Ulgio Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Selam arkadaşlar, dün akşam noyanla karşılaştım yengeç barın oradaki yokuştan aşağı iniyordu.Bir sarıldık falan, ev arıyormuş moda taraflarında teras katı diyor 2+1. Ayrıca patiden banım açılsın yauuw dedi.Ondan sonra taksime aktı kendisi. Bu da böyle bir enstantaneydi işte.Samurai gibi giyinmişti valla tarzı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 so fucking WHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 vallaha biz noyanıözleidk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 "roket adam" said: so fucking WHAT why mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 o babacuuuma dedikleri laflardan sonra gelmesin lütfen geri. o kadar bel altı vurulur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 en banler acıldı nice yiğitlerin. noyanın da gelmesini isterim renkli kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ayak üstü sıkmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bana konuyu verin lan aradım bulamadım nerede ne demiş? Ben elçiyim abi, söyledim yani. Yalnız yolda noyaan noyzura diye bağırmam efsaneydi, clash of the titans gibiydi; RAMSESII vs NOYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 selam söylemedi mi. ayıp etmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 http://static.fjcdn.com/pictures/How+Interesting_5946f5_3160734.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 HakkiYendi said: o babacuuuma dedikleri laflardan sonra gelmesin lütfen geri. o kadar bel altı vurulur mu lan Ne demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 acin adamin banini. cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 biz banlatmadık sizi kiklettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 gelsin ya wotlar yazsın gene spiritüel ve mistik skimsonik zırvalar anlatsın, ama arada etrafındaki karılardan caps koysun, yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Yok giderken baya şov yaptıydı ne gelcem forumunuzu da alın falan filan bik bik.Gelmesin işte ne güzel bence çok güzel forum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 söyle abi açılıversin ban nolcak yaa dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 azalarak bitmişi. şimdi adamı canlandırmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 olm adamın kızına mızına laf ettiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ya bende aylardır noyanı düşünüyodum. acaba nerde ne yapıyo iyimi, evinden memnunmu falan diye. çok sağol gerçekten bu bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 HakkiYendi said: o babacuuuma dedikleri laflardan sonra gelmesin lütfen geri. o kadar bel altı vurulur mu lan nedemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kermit sarkazm yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 chrome da captain obvious olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ne demiş merak ettim bir hayır sever linklesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 allah razı olsun kardeş bilgilendirme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar