Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konsol'da konusu var, esas burada olması gerekiyor bir türlü kimse açamadı. Oyunun çıkmasına 3 gün var da sanırım millet indirip VPN ile girmeye başlamış. Beta'dan beri çok pozitif şeyler okuyup izliyorum, var mı Lathspell'den başka oynayacak olan PC'de, çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Oyun keyifli, arada lvl 40'lar falan görüyorum, nasıl oldular anlam veremiyorum. Ben lvl 13 falanım, bu kadar çabuk lvl atlamak iyi değil bence. Map'ler çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben az önce aldım, preload başladı. sırf stryder için aldım diyebilirim.hemen açılıyor mu stryder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 meksika vpn yapınca season pass ile birlikte 100 tl ye geliyor. Alacağım bende ama avrupada çıkmasına 3 gün var daha sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 evet holayla 100tlye denk geliyor, season passle birlikte.3 gün var çıkmasına ama 50 gb download var.onu göz önünde bulundurarak al bağlantın çok hızlı değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Beyler bunu alacak mısınız? Benim arkadaşlar oynamayacak bunu. Oynarız diyosanız ben de alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Ben aldim, aksama download ederim de millet nasil oynamaya baslamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 deluxe edition çıkarmışlar ya, supporta sorup benim standard pre-orderı iptal edeyim de onu alayım bari. 17 lira fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Nasıl alıyorsunuz ya? Meksika vpninden çıkıp login olduktan sonra kredi kartıyla check out dersem başka bir ödeme metodu seçin deyip hata veriyor. Uyuz oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Hola ile oyunu site üzerinden ekliyorsun chart'a, ödemeye kadar geliyorsun, hola'yı kapatıp paypal'e yönlendiriyorsun, oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sorun paypalmış. Paypalsız olmuyor. Hallettim şimdi, sağol. Titana akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 hehe benimde yariya geldi preload, bitsin vpn ile gireyim kosturayim ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 şu rusçu sitesinde standard edition 34$'mış. paypal geçiyormuş http://yuplay.ru/product/14684008/ http://linustechtips.com/main/topic/125544-global-titanfall-pc-version-for-3378-%E2%82%AC23/ meksika origin'de 38$ gerçi macera aramak isteyenler yukarıdaki linkten alabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 sign in kısmında holayı kapatırsam kafayı yiyordu; kapatmadan paypal ile aldım sorun olmadı. teşekkürler hola; adresi meksikadan bi yer seçin 5tl daha ucuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 mechli kolof olduğu için pozitif şeyler okuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Dinozor eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eWbvXB85BZc http://www.youtube.com/watch?v=UTA0XsPetEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 benim 499 pesoluk standard pre-order'ı iptal ettim. paypalla almıştım, refund'ı 15 dkda yaptılar. digital deluxe aldım, 7.5$ fark verip. 599 peso 45.31$'a falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 download bitti, vpnle girsem mi girmesem mi çok kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gir EA hesabı gitse nolur gitmese nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Xenus said: benim 499 pesoluk standard pre-order'ı iptal ettim. paypalla almıştım, refund'ı 15 dkda yaptılar. digital deluxe aldım, 7.5$ fark verip. 599 peso 45.31$'a falan geldi. sunu yapinca, haci sen ne ayaksin meksika'dan almis gozukuyorsun falan demiyorlar di mi? bi de ben alali baya oldu hala refund edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 originde hic bisey olmaz. ben originin icinden hindistandan satın almıstım onda bile bisey olmamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Site uzerinden chat yoluyla mi iptal ediyoruz? Bi de iptal ederken meksika icin hola falan acmaya gerek var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 reddite gore bidaha originden yenı oyun alamıyormusuz ileride bi kere meksikadan alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gamer-market'ten aldım, sagolsunlar dakikasında keyim geldi ve origine sıkıntısız ekledim http://www.gamer-market.com/titanfall-orjinal-cdkey.html fiyat oldukca iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar