arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 nasıl palavralar dönmüş. summer sale geliyor gaben başkan suratınıza vuracak, indirimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 PC'de de yeni çıkan her oyun aynı fiyat. Boşuna konsol ve pc oyunlarının fiyatını karsılastırmayın. Arayan ikisinde de ucuzunu buluyor. İlk cıktıgında ikisinde de yeterince pahalı. Digital ya da retail fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Gaben pc oyunculugunun onemli bir artısı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 portu guzel yapmazlarsa 400 dolarlik ps4 kalitesini 800 dolarlik ekran kartinda zor aliriz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Gerçi onları da modçular sağolsun düzeltiyorlar. Dark Souls, gta falan az modlanmadı. Öyle yeni content falan değil, mouse sorunları, key bind edebilme, fps gibi temel şeyleri ilk modçular düzeltiyor. Evinde oturan modçunun koca şirketin bir senelik port sürecinde yetemediği şeyleri kısa sürede halledebilmesi konsol gibi sanal bir piyasanın nasıl dayatıldığını iyi gösteriyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 hangi oyundu ya pc de çalışmıyomuydu bi sorun vardı skidrow patch yapmıştı oyuna, oyunun resmi sitesine skidrowun patchini koymuşlardı öyle bi fail vardı sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 hatırladım bende. ubisoft'tu o mallığı yapan http://i82.photobucket.com/albums/j279/shagg187/r6vegas2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Playstore'da 90TL civarına satılır mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 başlığı gta5 ile ilgili tutalım, pc vs konsol tartışmasını kendi özel başlıklarında sürdürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sonun da, arabasız yollar insansız sokaklar gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gtx 780 falan ister heralde en az lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 optimizasyon olmazsa onda bile sorun çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 https://i.imgur.com/uYPZdHV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 gta 4 ekran kartından değil işlemciden sıkıntı çıkarmıştı. gereğinden fazla istiyordu işlemciyi. benim kartın %50 sini bile kullanmıyordu ama işlemciden dolayı fps düşüyordu. yine o şekilde işlemci istemez inş. 4 e optimizasyon özürlü değil diyenlerin hayvan gibi işlemcisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 o değil de benim laptop yenilemem gerekecek gibi çok deli oyunlar geliyor. witcher, gta hepsi sistem canavarı mübareklerin. masaüstü olsa ekran kartını değiştirip durumu dengelerdim de laptop olunca o lüks olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 laptop değişmek daha bi lüks geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yerim yurdum belli olsa masaüstü alırım da, şuan hayatım 3 şehre bölünmüş durumda, mecburum laptopa. sırf bu yüzden ps4 bile alamıyorum. şimdi iyi bir laptop 2.5 başlıyor. ne yapsam iddia filan mı oynasam.B)- önümüzdeki seneden sonra biraz daha yerleşik hayata geçersem o zaman ps4 alıp rahat etmeyi planlıyorum. bu oyunlar çıktığında sabretmek çok zor olacak ama...(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ne zaman pre order açılcak ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Sam said: başlığı gta5 ile ilgili tutalım, pc vs konsol tartışmasını kendi özel başlıklarında sürdürebilirsiniz. Evet sam katiliyorum sana koy cekicini vur masaya bune ya her bolumde boyle ama bokunu cikarmayi cok seviyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Tori said: Gtx 780 falan ister heralde en az lan :( Herhalde Ubisoft kadar kötü portlamazlar PC'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ubinin herhangi bir portundan çok daha kötüydü gta4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Oldukça iyiydi 4. Torrent'leyenler ve patch yapamayanlar için faciaydı, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nesi iyiydi lan. mis gibi sistemle her şey full de grafikler çok boktandı falan. takılıyordu devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar