LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Yok, asıl Attrition'da pilotlar anlamsızlaşıyor. Titan çıkıp pilot öldüren kazanıyor haline geliyor oyun. Hardpoint'te titanlar genelde 1 point tutabiliyorlar, pilotlar'ın olayı artıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Oyun hakkındaki son görüşleri alim. Ses seda çıkmıyor pek sarmadı mı kimseyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Ben her gün 1-2 saat oynuyorum abi çok keyifli oyun. Giriyorsun, müthiş bir haz alıp çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Aldım, oynanışı hızlı ve eğlenceli. Memnun kaldım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sniper çok kullanışsız değil mi ya?uçarken kaçarken yakalaması çok zor pilotları.ya da ben yetersizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VsKtjwQaA5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yaaa adam biraz otur da devlet isi yap be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 obama bitirdin koskoca ülkeyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 origine girebilen var mı?2gündür online olamıyorum.hesap mı çalındı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 obama king ya. fakemiş. ama adam yine de king fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Arada topluca girip CTF oynayalım, domine edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 1 Nisan geyiğine koydukları dlc süper olmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 optimus prime dlc sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 2-3 gündür oynuyorum. çılgın zevkli lan. keşke çevremdeki herkes alsa da devamlı oynasak. ama millet cimri. daha doğrusu oyun gereksiz pahalı. ulan yap şunu 40 dolar, herkes alsın. ama yooook EA sports ille anasının şeyi yapacak fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bu arada anladığım kadarıyla yeni oyun modları ve private maçlar gelecekmiş yakın zamanda(dlc almak gerekmeden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 sabonis said: 2-3 gündür oynuyorum. çılgın zevkli lan. keşke çevremdeki herkes alsa da devamlı oynasak. ama millet cimri. daha doğrusu oyun gereksiz pahalı. ulan yap şunu 40 dolar, herkes alsın. ama yooook EA sports ille anasının şeyi yapacak fiyatı. Tam tersine iyi ki pahalı , serverlar feci fail çünkü. Şu anda bile doğru dürüst oyun oynatmıyor bi de çok daha kalabalık olsan yandık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Nedir simdi son karar ? Almali mi almamali mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bitti bile oyun, sen karar verene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Kararsizliktan degil lan, yogunluktan alamadim alsam kenarda yatcak oynayamicam diye. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Çıkalı anca 1.5 ay olmuşken hemen indirime girmiş. Satışlar pek iyi değil herhal. https://www.origin.com/en-ie/store/buy/192294/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 X360'ta oynuyorum. Oyunun content olarak eksikleri var ama core çok iyi olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ucuz bi yerden bulamıyormuyuz bu oyunu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 2-3 hafta onceki %40 a bide meksika vpn cakip 23 dolara aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 betada oynadıktan sonra bi gazla pre-order çakmıştım buna 3 ay önce, oyunu bir kere bile açmadım bi ara oynarım diye. şimdi dedim oynamam bunu ben. refund almaya kasıyorum ahahah. great gamer guarantee diye bir olayları var. ilk launchtan 24 saat içinde refund çakabiliyorsunuz ama oyunu betada oynadığım için oyun oynanmış gözüküyor ondan refund alamıyorum normalde sistemden otomatik. işte last played date feb 11, oyunun library'e eklenmesi march 13. oyuna girmedim ki görsünler abukluğu. 3 ay önce alınmış oyuna refund için uğraşıyorum, 2 saat oldu customer service'te 3.kere yönlendirdiler beni şimdi sanırım başarıcam sonunda, gizli soruları sormaya başladı ehehe aldım lan oh be 599 mexican pesomu. EA baba büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 %50 indirimde originde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar