inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=A4vE_vpkr90 http://www.theverge.com/2014/3/4/5470408/doc-brown-tony-hawk-show-off-huvr-real-life-hoverboard http://huvrtech.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Şaka mı lan bu sitesi falan var. WAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Gerçek, açmaya geliyordum konuyu şimdi.. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 malesef gercek degil golgelere bakarsaniz vinci gorebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 montaj oldugunu hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Umuyorum gerçek değildir , zira gerçekse alamayacağım ve kullanamayacağım ve sadece bakıp 'lan benimde olsa da şöyle iki tur dönsek' diyeceğim bir alet olarak kalır. 387 milyon dolar falandır tanesi varsa eğer ama yine sanmıyorum gerçek olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yeni back to the future'lar için viral olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bunun gerçek olduğunu düşünen cahillere fizik 1 dersi almalarını öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 buna inananların kafasına sıçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Amaç ne onu merak ettim asıl ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 amac deil arac zaten.. felsefemide yaptım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Varsayalım ki herşey gerçek 3:08 ne amk havaya ayak sürtüp hız kazanmak? OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ad3m said: Varsayalım ki herşey gerçek 3:08 ne amk havaya ayak sürtüp hız kazanmak? OK. ahaha ben izlemedim bile, direk viral dedim thumbnail'a bakarak. ama şöyle bir sahne varsa inanılmaz hsdafuasdufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gerçek beyler sondaki gitar çalan kadın teyzem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 teyzemin kızı olur anca pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ad3m said: Varsayalım ki herşey gerçek 3:08 ne amk havaya ayak sürtüp hız kazanmak? OK. yan taraflara sensör koymuşlardır. ayak geçtiğinde manyetik alan kullanılarak momentum kazandırılır. off. süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yakınından geçen her nesne sonra noss açtırır cihaza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3.28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://stoneyroads.com/media/hoverboard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 dec 2014 ü beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 film vardı skateboard kid. imdb de 3 puan almış. ne güzel filmdi halbuki. http://cdn.dealsdirect.net/m/products/210/37210/1/product1_37210_600x600.jpg?file=The+Skateboard+Kid+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gerçekliği tartışılmış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bu arada adamlarin facebook sayfasinda soyle bisey yazmis sirketten biri; said: Thanks for all your enthusiastic responses! We've received a lot of emails and comments, so we'd like to address the most popular questions: 1) Yes! This is real! We look forward to showing you just how real The HUVr is with a series of public live events coming soon to major US cities. 2) Yes! It is safe! Your safety is our highest concern. We wouldn't release a product that wasn't rigorously tested to the highest industry standards. When used properly, The HUVr is actually safer than riding a bike! 3) Pre-orders will be available within the month and we hope to ship in December of 2014. Yes, we will ship internationally! 4) We're working with the manufacturer to bring the price point down to something everyone can afford. Based on your excitement, it's looking like we can get there! 5) Yes, it's as fun to ride as it looks! -The HUVr Team Yine de pek inanamadim cunku video'daki hareketler baya baya alakasiz gibi. Boyle tepelerinden iple asili gibi hareket ediyor board ustundeki tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Olm 1 nisana hazırlık yapıyorlar, inanmayın şöyle antiscientific şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tony hawk yaşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar