Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

normal ayarlarda (bazı 1-2 şeyi high'ladım) normal çalışıyor ama arada mini-freezeler oluyor, rahatsızlık veriyor. hangi ayardan kaynaklı oluyor olabilir bu?

Bende fps 55-200 arası gidip geldiği için buna benzer bir stutter oluyordu vsync açınca düzeldi.

Eğer düzelmezse draw distance, msaa, gölgeler, ambient occlusion bu sırayla kisarak ilerle en ağır olanlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

iki kurus az verecez diye rezil ettiniz kendinizi köylüler. yaşasın steam-enpara kombosu.

olm bütün sorunları aştım oyunda hersey high-very high seviyesinde o dalga köpürmeleri aksam gezileri fps modu mpppfffffhhhh anlıyamazsınız

aral'ın koyduğu fiyattan ürün alıp, aralın fiyatlandırmasına boyun eğmeyenlere köylü demek.

alın şunu buradan.
Sosyal ağlarda paylaş

menülerde anlamsız bir yavaşlık var, fps 5 gibi, oyuna geçiyorum her şey full, 60 fps altına düşmüyor. derdi ne oyunun anlamadım. gameplay sırasında hiçbir fps düşüşü falan da yok.

yeni driver'ı çektim bakalım.

yok ya driver'dan falan değilmiş.

görevle ilgili bir şey aldığımda desktop'a atıp launcher'da your account was logged in somewhere else falan diyor. yine bir drm mükemmeliği single player oynarken.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda online'da özellikle menüler arası geçişler, session değiştirme, missiona girme falan çok ağır. 2 saat online sessionumun muhtemelen 30 40 dakikası beklemekle, fail ile, server full ile falan geçti.

arkadaşımla otomatik aynı yere koy işte lan beni ne uğraştırıyon.

neyse zamanla düzeltirler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu yapımcılar neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım

oyunla ilgili sorun yaşıyorsun

support istiyorsun, forum'a yönlendiriyor, sorunu sor diyor, soru sor'a basıyorsun, "1 ayı doldurmamış hesaplar soru soramaz" diyor.

taşşak mı geçiyorlar napıyorlar ben anlamadım. neyin kafası lan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an adamlara yöneltilen soru sayısını kafanda bi hayal et. hadi hayal etmeye üşendin, rockstar ve blizzard bile açılışların altından kalkamıyorsa bazı şeyler hakkaten düşündüğümüz kadar kolay değil demektir en azından böyle düşünebiliriz.

şurda 1-2klık forumda bile zilyon tane soru çıkıyor bunu milyon çarpanıyla genişletirsek adamların öncelik sırası ataması normal bence.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

laaan oyun kastı pcde

Processor Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz
Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 765M
Video Card 2 Intel(R) HD Graphics 4600
Memory 8.1 GB
Operating System Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit

ram hariç aynı sistem var (herhalde msi ge serisi bişey seninki)

ben optimize ettim 1080 ortalama ayarlarda çatır çatır çalışıyor bir kere takılmadı daha çok memnunum. mouse input windows yap, vsync kapat, ne kadar süsleme ayarı FSAA gölge falan varsa kapat / kıs, önce bi max fps yap. sonra yavaş yavaş artırırsın özellikleri, beğendiğin yerde bırakırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

NolaxThensbane said:

laaan oyun kastı pcde

Processor Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz
Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 765M
Video Card 2 Intel(R) HD Graphics 4600
Memory 8.1 GB
Operating System Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit

ram hariç aynı sistem var (herhalde msi ge serisi bişey seninki)

ben optimize ettim 1080 ortalama ayarlarda çatır çatır çalışıyor bir kere takılmadı daha çok memnunum. mouse input windows yap, vsync kapat, ne kadar süsleme ayarı FSAA gölge falan varsa kapat / kıs, önce bi max fps yap. sonra yavaş yavaş artırırsın özellikleri, beğendiğin yerde bırakırsın.

yok çözdüm sorunu

launcher acılması için önce ekran kartını disable ediyordum. enable edene kadar tanımamış oyun kartı kapatıp tekrar açınca canavar oldu. high Veryhigh ultralar havada ucusuyor.

Birde ilginç bir şekilde fpsye geçince oyun daha da hızlanıyor sizde de oluyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...