mardox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ok yay bulana kadar beklet sonra ona verirsin skilleri. cok zor degil olmadi bi merchanttan alabilirsin. bow la iyi giden class skillerine de verebilirsin. zaten belirli bir level sonra bir cok seye verecek kadar yetiyor skiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Su asagidaki gibi bir e-mail geldi cdkeys'ten. Ben zaten upgrade yaptigim icin gerekmiyor. Indirim ne kadar tam olarak belirtmiyo ama ilgilenen varsa discount code u gonderebilirim ozelden. Morrowind Gerci Discount code cok generic gorunuyor, belki herkes kullanabiliyordur. Bu discount mantigi nasil cdkeys'te bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 BloodBane said: Su asagidaki gibi bir e-mail geldi cdkeys'ten. Ben zaten upgrade yaptigim icin gerekmiyor. Indirim ne kadar tam olarak belirtmiyo ama ilgilenen varsa discount code u gonderebilirim ozelden. Morrowind Gerci Discount code cok generic gorunuyor, belki herkes kullanabiliyordur. Bu discount mantigi nasil cdkeys'te bilmiyorum. gönder abi, bakim ben bi. güzel düşüyosa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Dün mü, geçen gün mü ne, Kinguinde, Morrowind DLC + Discover pack ile beraber 5 tl ye satmışlar. Bizim arkadaşlar almış oynuyorlar. Fiyatı girerken yanlış yazmışlar. Alan almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 2.5 dolar düştü ya indirim kodu. 90 liraya falan geliyor şu anda. kinguinde 73 liraya var das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bu oyunda p2w yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 en p2w olmayan mmo aylık istemeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 GW2 fan boyluğu gibi olacak ama, p2w olmasa da content için hep ücret istiyor. expension hadi neyse, o GW2'de de var da, yok Fighter's Guild yok Imperial falan DLC'lerinin hepsinin ücreti var. Ha bir şey katmıyor sana çok ama sonuçta oyunda olan bir content. Hepsi paralı onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 wow olmuş aylığı 51 lira. onun yerine yeni bi dünya olur alır eğlenirim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 gw2 yola "bir kere öde" modeliyle başladı, bu oyun aylık ücretten buna geçiş yaptı. farklı durumlar. bu oyunu swtor gibi oyunlarla kıyaslamak makul olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bunda her ay subs ödemek yerine 3-6 ayda bir dlc parası ödüyosun öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bi oyuna ayda 51 lira vermek gerçekten akıl işi değil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Abi oynuyorsan vericen olay senin harcadığın zamanın kalitesini artırma, ben ESO'yu sgünde en az 2 saat oynuyordum ve çanta olayı baya rahatlatmıştı, yine totalde oynadığım saatin çanta yüzünden kaybettiğim kısmını düşündüğüm zaman ayda 51'liraya aslında baya bir kara geçmişim. Hatta açtırıcam bida morrowindi alınca plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 saatte 2 saatten, günde 2 gün oynuyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ESO Store'da cosmetic satıldığından P2W'lik bir olay yok. Sadece extra content için para ödeniyor. O da olsun artık. Single player oyunların bile dandik DLC leri için iyi paralar ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Metacritic user score'lari da bayagi dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ya gameplay olarak bi yenilik görmedim abi ben. Vvardenfell kıtası olması çok çekici geliyor ama baya oyun fiyatına expansion satıyorsan yeni dungeon, yeni map, yeni class gibi şeylerden farklı şeyler de bekliyor insan. 4v4v4 arena yeterli değil ki onun free update olarak gelmesi gerekirdi. ne bilim mesela morrowind'in great house'larının quest chain'leri dışında bi olayı var mı? oraya yeni bi gameplay öğesi katabilirler, territory control falan bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Morrowind %39 indirim yapmışlar ilgilenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Oynayan var mı aktif olarak? Ben yaklaşık 1 ay kadar önce aktive edip nightblade kasmaya başladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Ben oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Glatheros said: Ben oynuyorum. Nick nedir? Glatheros'u deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ayni ya glatheros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 bu oyunda hic quest yapmadan ilerlemek mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 leveling olarak diyosan, değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Evet mümkün. http://www.youtube.com/watch?v=r1oMds_m4P4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar