knoxville Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 üstümdeki konsolcu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 olm o bölüm sonucanavarı ne lan şaka falan sandım siz deyincede adblock 23 tane reklam blocklamasına rağmen azına kadar reklam dolu site napcağımı şaşaırdım lan hayatımda böyle bişi görmedim ipnelere bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ahahah abi 20 kb/sn nedir ya 60 gb lan oyun 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 LathspeLL said: Oyun inanılmaz iyi optimize edilmiş, şaştım kaldım resmen. 660m GTX'li laptop'ta normal ayarlarda 1080p akıyor. Diğer oyunlar böyle çalışmıyor lan, nasıl oluyor bu, magic. 860m de akarım o zaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 SenariouS said: ahahah abi 20 kb/sn nedir ya 60 gb lan oyun 60 Ooo sen daha 3, 4'lere düşmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Xenocide said: normal ayarlarda (bazı 1-2 şeyi high'ladım) normal çalışıyor ama arada mini-freezeler oluyor, rahatsızlık veriyor. hangi ayardan kaynaklı oluyor olabilir bu? Bende fps 55-200 arası gidip geldiği için buna benzer bir stutter oluyordu vsync açınca düzeldi. Eğer düzelmezse draw distance, msaa, gölgeler, ambient occlusion bu sırayla kisarak ilerle en ağır olanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 iki kurus az verecez diye rezil ettiniz kendinizi köylüler. yaşasın steam-enpara kombosu. olm bütün sorunları aştım oyunda hersey high-very high seviyesinde o dalga köpürmeleri aksam gezileri fps modu mpppfffffhhhh anlıyamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben her şeyi kökledim kasma olmadı fakat oyun crashliyor. gpu ısınıyor sandım, crashlediğinde baktım 55c, im cool yo dedi hiçbir fikrim yok neden crashliyor oyun random bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 NolaxThensbane said: iki kurus az verecez diye rezil ettiniz kendinizi köylüler. yaşasın steam-enpara kombosu. olm bütün sorunları aştım oyunda hersey high-very high seviyesinde o dalga köpürmeleri aksam gezileri fps modu mpppfffffhhhh anlıyamazsınız aral'ın koyduğu fiyattan ürün alıp, aralın fiyatlandırmasına boyun eğmeyenlere köylü demek. alın şunu buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kurulumda sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 menülerde anlamsız bir yavaşlık var, fps 5 gibi, oyuna geçiyorum her şey full, 60 fps altına düşmüyor. derdi ne oyunun anlamadım. gameplay sırasında hiçbir fps düşüşü falan da yok. yeni driver'ı çektim bakalım. yok ya driver'dan falan değilmiş. görevle ilgili bir şey aldığımda desktop'a atıp launcher'da your account was logged in somewhere else falan diyor. yine bir drm mükemmeliği single player oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şu anda online'da özellikle menüler arası geçişler, session değiştirme, missiona girme falan çok ağır. 2 saat online sessionumun muhtemelen 30 40 dakikası beklemekle, fail ile, server full ile falan geçti. arkadaşımla otomatik aynı yere koy işte lan beni ne uğraştırıyon. neyse zamanla düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya bu yapımcılar neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım oyunla ilgili sorun yaşıyorsun support istiyorsun, forum'a yönlendiriyor, sorunu sor diyor, soru sor'a basıyorsun, "1 ayı doldurmamış hesaplar soru soramaz" diyor. taşşak mı geçiyorlar napıyorlar ben anlamadım. neyin kafası lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şu an adamlara yöneltilen soru sayısını kafanda bi hayal et. hadi hayal etmeye üşendin, rockstar ve blizzard bile açılışların altından kalkamıyorsa bazı şeyler hakkaten düşündüğümüz kadar kolay değil demektir en azından böyle düşünebiliriz. şurda 1-2klık forumda bile zilyon tane soru çıkıyor bunu milyon çarpanıyla genişletirsek adamların öncelik sırası ataması normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sence öncelik sırası atamak mı oluyor bu? 1 ayı doldurmadan support servisi alamıyorsun fonksiyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tamam işte seni ikinci plana atmışlar çalışıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Saçmalığın daniskası. Oyunu kaydettiğin an aktif olması lazım yeni/eski bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 alıcam ben bunu ya nerde var uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 NolaxThensbane said: laaan oyun kastı pcde Processor Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 765M Video Card 2 Intel(R) HD Graphics 4600 Memory 8.1 GB Operating System Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit ram hariç aynı sistem var (herhalde msi ge serisi bişey seninki) ben optimize ettim 1080 ortalama ayarlarda çatır çatır çalışıyor bir kere takılmadı daha çok memnunum. mouse input windows yap, vsync kapat, ne kadar süsleme ayarı FSAA gölge falan varsa kapat / kıs, önce bi max fps yap. sonra yavaş yavaş artırırsın özellikleri, beğendiğin yerde bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Sağa sola salça olmaktan oyunun senaryosundan ilerleyemiyorum. Bu hastalıktan nasıl kurtulacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: menülerde anlamsız bir yavaşlık var, fps 5 gibi, oyuna geçiyorum her şey full, 60 fps altına düşmüyor. derdi ne oyunun anlamadım. gameplay sırasında hiçbir fps düşüşü falan da yok. şu bende de var çok kıl lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 i7, 8gb ram, gtx 675m (notebook) ile oynayabilir miyim bunu? bir fikri olan var mı? alıcam valla öyle birşey varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 goldbären said: NolaxThensbane said: laaan oyun kastı pcde Processor Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 765M Video Card 2 Intel(R) HD Graphics 4600 Memory 8.1 GB Operating System Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit ram hariç aynı sistem var (herhalde msi ge serisi bişey seninki) ben optimize ettim 1080 ortalama ayarlarda çatır çatır çalışıyor bir kere takılmadı daha çok memnunum. mouse input windows yap, vsync kapat, ne kadar süsleme ayarı FSAA gölge falan varsa kapat / kıs, önce bi max fps yap. sonra yavaş yavaş artırırsın özellikleri, beğendiğin yerde bırakırsın. yok çözdüm sorunu launcher acılması için önce ekran kartını disable ediyordum. enable edene kadar tanımamış oyun kartı kapatıp tekrar açınca canavar oldu. high Veryhigh ultralar havada ucusuyor. Birde ilginç bir şekilde fpsye geçince oyun daha da hızlanıyor sizde de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 normal fps'ye geçine fps artması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Evet orada bug var herhalde fps de sprintte gibi yuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar