PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ahaha ilk denemede ben de kayaların üzerine düşüp dikkatlice inmiştim sonra gıdım hp ile sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 mastermind icin varmı crew ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1kFDc5H0RT0 uu babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Story Mode'da Federa Bureau görevini yaparken online da da login olurken oyun loading ekranında takılıp kalıyor. 2-3 saat bıraktım belki bir şekilde load eder diye ama nafile. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 grass qualityi normal'e getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 fazla taramalardan kaçın der gibi dedin adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 x box 360 da oynamıştım oyunu ilk çıktığında, şimdi PC de ne kadar rahat oynaması sdf. GTA online da sardı baya. ama oyun arada çöküyor. Bazen 1 saat bazen 20 dakka bazen 3 saat sonra kapanıyor ama illa çöküyor. Exited unexpectedly diyor sadece bide. Single da da Online da da oluyor direk. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 xieon said: Story Mode'da Federa Bureau görevini yaparken online da da login olurken oyun loading ekranında takılıp kalıyor. 2-3 saat bıraktım belki bir şekilde load eder diye ama nafile. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? bende de bazen bunu yapıyor. Alt+tab yapıp tekrar oyuna dönünce bi anda açılıyor. Çözemedim neden yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 maalesef bunlar da çözüm olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 maalesef bunlar da çözüm olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ya online'la ilgili bi' şey sorucam. ilk heist'i tamamladım leader olarak. lester arayıp ikinciyi söylüyor. eve gidip planlama odasına girince de ikinciye başlamak istiyor musun falan diyor. ilk heist'i farmlamak için sırayla hepsini tamamlamak mı gerek lider olarak, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 abim misafirim de bu aksam. az once online modu oynuyordu. birisi ayni crewdaniz insene arabadan diyip arabadan inince oldurmus. hanginiz lan o? asfdasfdasfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Cokomantis said: ya online'la ilgili bi' şey sorucam. ilk heist'i tamamladım leader olarak. lester arayıp ikinciyi söylüyor. eve gidip planlama odasına girince de ikinciye başlamak istiyor musun falan diyor. ilk heist'i farmlamak için sırayla hepsini tamamlamak mı gerek lider olarak, nedir? Hepsini tamamlyınca Replay Heist opsiyonun oluyor. Ama lider olarak tamamlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Catze said: Cokomantis said: ya online'la ilgili bi' şey sorucam. ilk heist'i tamamladım leader olarak. lester arayıp ikinciyi söylüyor. eve gidip planlama odasına girince de ikinciye başlamak istiyor musun falan diyor. ilk heist'i farmlamak için sırayla hepsini tamamlamak mı gerek lider olarak, nedir? Hepsini tamamlyınca Replay Heist opsiyonun oluyor. Ama lider olarak tamamlamaya gerek yok. tenks (tu) bi 3-4 saattir online'dayım, beynim sulandı artık. sahilde 2 tane pk gördüm haritadan. kilometrelerce öteden düştüm peşlerine. bi tanesini uzaktan sniper'la indirdim, öbürü arabanın arkasına saklanıp ufacık bi yerden vurdu beni. sonra reslenince ben bunu vurdum falan derken 4-5 kişi manual deathmatch yaptık orda. en sonunda bi baktım ben kalmışım bu ikisine karşı. passive mode'u açıp arabaya binecekken arabamı uçurdular. sahil de biraz kayalık bi uçurumun altında olduğu için medeniyete gidene kadar baya bi koşup yüzmem gerekti. tam uo'da bilmediği dungeon'da/mezarda ölünce şehre koşan noob hayalet gibi oldum lan, gençliğime döndüm resmen asgdfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 araba ile dolanırken helikopterli pk havaya uçurmasından sonra reslenip sniper ile headshot çekmek inanılmaz keyif verdi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 heli ile deathmatch denk geldi geçende. millet launcher ile kitlenip gömüyo ben tuşu mu bulamadım yoksa upgrade ile fln mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 tab la silahlar arasında geçiş yap bir tanesi güdümlü roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Catze said: Cokomantis said: ya online'la ilgili bi' şey sorucam. ilk heist'i tamamladım leader olarak. lester arayıp ikinciyi söylüyor. eve gidip planlama odasına girince de ikinciye başlamak istiyor musun falan diyor. ilk heist'i farmlamak için sırayla hepsini tamamlamak mı gerek lider olarak, nedir? Hepsini tamamlyınca Replay Heist opsiyonun oluyor. Ama lider olarak tamamlamaya gerek yok. Cıx yanlış bilgi leader olarak heisti tamamlıyınca bir sonrakini tel ile veriyor, senin durumunda 2. Yi yani. Lester a tel açıp seçeneklerden önce cancel heist diyecrksin sonra rrplay heist diyip ilkini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bitti sonunda. 2 haftadır aralıklarla oynuyorum, bugün bitireyim bu oyunu dedim, öğlen 3'te başladım, anca bitti. ne mübarek oyunmuş breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 oyunu singleplayerda modlayanları banlamış rockstar, fov modu, trainer kullanları falan son patchte memory check ile autoban eklediler, online hacki engellemek için de böyle yaparlarsa oyuna her çeşit müdahaleyi aynı keseye koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 quad-core 2.3GHz Core i7-3610QM, 8GB RAM, GeForce GTX 675M GPU, dual 1TB HDDs samsung np700g7c notebook kullanıcısıyım bu notebook ya da yukarıda yazan özelliklere yakın notebooklarda gta v oynayan var mı? performansı nasıl? son kez soruyorum ona göre alıcam? medium ayarlarda 60 fps alır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar