Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ikea ucuz işte yani marangoz + istikbal bellona falan 4-5k fiyat verdi nerdeyse 1370liraya falan halloldu ikeadan sdf bide türk kekolarla uğraşmak istemiyorsun cunku rengi farklı geliyor bi şekilde ellerinde kalan satılmayan bişeyi kitlemeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Biz tüm evi Ikea'dan döşedik resmen.. Sitelerde 4000-5000 liraya beğenmediğim oda takımları vardı hep.. Tabii malzeme kalitesi Ikea'dan kat kat iyiydi. Ikea'dan 1000 liraya gayet güzel bir oda döşedim. Toplamda 4000 lira alışveriş yapmışızdır kargo ve kurulum da vardı içerisinde ama onlara o kadar fazla ücret verdiğimi hatırlamıyorum. Bu arada benim odamdaki gardrop daha 1 sene olmadan çekmeceleri bozuldu ama diğer aldığımız eşyalarda bir sorun çıkmadı henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 IKEA erfurt'tan alışveriş yapacaktım aynı olaya tanık olunca vazgeçtim. alacağım şey 49 euro kargo bedeli 40 euro diyordu yahu adamlar sapıtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 soğuk memleket markası işte. orada herkesde cip falan büyük badajlı araçlar var. aynı politikayı uyguluyolar işte. olm malı aldığın kasaya bile sen götürmüyon mu en son öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Oglum euro olmuş 3 dolar olmuş 2.5 ben wowa aylık 33 lira verdim aq. Sen gelip burda soyuluyoruz diyon. Biri de demiş ki yok baba parası yok kapitalist düzen. Ya kardeşim ülkede alım gücün düşükse hükümete söversin. Döviz uctuysa biraz kicini sıkar ekonominin düzelmesini beklersin. Satın alacağın bir ürünün hizmeti pahali diye gelip burada başlık açıp ne amacı gudersin? Ha ikeanin sahibi çıkarsa forumda bedavaya yollar kargoyla belki. Onun dışında ülkede tek mobilya satan yer IKEA değil sanırım. Ulan midpointde bi bonfile 35 lira 40 lira. Ben soyuluyoruz diye başlık açsam saçma olmaz mı ? Yeme git hostadan ye dersin. Aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 paradoks olmadı. ben almanyadayım 30 km ötedeki şehirden 49euroluk sipariş verdim 40 euro kargo istediler. bunun ülkedeki euro değeriyle vs. alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 6 sayfa yazılanı ben dün gece first post olarak yazınca aquila tarafından trolleme be yeter demişti neredesin şimdi aquiala ahhahahahah ay sabah sabah güzel oldu bu demek trollemiyormuşum herkes benim gibi düşünüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Somon, harbi oltada ki balık gibi çırpınma. Saz arkadaşını da al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 300 küsüre internetten masa sandalye takımı aldım, yurtiçi kargo 40 liraya mı 35 liraya mı ne getirdi. Taksidin içine soktular hatta mis gibi oldu. İnternetten alışverişte iş değişiyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya olm sorunlu musunuz :D dersin ki burası çok pahalı. konu öyle devam eder evet abi saçmaymış bilmemne diye. milleti bilgilendirirsin toplanır hepiniz, evet abi evet saçma evet çokmuş dersiniz kapanır. da bu itiraz saçma. neyse mantık öldü ben gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Kargo ücreti fazlaymış cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Burada "zorla mı satıyorlar" diyen arkadaşların banka masrafları konusunda laf etmelerini bekliyorum. sldkjsadj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bankalar zorla satıyor, 14 banka geçen sene Şubat ayında aralarında anlaşıp monopol kurdukları için cezalandırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Hah tam yeri aslında. Şuraya "e kullanmayın banka? herşeyi manüel yapın" yazsam storm başlar da yazmicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Başınıa silah mı dayıyorlar? Kullanmayın banka? Banka size mi soracak çektiği ücreti? Aynı kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 koçtaş'tan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bir merkezden TÜM ÜLKEYE dağıtımı bu. uzağa gönderenin ücretini yakına gönderene dağıtıyorlar işte ehehe sen mağazadan kendin gider sipariş verirsen ordan göndermesi bütün apartman için 100 tl falan tutar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 5 parçaya kadar 40 TL, sonraki her parça başı 5 TL diyince kimse "niye bu kadar ucuz?" demiyor ama. Yemin ederim nefret ettim ırkımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Redeagle said: Başınıa silah mı dayıyorlar? Kullanmayın banka? Banka size mi soracak çektiği ücreti? Aynı kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mighty_THoR said: Bu neyin kafası? Adamlar bir hizmet sunuyor, karşılığında da bir fiyat belirliyor. Forum köşelerinde zırlayacağına almazsın olur biter. Yani might yazmim diyorumda; öyle şeyler söylüyorsunuz ki. Kimsenin ağladığı falan yok. Akıl, mantık ve online satış sektöründe ki farklı bir kargo politikasına eleştirisel bir yazı. Gidip ikea ya yalvarmadım bana ucuz gönderin diye. Ayrıca; http://i.hizliresim.com/eQWovZ.jpg Bu yazıya alıntı yaparak " Beyenmiyorsan alma, gelip forum köşelerinde zırlama" yazsam hoşuna gider mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Haklılığımı ortaya koyduğun için teşekkür ederim. Gördüğün gibi kimsenin beni soyduğu iddiasında değilim zira seçme hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mighty_THoR said: Redeagle said: Başınıa silah mı dayıyorlar? Kullanmayın banka? Banka size mi soracak çektiği ücreti? Aynı kafa. Mighty_THoR said: İkeadan almak zorunda mısınız? Hayır. İkeaya taşıtmak zorunda mısınız? Hayır. Adam net bir şekilde alırsan Ekime almazsanız genital bölgeme kadar yolunuz var diyor. Paranız yoksa almazsınız. Paranız var ama fiyatın gerçekleri yansıtmadığı inancındaysanız kişisel protesto hakkınızı kullanır almazsınız. Ancak ve ancak bunu niye bu fiyata satıyorsun deme hakkınız yok. Bunu okuduğumda bende aynı tepkiyi vermiştim. Aynı mantıkta ne yazılırsa yazılsın fail oluyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 az veya çok demiyim de, kargo ücreti olarak normal. Yani sen oturma grubunu istanbul'dan ankara'ya kendin yollasan da 500 lira ödersin. Muhtemelen adamlar anlaşmalı kargo şirketine veriyorlardır ve anlaşma olduğu için ondan para almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kuru fasülyenin kilosu ne kadar oldu sizin haberiniz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 patatesi biliyorum 5 lira olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar