reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ben anlamadım oyun iyi mi kötü mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pingimizi görmenin bir yolu var mı? ben abilityler ciddi gecikme hissediyorum. mesela mob special ability başlatıyor, geri çekiyorum yine de 5 adım öteden vuruyor falan, benimkilerde sanki gecikmeli vuruyor. swtor'daki gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Var mi parti fln ben kedi actim birtane pamuk koydum nicki de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Eyvah, combat ve fizik halen ayni..en azindan tatli mekan ve muziklerin tadini cikartin, W,E,F tuslarinizi yaglamayi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Karakter yarat dedim ligin de takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 evet.girmiyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kapatın açın deneyin biraz bekletiyor loading ekranları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Karakter yaratip oyuna girmesi bende 8-9 dk kadar surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Gecen beta'da da olmustu, ozellikle 2ci gunde, kapayip acmayi deneyin..yata ittirin azicik 2-5dk ye giriyordu..ama sonrasinda bir error231312 ile cogu oyuncu giremez hale gelmisti. Fixledik demislerdi 3 kere daha olmustu eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 45 dakika gitti beta 19.00 da açılıyor yazıyodu başlıkta pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 skyrim v1.5 gibi bu ne yahu. p2p yerine gw2 gibi gelseymiş oynanırmış. aylık para vermeye değmez ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ARKADAŞLAR GELDİM İSMİM TEYFİK MUĞLA'DAN KATILIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 opın beta mı bu? yarın deniyim öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ya hiç Dunmer oynayan yok mu? Ben açtım da oyuna girmek için bekliyorum öyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 MrLevie said: opın beta mı bu? yarın deniyim öyleyse. open degil ama curse bedava beta veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 MrLevie said: opın beta mı bu? yarın deniyim öyleyse. 37gb download var, ona göre. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 of resmen bandwith israfı çıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Welcome to the hype train, we got fun and games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 insanlar oyunu betada deniyor diye hype mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sam said: 37gb download var, ona göre. :p tahmin etmiştim ama ohannes... neyse temizlik yapayım bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya o kadar da kötü değil ha oyun abartıldığı kadar. kırpılmış skyrim işte hsfjksah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 indirmeye başladım bende akşam yatmadan bakarım 1 saat felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yok lan zaten çıkınca para vermemek için deniyoruz ehe, toplasan 2 sayfa bilgi yok oyun hakkında lol öle körlemesine oyun mu alınır, hani kazara iyi bişi bile çıksa en az 1-3 ay beklemek lazım çıkıştan sonra bi ne var ne yok yazsın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 MrLevie said: tahmin etmiştim ama ohannes... neyse temizlik yapayım bari biraz. 50-60gb boş yer ile başla yoksa hata verip siliyor installation dosyalarını filan, yaşadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tamamdır 70gb yer açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar