Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 ben genel olarak mmo'larda hikaye anlatımına uyuz olduğum için gangren'e katılıcam bu konuda. Aptal aptal odun animasyonlarla hikaye kasıyolar. Ver sandboxu belimize belimize ya of. hikaye anlatcaksan TES6 yap 7 yap -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 (düzenlendi) Oyunda küfürü hakkeden tek şey mekanik olarak horse train hamunısk full train için 180 gün nedir lan allahlesslar. Aslında crafting daha beterde hani onu master crafter bi karakter seçip onunla bitirebiliyorsunda at lan bu herkese lazım sdf. Her classtan açıp multi train yapmak ayrı bi eziyet loading screenlerden falan fıstık. Haziran 9, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 valla ben de seviyorum questleri, bi de full voice-acting çok tatlı. horse training'e katılıyorum bu arada çok acımasız ya. hele 60/60/60 karakterden sonra yeni karakter açınca attan inip eşşeğe binmişsin gibi oluyor :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 (düzenlendi) Bu yeni eklenen bolgeler Morrowind olsun Skyrim olsun harita buyuklugu olarak orijinal oyunlara yakin seviyede mi? Yoksa cok daha mi lineer exploration acisindan? ESO guzel oyun aslinda da ben combat mekanigine hic isinamamistim. Bir de trade guild auction house olayini beceremimistim sanirim tam. Ha bir de itemlar garip gelmisti +500 stamina vs veren gibi. Itemization nasil oyunda illa raid uzerine mi. Haziran 9, 2020 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 son gelen skyrimle alakalı greymoor dlc'si sadece western skyrim ve blackreach zonelarını getirdi, yani öyle bi single player skyrim kadar content olduğunu sanmıyorum sanmıyorum diyorum çünkü ben de bitirmedim henüz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 corona zamanı bir ay plus alıp 300 cp kadar oynadım sonra bıraktım meşgul olunca. plus'sız oynanmıyor, şu an ne giresim ne güncelleyesim var. 6. traitlerimi yapıp ara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 (düzenlendi) ben şeyi sorucam. bende non-steam gold edition vardı. şimdi steam versiyonunu alsam benim gold edition + morrowind mi eklenir acaba? "Includes The Elder Scrolls Online base game and The Morrowind Chapter" diyor çünkü ama gold edition'daki dlclere hatta orada açtığım bi karakter var vs. birde eso plus cok daha ucuz. aylık 15$ fiyat çekiyor allahsızlar kendi sitelerinde. https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/36517#Link your ESO and Steam accounts in game Temmuz 1, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 (düzenlendi) Steamden ilk kez oyunu alıp, açtığın zaman sana soruyor zaten yeni bir hesap mı açmak istersin yoksa hazırda bir hesabın var mı diye? Hesabım var seçip, ESO hesabınla bağlayınca ister steam üzerinden istersen standalone client üzerinden oynayabilirsin birinden aldığın diğerinde de aktif olurken, öncesinde sahip oldukların da aynı şekilde hesabına aktarılıyor.Kısaca tek bir hesap oluyor.Ayrıca yeni standart editionda gold editionda olmayan morrowind chapterda ekleniyor. Yani kısaca dediğin gibi eso+ alıp orijinal client ile yoluna devam edebilirsin TR'de oynayanların %90'ı böyle oynuyor zaten. Bu arada eso hesabına 1 kere steam bağlayabilirsin. O yüzden daha önceden farklı bir hesap bağladıysan kontrol et o hesap üzerinden eso al. Temmuz 1, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 adamlara uyuzum ben. taa eskiden almıştım daha oyun yerin dibine sokulurken. şimdi alanlara morrowind falan veriyorlar bana zırnık koklatmadılar, insan hediye eder bir şey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Bi olayı yok ki warden vermiyorlar o chapter ile bildiğim kadarıyla yine crown ile alman lazım. Oyun da eso+ olmadan rezil olduğundan çok bir kaybın olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 (düzenlendi) Evvveettttt.. Elder Scrolls Online will turn player houses into living dioramas with NPC routines https://www.rockpapershotgun.com/2020/08/19/elder-scrolls-online-will-turn-player-houses-into-living-dioramas-with-npc-routines/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rockpapershotgun%2Fsteam+(Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%3A+Steam+RSS) Character pathing for your house will arrive with ESO’s Update 27 coming next Monday, August 24th. Ağustos 19, 2020 kizillelma tarafından düzenlendi ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 oha yani evimize npc koyup sonra şurdan şuraya yürüsün takılsın diye komut mu vericez abi bu adamlar çok iyi ya lkdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 (düzenlendi) ikinci dalga falan gelse başlarım yine. pandemi geldi kaç oyunda endgame gördüm. Ağustos 22, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 ya hala ESO oynayan varsa şunu sormak istiyorum, oyunda tam bir Daggerfall tadı yok mu yoksa bana mı öyle geliyor? özellikle şehirlerde ve ara sokaklarda öyle bir tat alıyorum, dungeonlar da labirent gibi olunca orası da nostaljik hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 her zone'da o hava yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 ESO 2021 Global Reveal Event Gates of Oblivion https://www.twitch.tv/bethesda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 oblivion çok güzel duruyor ya yeni dark-anchor eventi olarak da gates of oblivion geliyor OUUFFŞS ben bunu oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 The Elder Scrolls Online: Oblivion Is The Next Step To Adding Romance In-Game Confirms Bethesda https://www.gameinformer.com/interview/2021/01/26/the-elder-scrolls-online-oblivion-is-the-next-step-to-adding-romance-in-game Evvveettttt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) premiumsuz oynanabilen bi hale soksalar ya oyunu. pay to play diye almıştık trial çıktı. Ocak 31, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 ESO+ o kadar da kötü değil. Aylık 40 TL makul bence, diğer subs oyunlarına kıyasla. Son expansion hariç, hepsinin oynanabilir olması ve sınırsız craft malzeme bankası bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 abi evet eso'ya laf ettirmem o konuda hani sırf +10% xp veya craft bag olsa neyse, gangren'in dediği gibi tüm dlcler açılıyor bi de üstüne. fiyatı da gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 başlayasım var oyuna. Hard disk boyutunu cozersem alıcam. Daha önce skyrim oynamış birisi olarak melee düşünüdum ama vidyoları izleyince aşırı kararsızım. şimdi patiler hangi factiondalar? factionlar arası gezemıorz sanırım demi? çok karışık gelio şu aşamada pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 abi bi paticik topluluğu bişeyi yok sanırım yani varsa bi arkadaşın filan onun faction'da başla, ama bi tek cyrodiil, imperial city gibi RvRvR alanlarında farkediyor faction. yoksa herkesle dungeon, quest falan yapabiliyosun beraber, wow gibi değil (ben aldmeri dominion'dayım, long live the queen) melee range konusunda bi tavsiye veremem baya senin oynama tarzına kalmış o şahsen melee beni çok yoruyor mmorpglerde, o yüzden wow'da da eso'da da hep range oynuyorum. bence classları denedikçe bulursun sana göre olanı, çünkü baya bi kombinasyon var. şahsen magicka sorcerer ve bow/bow stamina warden favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 ilk bi güzel hypelayıp annen inc.'yi kurmuştuk baya da memberımız vardı da şimdi herkeşler dağıldı tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 bizim de vardı dragonsoul, bikaç pati de vardı burdan. geçen sene pandeminin ilk zamanı oynamıştık. işler güçler açılınca dağıldık ama harddisk aldığım için tekrar indirmeyi düşünüyorum. dungeonlar falan çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar