-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ortalamanın üstünde bir türk işi olmuş. durex faktörünün etkisi var herhalde, http://www.youtube.com/watch?v=okK6BsE0dfs
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 biraz dear penis'ten esinlenilmiş ama güzel lel
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sene olmus 2014 hala otuzbir komikligi.
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yok bu böyle olmıcak. ben aquila'nın modluktan alınması için white house a petition açıyorum. naptık biz sana aquila? eğlence gelişecek güçlenecek dediğin zaman oyları aldın, bizler seni beğendik ettik, belediye başkanlığından geldin... sonra bi baktık sen bi değiştin, eğlence bölümü kesmemeye başladı daha bi hit alan bölüme geçmek için önüne gelen herşeye muhalefet olmaya başladın, beni buraya getiren kişilerden alıyorum bu gücü dedin, memeleri sizden öğrenecek değiliz dedin, şurda 2 tane meme için verdiğimizi sandığın eylemi aslında "arkadaş mesele 2 tane meme değil sen daha hala anlamadın mı?" kampanyasına dönüştüren bizlere karşı aldığın bu tavır nedir? unutma akila. artık nickini bile yazmayacağım. hileyle gelen darbeyle gider. YOKMU LAN Bİ HACKER FORUMDA?
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Everything that has a beginning has an end
moncici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Buna gulenler zamaninda kizsiz adama da gulmustu,
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Diğer topikte de söylenmişti o kız bu herife vermez. Saçma olmuş.
Öne çıkan mesajlar