Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 axedice said: Şu oyunun bana en büyük katkısı hd de gereksiz yer kaplayan bi sürü şeyi silmem oldu. Teşekkürler bethesda. http://collegeappwizard.com/wp-content/uploads/2012/06/new-wizard.png senin bi de uninstall wizard classı masterpiecein vardı dimi o aklıma geldi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 hala bal foyene gecemedim ben takildim kaldim :( dunde beridir o ekrandayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Sparkcaster said: neden konsollar oyunculuğun kanseri temalı video http://www.youtube.com/watch?v=fTpYS-65wxc&feature=youtu.be ahahahahah efsane abi. bide mail atıyolar hala utanmadan rekor kıracağız falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kaldırmışlar üstteki videoyu :( ulan key dağıtmadığınız adam kalmadı, basın için nda kalktı neyin kafasında bu adamlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oyunun ne kadar mükemmel olduğunu gösterdiği için, haksız rekabet olur diye çekmişler abi videoyu. combat sisteminin ne kadar dinamik olduğunu gösteriyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 at 17200 gold!!! go go imperial edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bilerek videoları vs. kaldırıyorlar ki süpriz olsun preorder yapan kitleye asdasd. küçük süprizler yapacak developerlar size: verin 45, 60, 90 - CE alın geri kalmayın. http://static.fjcdn.com/gifs/No+tears+only+dreams_3c418a_3973805.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 pre-order yapan adamın twitch vs izlediğinde cayacağını mı sanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yemek yiyip geldim oyundan düşmüş. bir karakteri load etme 5 dakika olur mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 pre-order yapanları etkiler diye değil pre-order yapabilitesi olanları etkiler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi betada beyenip pre order verenlerinde yarısı bir ay sonunda bırakır zaten farke tmez heriflerin yaptıgı çok küçük hesap. Ve konsolcuları almak asıl sadece konsolu olan adam için bu oyun güzel sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 daggerfall'da oynayan kimler var? nick Lulu Bell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 biz dark elf actik tekrar ama ben bir turlu bal foyene giremiyorum. norn da girmedi simdi dark elfle beklemedeyim ayni loadingde arkadas girdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oyun MMO olarak baktığında kötü. ama onun dışında hikayesi var, etraf güzel, klasik Elder Scrolls muhabbeti devam etmiş. PS4 ve Xbox için gayet satacaktır bu oyun. Haa ama ne var..aylık para alıyorlar oyuna. o kötü. pek aylık para ödenecek oyun olmamış gibi. end game ve pvp görmedi ama daha buradaki kimse. beleş hafta işte. yapacak daha iyi birşeyiniz yoksa oturup oynayın. en kötü hikayeyi görürsünüz. güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu nedir abi oyunu beğenenlere bir küfür etmediğiniz kalmış. Ben şimdi başlasam küfür etmeye olur mu yani. Fikrini söyle beğenmedim de. Alınmaz de. Çok kötü de. Ne diye alanlara hakaret ediyorsun? Batıyor mu birinin bir şeyden zevk alması sana? Mis gibi oyun valla. Gw2, gw2 diyorsunuz oynadım 4 ayda bitirdim napayım ultimate dominator title'ı alacam diye hayatımımı bırakayım? Güzeldi oynadım bitti, canım isterse tekrar açarım oynarım bir ara öyle bir tat gw2. Animasyonlar kötü? Ben açtım two-handed mace tutan dragonknight, yok olmamış bu vurma efektini düzeltsinler oynarım dedim gittim sorcerer açtım. Eşşek gibi de güzel animasyonları. Negate Magic, Crystal Fragments(morphlu olan), Mage Fury, Lightning Form, Wall of Fire hepsi de vaaay annnasını diye attığım büyüler. Ya arkadaş bir insan kötüler de, kötülemeyi kendine misyon edinir mi? Bunun üzerinden beslenir mi, aynı şeyi sevenlere hakaret eder mi? Böyle bir şey var mı ya? Şu başımızdakini geçtiniz bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yaaaa denoyla aynı gruptayız ama birbirimizi göremiyoruz instance değiştirme olayı falan varsa onu da bulamadık sadece altında görünmez olduğumuz bir ok var birbirimizin üzerinde o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Party penceresini açıp, arkadaşınızın isminin üstüne sağ tıkaldıktan sonra "travel to freind" tarzı bir seçenek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 @CrescentEU biz onlara Hater diyoruz kısaca. Çok takma kafana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Abbooo ciddiye alanlar varmis ya onlari :( Abi sen bak keyfine iki sayfa ilerleyince geciyor gidiyor sonra tekrar ayni yazacaklar onlarida iki sayfa sonra unutcan sonra tekrar yazacaklar boyle gitcek bi sure sonra bayip birakirlar dert etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Oyun dunyanin en kotu oyunu degil. Sadece hic iyi bir oyun degil. Sizofren, arada kalmis, Skyrim'i alanlara kilitleriz bu urunu havasiyla yapilmis...cogunuzun dedigi gibi ilk ay satislarini "basari" olarak gostermeye can atiyorlar. Ben sahsen artwork ve muzik ekibine yuksek not verir, geri kalan hersey fena derdim. Eldeki dandik hero engine ile "ortam namina" baya birseyler basarmislar...Swtor ile kiyaslayasim var ama, malesef dogru olmaz. Swtor jelibon/comic style yapildiydi, sebebi o donemde en cok para getiren Starwars urunu Clone Wars cizgi serisi idi..ne film projesi vardi ne baska bisi.. Onu bile sacma sapan basaramamisti sanat ekibi. Burada en azindan mekanlar ve atmosfer derli toplu, gercekcilik adina elde ki motorla baya bir noktaya getirilmis. Ha, Zirh tasarimlari gercekci, ama TES'e ozel degil (ki bu cok buyuk eksi not..hangi zirh hangi irk'a ait anlasilmiyor). Lore'a uyumlu degil malesef artwork (ne uyumlu ki zaten), ama TES oldugunu bir kenara birakirsak, tatli mekanlar var. Ote yandan Sanat ekibide bir yere kadar gelebilmis, adam akilli spell effect yok oyunda yani..GW2 su oyunu kahvalti niyetine yer bu konularda. Paket olarak baktiginda iste o bile yetemiyor. Cunku animasyon ve fizik namina hicbirsey yok. Baya kotu. Isin aci tarafi halen kotu. 1 ay oncemiydi yazmistim beta sonrasi, bu fizik ve combat dandikligini nah duzeltirler release e bu kadar az kala diye... ayni tas ayni hamam. f2p olsa oynarim, bana giren cikan birsey olmaz. GW2 gibi b2p olsa, ve yalniz oynamicaksam 1-2 kez dusunurdum ama oynayabilirdim..dungeon ve pvp'de kanser olup rage quit atardim en kotu. su fiyat politikasi ile; lol no. reampage said: eq next ne zaman çıkar ? ben onu bekliyorum artık. Wildstar wow dediğiniz için. Bu enteresan isler vaad ediyor. Artwork'de tahammul edebilecegim jelibon sinirlari icinde..birde Voxel Terrain olayi baya yenilikci. Bende takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 GwindonSurion said: yaaaa denoyla aynı gruptayız ama birbirimizi göremiyoruz instance değiştirme olayı falan varsa onu da bulamadık sadece altında görünmez olduğumuz bir ok var birbirimizin üzerinde o kadar biz bıngıdakla dün onu yarım saat sonra çözdük. çözdük dediğim çözmedik düzeldi kendiliğinde. travel to player falan hakgetire. kimse bilmiyor nasıl düzeleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 travel diyorsun buyu yapiyor bekliyorsun ekran karariyor onun instance dunyasina gidiyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 o bize 40 kere oldu ama hala göremedik birbirimizi. sonra durduk yere görebildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kermit said: o bize 40 kere oldu ama hala göremedik birbirimizi. sonra durduk yere görebildik onun sebebi geliştirdikleri akıllı instance sisteminin aklının karışık olması. ileride düzeltirler tahmin ediyorum ama uzun loading süreleri, travel to player olayının tam çalışmamasının sebebi doğru instance seçmeye çalışması ve bunun süresinin uzun olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar