watch?v=ajR1rHboWiw Biraz önce denedim,HDR özelliği aktif edip oyuna girin. Oyunu içi enable/disable ile farkı görün bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Kanuni said: daggerfall tarafindasiniz degilmi ? Aynen Daggerfall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Daggerfall'da olanlar bir grup (guild) oluşturabilsek en azından iyi olabilirdi... Yardım falan gerektiğinde yardımlaşabiliriz diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ben de oyunu aldim arkadaslar aksam 10:30 gibi girebilecegim guild olayi olursa haberleselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ebon oynayarak her zamanki gibi cogunlugu iskalamisim. benim eski wow guildi de dagger da. neyse, single player skyrim tadinda oynuyorum zaten. guild di, insandi vs pek bir faydasi yok bana. quest geari ile her bir halt yapilabildigi icin boost ya da item twink de gerekmiyor. dolayisi ile nerde baslasam gene farketmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 BlackRose said: Madem baltalıyoruz ben de üstüme düşeni yapayım bir hesap adamı olarak; Level 50 olup Veteran XP'ye geçince şöyle bir durum var özet olarak, V2 olabilmek için 456.000 XP gerekiyo, ben V2 olunca V3 için de tam iki katı olan 912.000 yazdı XP barda. Bu da demek oluyor ki sistem eğer değişmiyorsa ilerde, V1-V10 için toplamda 233.016.000 XP gerekiyor (İKİYÜZOTUZÜÇMİLYONONALTIBİN). Şu andaki XP'nize bakıp dağılabilirsiniz... cilekroz nerdesin lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Ebonharttayım Noxus Raiders diye nerden geldiğini bilmediğim bi gültümüz var kanuni falan :p Benim ID @heraklius ekle beni ekliyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://sfx.thelazy.net/games/preset/1573/ beyler sweetFX'de şu preset atmosferik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Ama BlackRose da dahil kesinlikle Sweet FX kullanın aşırı ötesi farkediyor. En azından sharpen yapın biraz. Eski hali çamur gibi geliyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sweetfx'i herkes sevmeyebilir. zevke uygun settingi bulmak lazım yoksa çirkinleştiriyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://sfx.thelazy.net/games/game/467/ burada aşağıda birkaç değişik preset var. Colorful, realistic vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Ben nvidia nın optimize toolu ile oynuyorum extra effectler ekliyor otlar falan ne kadar etki ediyor tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Giovanni said: Ama BlackRose da dahil kesinlikle Sweet FX kullanın aşırı ötesi farkediyor. En azından sharpen yapın biraz. Eski hali çamur gibi geliyor şimdi. Beni de dahil ettiğin için teşekkür ediyorum :D Yalnız şöyle bir sorun var, 8.1 kullanıyosanız FXAA kullanarak yapacaksınız falan diyo ama yazıları berbat ediyomuş, o yan etkisi olmasaydı kesin uygulayacaktım. Beğendim görüntüleri, biraz daha canlı, kore mmosu havası katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar