paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 uProxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 NSA proxy falan yapsalarmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 (tu)(tu) ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 di said: NSA proxy falan yapsalarmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 TIB'in VPN'sini kullanırım bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GERGE said: TIB'in VPN'sini kullanırım bunun yerine. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 GERGE said: TIB'in VPN'sini kullanırım bunun yerine.neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gerge google düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 böyle bir proxynin masum olduğunu düşünemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 İçinde büyük ihtimalle Google internet geçmişini öteki servisleriyle paylaşacaktır yazacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 e vpn mantığına ters degıl mı o? kendiyle çelişen bişi yapmazlar herhalde? ama ne yapar mesela, anonim kullanıcı olarak nerelere kaç kere tıklandığını kaydedebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Belki anonimite için değil de, yasaklı sitelere girmek için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Maillerimi RTE'den ziyade Obama'nın okumasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 obama forwardlarsa nabıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Maalesef Google' nin bu tarz bir şey yapması Google'dan başka kimsenin işine yaramaz. Ben devletten gizli takılacağım diye kullanacağım ama bir sıkıntı olduğunda devlet seni de kapatırım ver bilgileri dediğinde Google tıpış tıpış verecek zaten bir çok ülkede resmi olarak iş yapan bir firma olduğundan devlet ya da mahkeme kararına uyup vermek zorunda kalacak.. Hem de benim tüm bilgilerimi bana yararı olmayan bir servis karşılığında kullanacak. Tek taraflı bir alış veriş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yakında ülkemizden vpn patlaması olacak gibi. google ticari amaçlı kullanır ki dert değil bence. benim merak ettiğim underground bir tc interneti olacak mı ? olacaksa nasıl olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yabış yabış olacak tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ghaldszar said: Maalesef Google' nin bu tarz bir şey yapması Google'dan başka kimsenin işine yaramaz. Ben devletten gizli takılacağım diye kullanacağım ama bir sıkıntı olduğunda devlet seni de kapatırım ver bilgileri dediğinde Google tıpış tıpış verecek zaten bir çok ülkede resmi olarak iş yapan bir firma olduğundan devlet ya da mahkeme kararına uyup vermek zorunda kalacak.. Hem de benim tüm bilgilerimi bana yararı olmayan bir servis karşılığında kullanacak. Tek taraflı bir alış veriş bu. he google'ı kapatabilirler de sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kapatılamayan google yoktur, az tayyip vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ghaldszar said: bir sıkıntı olduğunda devlet seni de kapatırım ver bilgileri dediğinde Google tıpış tıpış verecek zaten buna nasıl bu kadar emin oluyorsun? google tc'den bir çok talep geldiğini ve hiç birinde bilgi vermediğini açıklamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 xaty said: buna nasıl bu kadar emin oluyorsun? google tc'den bir çok talep geldiğini ve hiç birinde bilgi vermediğini açıklamıştı. 1) youtube videolarini bile "hukumet istegi uzerine silinmistir" yaziyosa sence google search icin ne yapmaz? 2) bilgi vermedigine nasil bu kadar emin oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bilgi verdiğinde yazıyorlar, diğer ülkeler için yazıp tr için hiç bir şey vermedik demezler öyle olsa kaldırılan videolar youtube kurallarına aykırı. talebi hükümet yapmış olabilir, ama kişi de yapmış olabilir. kurallara aykırı olduktan sonra şikayetçinin kim olduğu hiç önemli değil. bir de içerik kaldırmakla bilgi vermek farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 xetraynex said: youtube videolarini bile "hukumet istegi uzerine silinmistir" yaziyosa sence google search icin ne yapmaz? hangi videoda var bu. merak ettim link varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/yasa-onaylanmadan-youtubea-sansur-453698/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 işte o fotoğraf her tarafta dolaşıyor ama link bulamadım ben videonun aslına daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar