jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 pasaport için yaşı tutmuyor kızın nasıl gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 velisinden izin alsın gelsin abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 "roket adam" said: GERGE said: Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. Ahahahahahah, aynen katılıyorum. ağır olmuş biraz, daha doğrusu ülkesinin durumunu bilen türk mantığıyla norveçlinin yerine düşünmüşsün. oralardaki insanların hepsi her gördükleri türk'e sand nigger gözüyle bakmıyorlar. hele bazı avrupa ülkelerinde öyle türkler var ki, sosyal sınıfı yüksek tipi görünüşü düzgün bir türk gördüklerinde türk olduğunu anlayamayabiliyorlar. tabi bunlar bin türlü ihtimalden bi tanesi dediğin gibi de olabilir aileye bağlı olarak ama iyi örneklerini gördüğüm için böyle bi açıklama yapma gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 GERGE said: Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. Abi bu Gergenin accsi mi hacklendi. NErde duygusal bi o kadarda dürüst güzel insan Gerge nerde bu maço davranışlar. Yakında en iyi kürt ölü kürt diye topik açar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bu arada norveçli kız haftalık cep harçlığıyla 2 defa türkiyeye tqatile gelir döner lan. Part time mc donalds açlışanı 2500 euro alıyo anasınıs atıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Çalış para biriktir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kiz kardes konusunda boyleydim hep, benim de kiz kardesim var yani. Hatta hayatimda sadece bir kere kavga ettim, ortaokuldaydim sanirim ve kardesimi aglatan birini dovmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sert abi Gerge :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 GERGE said: Kiz kardes konusunda boyleydim hep, benim de kiz kardesim var yani. Abi şuraya biri bizimde anamız bacımız var yabancı olsakta yapğıştırmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 alakasız ama haber vardı geçen gün, norveçte her 10 kadından 1 i tecavüz e uğruyor diye. çabuk kızı kap getir buraya yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 caps istememiş kimse lol yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 onu geçtim nasıl tanıştın diye de sormamış kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 BonePART said: GERGE said: Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. Abi bu Gergenin accsi mi hacklendi. NErde duygusal bi o kadarda dürüst güzel insan Gerge nerde bu maço davranışlar. Yakında en iyi kürt ölü kürt diye topik açar diye korkuyorum. bunu bu üye yazmış olamaz başlığına bakıyorum sandım bir an. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 GERGE said: Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. GERGE said: Kiz kardes konusunda boyleydim hep, benim de kiz kardesim var yani. Hatta hayatimda sadece bir kere kavga ettim, ortaokuldaydim sanirim ve kardesimi aglatan birini dovmustum. http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2012/01/Bakunin-V-4.0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kızın haberi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 O gelsin buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 niye hep erkek gidiyor kız gelsin amq hem, lan ne çabuk aşık oluyorsunuz mimiklerini, gözündeki canlılığı görmeden hayatta aşık olamam kimseye anlayamazsınız.. sdf ha burası pati pardon kızın ayak parmağını göstersek bobreğini satıp kıza gidecek epey insan var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 internetten bi kıza vurdum diye okudum lan başta afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Jaeger'in bilinçaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 oha ben sizi hep aynı adam zannediyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 olm ne alakası var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 internetten kıza vurulmak nedir ya bi de hayal falan kurmus sdfkjş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Saeros said: legali said: evdeki dertlerle beraber evlerdeki dertlerden dolayı kız senin için bi kaçış yolu olmuş, önce o dertlerini çöz bi de 15-16 yaşındaki kıza vurulmak nedir ya hayret bişey sen yüce cumhurbaşkanımıza laf mı ediyorsun ha? http://cdn1.haberdar.com/haberler/hayrunnisa-gul-abdullah-beyle-gizlice-agladik-2l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 o vurulmamış himayesi altına almış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar