mortheria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 video koyamamak çözücem ama bekleyin az yaptım sorun http S deymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Başındaki https'i http yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahahahdsgsdgfsdfsdfsdfd rekorlar kaç patide. 78 benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi çok güldüm ben gece gece ya. yatıyorum iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 millet blogunun reklamını yapmak için şekilden şekle giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 viral mi acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kojiroh said: Başındaki https'i http yap Müzik bölümünden buldum bende çözümü sağolun genede. Araştırıyım az niye böyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gD-nzHy2DdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Oyun çok kötü, yorumum gözüksün diye 1 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 anlamadım şimdi bu cidden milyon kere indirilmişmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 roketli adam versiyonu vardı bunun facebookta. ilk facebook oyunlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tırt, pc ps4 varken sene 2014 millet bunlarımı oynuyo aksfosafokasfkofskoasfkosfkosfko sg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi sıçarken oynama oynu işte kızlar oynuyo bu tip şeleri bide çok çılgın gamerım ben diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bi dota kadar kızdıramaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oha açık mert korkusuz söylediği fiyatlar doğrumu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 reklam kokan hareketler ya videoyla şimdi ünlü oldu videodaki kişi facebookta herkes paylaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bi dakka paralımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 paralı diil adam adsense koymuş günde 50k kazanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 50'yi geçemedim henüz. 60 70 kere oynadım heralde. bu tarz sinir ve uyuz eden oyunlar, özellikle de başkalarının da oynadığını bildiğiniz zaman (misal candy crush) daha çok oynamaya teşvik ediyor sizi bence. basit ve mantıklı bir konsept. vine videolarında falan da baya fenomen haline gelmiş bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 rakama taktiysaniz forumun testis gectigi hayday, candy saga ve turevleri gunde yarim milyondan fazla para topluyor, gunaydin. asil mesele bu oyun game tutorial kivaminda bir sey zaten ve ayni konseptte su ana kadar on bin milyon tane oyun cikmis ve listelere giremeden curuyup gitmistir bu da cikip hic esamesi okunmamis bir baska app adam iki uc ay sonra ne yaptiysa, ne olduysa bir anda zirveye oynuyor esek yukuyle tanitima odule featured listelere cikmalarina karsin super hexagon 1m, badlands 7-8m indiriyi anca yakalayabilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Baştaki videonun reklam olduğunu anlamadıysanız size kötü haberlerim var. Ayrıca adamlar sitelerinin reklamını yapmış çekmişler youtube'a yüklemişler, ama adamların yaptığı işi eleman almış "günde 1 bir süper video izle eke eke" gibisinden sayfasına yüklemiş. Youtube'un yarısı bizimkilerin yarattığı çöp duplicate'lerle dolu lan. Ölelim lütfen kurtulsunlar bizden. İnternette ruslardan daha kötüyüz, googleplay başlığını görünce iyice nefret ettim zaten sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 op tanıtıma bayıldım asuhdıasdhasd çok içten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Abi günde 50K kazanıldığını nereden biliyoruz ki? Adsense muhabbeti tıklandığı zaman para kazandıran bir şey değil mi? Durmasından para alınmıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 alınıyor. görülme, tık, indirilme diye 3 farklı zımbırtısı var. hepsinin getirisi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Vay ameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar