Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetten bir kıza vuruldum

legali

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

GERGE said:

Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye.

Ahahahahahah, aynen katılıyorum.

ağır olmuş biraz, daha doğrusu ülkesinin durumunu bilen türk mantığıyla norveçlinin yerine düşünmüşsün.

oralardaki insanların hepsi her gördükleri türk'e sand nigger gözüyle bakmıyorlar. hele bazı avrupa ülkelerinde öyle türkler var ki, sosyal sınıfı yüksek tipi görünüşü düzgün bir türk gördüklerinde türk olduğunu anlayamayabiliyorlar.

tabi bunlar bin türlü ihtimalden bi tanesi dediğin gibi de olabilir aileye bağlı olarak ama iyi örneklerini gördüğüm için böyle bi açıklama yapma gereği duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye.

Abi bu Gergenin accsi mi hacklendi. NErde duygusal bi o kadarda dürüst güzel insan Gerge nerde bu maço davranışlar. Yakında en iyi kürt ölü kürt diye topik açar diye korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

GERGE said:

Abi bu Gergenin accsi mi hacklendi. NErde duygusal bi o kadarda dürüst güzel insan Gerge nerde bu maço davranışlar. Yakında en iyi kürt ölü kürt diye topik açar diye korkuyorum.

bunu bu üye yazmış olamaz başlığına bakıyorum sandım bir an. ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

GERGE said:

Kiz kardes konusunda boyleydim hep, benim de kiz kardesim var yani. Hatta hayatimda sadece bir kere kavga ettim, ortaokuldaydim sanirim ve kardesimi aglatan birini dovmustum.

http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2012/01/Bakunin-V-4.0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

niye hep erkek gidiyor kız gelsin amq
hem, lan ne çabuk aşık oluyorsunuz mimiklerini, gözündeki canlılığı görmeden hayatta aşık olamam kimseye anlayamazsınız.. sdf
ha burası pati pardon kızın ayak parmağını göstersek bobreğini satıp kıza gidecek epey insan var burada
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

legali said:

evdeki dertlerle beraber

evlerdeki dertlerden dolayı kız senin için bi kaçış yolu olmuş, önce o dertlerini çöz

bi de 15-16 yaşındaki kıza vurulmak nedir ya hayret bişey

sen yüce cumhurbaşkanımıza laf mı ediyorsun ha?

http://cdn1.haberdar.com/haberler/hayrunnisa-gul-abdullah-beyle-gizlice-agladik-2l.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...